Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Ieri ajung la munca si parchez masina cand il vad pe sefu meu coborand dintr un Bmw ultimul tip.

Zic: Super tare masina,sefu!!

El: Lucreaza in plus o ora pe zi,fii punctual in fiecare zi,lucreaza sambata si duminica si la anul o sa am una si mai tare.

Bulişor, cum a fost examenul la matematică. Cate probleme ai avut de rezolvat?

- Cinci.

- Le-ai rezolvat pe toate?

- Da, în afară de primele două şi de ultimele trei.

Modificat de cipri83
Publicat

Vorbesc două prietene:

- Soţul tău fumează?

- Doar după ce facem sex.

- Păi nu e dăunător pentru sănătate?

- 2-3 ţigări pe an nu cred că e mult!

Asistenta medicală o întreabă pe doamna care trebuie să nască în câteva ore:

- Tatăl copilului va asista la naştere?

- Nu cred!

- De ce?

- Pentru că nu prea se înţelege cu soţul meu!

• Apreciez 1
Publicat

Putin si Medvedev stau de vorba.

- Trebuie sa desfiintam fusurile astea orare, creeaza numai probleme, spune Putin.

- De ce? - intreaba Medvedev

- Sun la Beijing sa-i felicit de ziua nationala, si-mi spun ca a fost ieri, sun la Varsovia sa exprim condoleante si-mi spun ca avionul inca n-a decolat...

Publicat

Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte:

- Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri?

Publicat (modificat)

-Ioane ai luat salariu?Ziceai ca azi vi.l da

-Da Marie, desigur, ne.au platit in elefanti!

-Cum asa in elefanti?

Intoarce Ion buzunarele pe dos si zice:

-No uite-i urechile! Vrei sa vezi si trompa?

Modificat de Cerasela
Publicat

Un tigan isi conducea Mercedesul si deodata face pana de cauciuc. Se da jos din masina sa schimbe roata. Un alt tigan apare si il intreaba:

- Ce faci aici, manca-ti-as?

- Pai scot roata.

Atunci al doilea tigan sparge parbrizul si spune satisfacut:

- Gata, frate, eu iau casetofonul.

• Apreciez 1
Publicat

Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa

intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot. Pune lupu' laba la bot de durere si se intoarce catre celalalt spunindu-i:

- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul !!

Publicat

Doua blonde pe malurile unui rau. Una striga la cealalta:

- Stii cum pot sa ajung pe malul celalalt??!!

Cea de pe malul opus raspunde;

- Dar esti deja pe malul celalalt!

• Membru
Publicat (modificat)

Chuck Norris a scris la BAC cu radiera si a luat nota 10.

Modificat de cipri83
Publicat

Soțul și soția ies dimineața împreună din bloc să meargă la serviciu. În fața scării stă parcat un Mercedes împachetat în roz.

Soțul îl vede și zice:

- Privește...

Soția sare cu gura:

- Ha! Cred că e pentru o curvă care "a muncit" mult pentru acest cadou!

Soțul, oripilat, continuă:

- Draga mea, e pentru tine!

• Apreciez 1
Publicat

- Doctore, mă simt rău, am ameţeli şi în plus ma arde la inimă!

- Doamnă, în primul rând nu sunt doctor, sunt ospătar; în al doilea rând nu sunteţi bolnavă, sunteţi beată; iar în al treilea rând aveţi un sân în scrumieră.

• Apreciez 1
Publicat

Un arab mergea pe stradă. La un moment dat un tip strigă:

- Ahmed... nevastă-ta te înşală!

Arabul se face roşu la faţă... scoate cuţitul şi fuge către casă. Pe drum, este călcat de o maşină. În ambulanţă, în drum spre spital, începe să reflecteze:

- Ar trebui să mă calmez un pic... întâi şi întâi... sunt burlac... în al doilea... nici nu mă cheamă Ahmed...

După ce termină spovedania, preotul îi spune în şoaptă unei tinere:

- Mergi cu Domnul!!

Privind derutată în jur, aceasta întreabă:

- Cu care din ei?

