Jump to content
POLITISTI.ro

Reducerea bugetului de salarii cu 25%

Postare recomandată

Publicat

Avand in vedere ca masura intra in viguare la 01.06.2010 iar in luna iunie noi luam defapt salariul pe mai si norma de hrana pe luna in curs se naste o intrebare: in luna iunie vom lua doar norma de hrana diminuata sau din cauza ca se aplica de la 01.06 se va diminua atat norma de hrana cat si salariul?

Publicat (modificat)

salariul il luam intreg, norma - 25 %

Modificat de serioussam
  • Moderator
Publicat

Aseară Boc a spus că reducerea salariilor și pensiilor va fi valabilă doar până la sfârșitul anului 2010, măsura fiind una temporară.

Astăzi ministrul Muncii, Mihai Șeitan, a declarat că este posibil ca și în 2011, salariile bugetarilor să fie reduse cu un procent chiar mai mare decât în acest an. :huh:

• Moderator
Publicat

Incompetentul din fruntea Ministerului Muncii, a spus ca e posibil ca in anul 2011, salariile bugetarilor sa fie reduse cu 50%.

Publicat

Nefiind om politic Seitan nu stie sa minta.Dupa declaratia facuta a fost chemat de bocanila si de partid si ulterior si-a schimbat declaratia aratand ca din 2011 vor creste salariile.

Publicat

E cumplit ! Cred din ce in ce mai mult ca trebuie schimbata constitutia ,sa scrie acolo organizarea statului in asa fel incat incompetentii astia sa nu mai poata face ce vor ! Institutia procurorului sa fie independenta si sa-i poata cerceta pe infractorii astia .Daca ar fi citit vreodata un manual de economie ar fi stiut ca in cazuri de criza economica reformezi agricultura si o reorganizezi in asa fel incat sa fie rentabila .

Publicat

reducerea cu 25% consta in (valabil ptr militari, politisti) reducere 25% salariu, 25%norma de hrana, 25%drepturi echipament, 25%ord.50.... asta spunea un tip din minister...

Publicat

Are dreptate 25% din tot ... din aerul expirat ca trebuie sa platim si pentru ca respiram.

• 3 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Oameni buni! A auzit cineva cum ca posturile de agenti secretari se vor transforma in civil? Cu cit este platit un secretar civil? Stie cineva?

Sa dea Dumnezeu sa cada tot PDL-ul. N-am blestemat pe nimeni niciodata, nu stiu ce inseamna sa urasti sau sa dusmanesti pe cineva, dar pe astia tare mi-ar placea sa cada ceva cu bube. Sa ma ierte Dumnezeu ca am ajuns sa gandesc asa, dar in momentul in care mai ai si alte responsabilitati, mai ales fata de familie nu ai cum sa gandesti altfel. Oare ce pacate trebuie sa plateasca acest popor ca sa-i fie si lui bine? In anii 90 - 2000 am auzit mereu ca trebuie sa ne mai sacrificam putin si vom vedea luminita de la capatul tunelului. Cand am inceput si noi sa ridicam putin capul din rahat atunci a trebuit sa voteze nu stiu cate milioane de batuti in cap cu Chiorul (cum ii este chipul asa ii este si sufletul), plus ce au furat si ei. Acum iar ne este rau, mai rau decat ne-a fost cu Dejeu. Mai tineti minte? Dumnezeu sa fie cu noi toti si poate ne vom trezi odata si vom fi si noi uniti, politistii cu medicii, profesorii cu functionarii publici, militarii cu pilotii, bugetarii cu privatii. DOAMNE AJUTA ROMANIA SI POPORUL ROMAN.

Modificat de elena
Publicat

Iti pot raspunde eu la intrebare!...sunt personal contractual - secretara, in speta referent I-A, la o politie oraseneasca si am 1400lei! Pardon, am vrut sa spun aveam..inainte de reducere, acum am putin peste 1000lei!...Nu beneficiez de prima de concediu, compensarea chiriei, naveta, plata ordine serviciu sau alte asemenea....Daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand, cu placere!.... :clip:

Publicat

Oameni buni! A auzit cineva cum ca posturile de agenti secretari se vor transforma in civil? Cu cit este platit un secretar civil? Stie cineva?

Sa dea Dumnezeu sa cada tot PDL-ul. N-am blestemat pe nimeni niciodata, nu stiu ce inseamna sa urasti sau sa dusmanesti pe cineva, dar pe astia tare mi-ar placea sa cada ceva cu bube. Sa ma ierte Dumnezeu ca am ajuns sa gandesc asa, dar in momentul in care mai ai si alte responsabilitati, mai ales fata de familie nu ai cum sa gandesti altfel. Oare ce pacate trebuie sa plateasca acest popor ca sa-i fie si lui bine? In anii 90 - 2000 am auzit mereu ca trebuie sa ne mai sacrificam putin si vom vedea luminita de la capatul tunelului. Cand am inceput si noi sa ridicam putin capul din rahat atunci a trebuit sa voteze nu stiu cate milioane de batuti in cap cu Chiorul (cum ii este chipul asa ii este si sufletul), plus ce au furat si ei. Acum iar ne este rau, mai rau decat ne-a fost cu Dejeu. Mai tineti minte? Dumnezeu sa fie cu noi toti si poate ne vom trezi odata si vom fi si noi uniti, politistii cu medicii, profesorii cu functionarii publici, militarii cu pilotii, bugetarii cu privatii. DOAMNE AJUTA ROMANIA SI POPORUL ROMAN.

Ai dreptate , uite asa ziceam si pe timpul taranistilor unii din ei au platit rau ,li s-au facut niste dosare beton iar procurorul a fost si el brici si a mers bine si in instanta ,asa s-au facut praf si boii aia !

Publicat

Pentru ELENA:

La ultima discutie pe aceasta tema, respectiv la data de 16.09.2010, s-a stabilit ca functiile de secretar, ocupate in prezent de politisti, raman in continuare la fel. Dupa ce acestea vor fi vacantate, vor fi ocupate doar de personal contractual.Sper sa fie o veste buna pentru tine.

• Apreciez 1
Publicat

Felicitari Politiei Romane! Mi s-a facut pielea ca de gaina astazi cand i-am vazut in strada! Am lacrimat, au fost lacrimi de emotie. Sper ca jandarmii sa nu riposteze, asta s-ar numi INCEST. Pai frate cu frate? Mi-ar placea ca maine, poimaine sa spun FELICITARI ROMANIEI!

Dumnezeu sa binecuvanteze natia romana.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.