• Apreciez 1
Publicat

O fata catre prietenul ei : " Daca-mi dai un sarut voi fi a ta pe veci"

Tipul sta un pic pe ganduri si zice : " Multumesc pt avertisment ! ".

Publicat

Ce spun femeile când sunt prinse cu un alt bărbat

Englezoaica:

Darling, dacă mă anunţai la timp când vii acasă, s-ar fi putut evita această situaţie, jenantă pentru amândoi!…

Nemţoaica:

Hans, azi ai venit cu patru minute şi patruzeci şi cinci de secunde mai devreme acasă. Îmi datorezi o explicaţie pentru asta!

Franţuzoaica:

Jean, ce bine că ai venit! Jaques e terminat, nu mai poate…

Suedeza:

Tu eşti, Olaf? Eu am terminat, ce-i drept, dar Sven ar vrea să se mai distreze. Alătură-i-te şi tu!

Rusoaica:

Ivane, tu eşti? În sfârşit, un bărbat adevărat ! Înainte să mi-o tragă, ăsta n-a fost în stare nici să mă ia la palme!

Evreica:

Itzic, tu eşti? Atunci, cine naiba e ăsta de pe mine?

Românca:

Ioane, tu mă crezi mai mult pe mine sau ochii tăi?

Unguroaica (în timp ce sare din pat):

Ioi, dragă!… Nu fi supărat! O plătit înainte!

Cehoaica:

Pepa, nu te impacienta, dragă! Tocmai am aflat că, el e noul tău şef!…

Nevasta de secui:

No, dacă ai băut toată pălinca din casă, eu cu ce era să-l fi servit pe musafir?

• Apreciez 2
Publicat

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.

La un moment dat, la radio, crainica anunta:

- Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.

Tipul, foarte enervat:

- Nu unul, sute, sute !

Publicat

Se făcea un sondaj de opinie cu privire la relațiile conjugale și modul de a le privi în diverse pături sociale. Prima dată este întrebat un muncitor:

- Cum credeți că e mai bine, să ai nevastă sau amantă?

- Păi, dom’le, io zic că e mai bine să ai nevastă.

- De ce?

- Esti mai împăcat să stii că te-ai însurat după lege, că nu trăiesti în păcat și au și copilasii doi părinti, cum se cuvine.

Urmează un intelectual, aceeași întrebare:

- Părerea mea este că e mai bine să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: când unul se plictiseste, pleacă pur si simplu, fără formalități, divorț, tribunale etc. Și-apoi mai e și acel savuros sentiment de clandestinitate…

Se ajunge la un programator:

- Fără îndoială, cel mai bine este să ai si nevastă, si amantă. Acum, de exemplu, nevasta știe că sunt la amantă, amanta stie că sunt la nevastă, iar eu stau liniștit la calculator.

Publicat

Discută două prietene:

- Draga mea, ai terminat liceul şi universitatea cu menţiune. Cum de ai devenit prostituată de lux?

- Habar n-am. Pur şi simplu am avut noroc!

Uniunea Europeană este pe marginea prăpastiei. Ce face acolo? Se uită de sus la noi…

Publicat

- Mamiii, Bulă m-a stropit in baie...

- Stropeste-l si tu..

- Nu pot, ca sunt fetita...

• Membru
Publicat (modificat)

De ce nu doarme connect-r?

Dorm alti in parlament si pentru el...

Modificat de cipri83
Publicat

MODEL CERERE MARIRE SALARIU!!

Dragă Ş€fule,

Fi€care dintr€ angajatii instituti€i noastr€ sunt€m f€rm d€votati atat dumn€avoastra cat si instituti€i.

Vr€m profitabilitat€, r€ntabilitat€, dar sunt€m si noi oam€ni si av€m n€voi.

Bazandu-n€ p€ int€l€g€r€a dumn€avoastra, ast€ptam n€goci€r€a salariilor.

Cel€ bun€ !

MODEL

Raspuns Sef

Dragi colegi,

Actuala NUanta economico sociala NU vi se poate imputa doar voua.

Noi NUmai alaturi de voi putem aNUnta buNUl mers al agentiei. ANUntul prin care solicitati contiNUU majorari salariale NU ne suprinde.

Va astept NU NUmai maine , ci oricand la biroul meu, spre a corecta NUantele sesizate.

Tineti minte !

Raspunsul meu inseamna NUmai apropiere fata de nevoile voastre!

Cele bune,

Seful vostru .

Publicat

- Draga mea, aş vrea să te porţi cu mine ca şi cu un câine!

- Vai de mine, ce vrei să zici?

- Să îmi dai de mâncare şi seara să mă laşi liber!

• Apreciez 2
Publicat

Suna telefonul si o voce de femeie spune:

- Alo?

- Cu doamna Ward, va rog.

- Eu sunt.

- Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic.

- Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata.

- Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt Sida. Nu putem spune care este al sotului dvs.

- Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward.

- Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data.

- Pai si ce ar trebui sa fac?

- Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste casa nu va mai culcati cu el !...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Mesaj către soacră:

Dragă mamă-soacră, nu am nevoie să mă înveţi cum să-mi cresc copiii. Locuiesc deja cu unul dintre copiii tăi şi el necesită încă multe îmbunătăţiri.

• Apreciez 1
Publicat

Patru batrani s-au dus la un club sa joace golf. Dupa cateva minute, unul dintre ei zice:

- Da, se pare ca o data cu trecerea anilor aceste dealuri au devenit mai abrupte si mai mari...

- Dar si distanta de la o gaura la alta este tot mai mare si mai mare... - zice al doilea

- Ca sa nu mai spun ca si crosele au devenit mai grele... - vorbi si al treilea

- Da` nu va mai tanguiti atata, spuneti multumesc ca macar va aflati pe partea corecta a ierbii! - spuse al patrulea batran...

Publicat

Si ceva mai 3X

Spermatozoidul nou nascut,neinitiat isi intreaba tatal:”Tati, io ce trebuie sa fac?”

Tatal:”Mai,fiule,cand simti o presiune venind din spate,inoti repede pana la o pata

mare, neagra,aceea e d-na ovul si trebuie sa intri in ea.”

Micul spermatozoid simte presiunea,inoata repede si ajunge la o pata mare, neagra si

o intreaba:”Dumneavoastra sunteti d-na ovul?”

Raspuns:”Nu,eu sunt d-na carie.”

In urma unui accident, un tip se alege cu mindria zdrobita complet. Chirurgul sef al spitalului la care este dus ii spune :

- Domnule, ai noroc. Avem un sortiment bogat de organe din care sa iti alegi unul pe care sa ti-l transplantam. Ce zici de asta, 12 centimetri,hm ?

- Hai, domn doctor, ce naiba, sunt om serios, am eu fata de 12 cm ?

- Atunci asta , la 18 centimetri ?

- Fii domne serios , 18 cm ? Ce , sunt pustan ?

Vine doctorul cu o alta oferta :

- Dar de asta de 32 de centimetri ce zici ?

- Ei , da asa mai merge. Dar acelasi model, pe alb, nu aveti ?

În toiul noptii, pe un tip îl apuca o durere cumplita la testiculul stîng. Cauta înnebunit sa ajunga la un medic si vede pe o usa o placuta pe care scria Dr.Ionescu. Bate la usa, apare un tip în camasa de noapte. Suferindul îi zice:

- Domnule doctor, va rog ajutati-ma. Ma doare îngrozitor testiculul stîng.

- Draga, nu pot sa te ajut. Eu sînt doctor în drept.

- Fir-ar al dracului, unde a ajuns specializarea asta…

Maica staretza surprinde , intr-o noapte, un barbat moale rau, fara pic de vlaga, care incerca sa sara gardul manastirii, inapoi spre lumea laica .

- Ce-ai cautat aici, paganule ?

- Am vrut sa fur ceva de mincare, dar m-au prins maicutele.

- Cand, in seara asta ?

- O, nu, acum patru saptamani.....

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.