Jump to content
POLITISTI.ro

Reducerea bugetului de salarii cu 25%

Postare recomandată

Publicat

Ce parere aveti despre aceasta mare aberatie a Domunului "Prim Ministru basescu"?

Publicat

Cred ca o sa ajungem noi sa fugim din tara. Eu unul am primit o jumatate de oferta din alta parte si daca se concretizeaza si astia aplica treaba cu 25% cred ca imi dau demisia.

Publicat

Grasii de bugetari ii stau in gat lui Basescu.Trebuie sa ia bani de la noi si sa-i dea celor care au cotizat in campania electorala !!!

Publicat

O sa ajungem ca in Grecia, diferenta e ca eu nu voi fi organul represiv eu nu voi apara nici o institutie in astfel de conditii, din partea mea sa le distruga sa faca ce vor cu ele, eu unul nu voi impiedica pe nimeni nu merita sa ma bat cu nimeni, pt ce, pt ca mi-au redus salariul? sub nici o forma.

• Moderator
Publicat

Oricum, pentru astfel de situaţii există jandarmii, de fapt ei sunt şi cei ce au competenţa legală să intervină în astfel de situaţii.

Publicat

Dar unde este micutul Boc?Dragu' de el...Nu el trebuia sa faca toate anunturile astea?Sper sa n-ajungem ca Grecia pt ca nu stiu daca noi,romanii vom actiona la fel.Desi asa ar trebui...

• Moderator
Publicat

Eu cred ca nici macar proteste importante nu vor fi, romanul este invatat sa traga din greu si se complace in orice situatie.

Publicat

Oricum, pentru astfel de situaţii există jandarmii, de fapt ei sunt şi cei ce au competenţa legală să intervină în astfel de situaţii.

Crezi ca doar jandarmii vor fi mobilizati?

Eu cred ca toata lumea, inclusiv ISU etc.

• Moderator
Publicat

Dacă am fi uniţi ar trebui să sabotăm o eventuală mobilizare. Asta cu toate că nouă ne-a fost interzis dreptul la grevă, poate ar trebui să facem la fel cum au făcut şi judecătorii. Ei nu spun că au fost în grevă anul trecut, când refuzau să mai intre în sălile de judecată, ci spun că a fost vorba numai de un protest, nicidecum de o grevă. :huh:

Piticul ăla şi-a transformat numele într-un sinonim al termenului "slugă".

Publicat

Salut oameni. Pe mine cel putin ma sperie putine lucruri, dar cand aud un sef de stat facand asemenea afirmatii in conditiile in care si-asa abia ne taram (multi dintre noi cu credite prin banci samd), chiar ca te baga in sperieti. Mai ales cand stim cat de lasi sunt romanii si ca nu vor protesta nici daca li se cere sa munceasca moca....

Guvernantii astia de toata jena sunt siguri pe ei , de vreme ce s-a creat deja un precedent ( anul trecut cand ne-au ars chiar de sarbatori cu zilele alea fara plata) si s-a vazut ca nimeni n-a miscat un deget...

Deci sa ne pregatim de suferinta...ma indoiesc de faptul ca va fi unitate intre politisti si alte forte in sensul de a boicota ordinele si de a nu iesi la lucru in caz ca lucrurile degenereaza...

Mi-e scarba cand aud ca tocmai de la bugetari si pensionari s-a gasit mister Olimpia ala de Boc si alti factori fara creier sa taie din slarii... si-asa avem salarii de spalatori de WC la nivel european ...pfff....ma duc sa caut o punga sa vomit in ea si sa le-o fac cadou factorilor de decizie ...bleah.

Publicat (modificat)

Acum vine si Banca Mondiala..Astia-s pusi pe treaba,nu gluma!

Modificat de dan13
  • Moderator
Publicat

Am tot citit pe net discuţiile şi dezbaterile iscate de acest subiect şi cu amărăciune constat că ne merităm soarta. Cred că suntem cea mai uşor de manipulat naţie de pe faţa pământului, majoritatea românilor gândesc superficial şi ia tot ce li se serveşte de bun.

A reuşit "marinerul" ţării să invrăjbească categoriile sociale între ele, acum mai nou bugetarii au ajuns duşmanul acestei ţări. Iar cei ce lucrează în mediul privat au început să se simtă deja nişte eroi şi martiri ai neamului. Pe majoritatea site-urilor se bucură ca nişte copii ce văd jucăriile dintr-o vitrină, dar nu realizează că nu le vor avea niciodată.

Toţi se bucură pentru că scad salariile bugetarilor şi nu realizează faptul că mărirea taxelor şi creşterea TVA-ului este doar o chestiune de timp. Guvernul ăsta poate să reducă cheltuielile cât doreşte, pentru că ei nici până acum nu au realizat în ce constau nişte măsuri anticriză şi faptul că dacă concediază în neştire şi fără o noimă bugetari, rezultatul nu este altceva decât o creştere a cheltuielilor de la buget pentru asistenţa socială.

Nu găseşti o facilitate, o relaxare a condiţiilor pentru privaţi astfel încât să-i determini să se dezvolte, să creeze locuri de muncă, să aibă un rulaj mai mare, să producă taxă pe valoare adăugată, etc. De asemenea nu găseşti nici o măsură sau reglementare legală elaborată recent pentru a mai combate din evaziunea fiscală, nimic, absolut nimic nu a făcut guvernul ăsta. Doar disponibilizări şi reduceri salariale.

Oare nu se întereabă şi ei cum o să le crească încasările la buget, dacă ele scad de la un trimestru la altul? Probabil o să desfiinţeze serviciile publice din românia definitiv pentru a ieşi pe plus, din moment ce încasările scad iar ei nu sunt în stare decât să reducă din cheltuieli, dar nu şi să stimuleze economia şi automat încasările să crească?

Aşa că creşterea TVA-ului şi a taxelor este doar o măsură amânată, iar cei ce se bucură pentru noi sunt doar cei manipulaţi şi cei rupţi de realitate. Partea proastă e că sunt destui de mulţi. Dar nu e de mirare, din moment ce avem o aşa conducere aleasă prin vot.

Publicat

Da,asa este,suntem usor de manipulat.Am vazut si eu pe alte site-uri cum bugetarii sunt luati la misto,facuti incapabili si ca sunt tinuti de cei din domeniul privat.Nu stiu de ce,dar Basescu imi lasa impresia ca vrea ca noi,romanii,sa fim dezbinati probabil ca sa ne conduca mai usor.Si pana acum a reusit sa faca ce si-a propus sau "i s-a propus".

Publicat

Bagami-as ceva in ea tara,in sistem si tot ce tine de tara asta !Tot stau si ma gandesc:ok e criza suntem o tara saraca,avem un guvern prost si un conducator DE TOT RAHATUL(sunt sigur ca multa lume regreta ca l-a votat si sa fie invatatura de minte pt cei care l-au votat) bine am inteles,dar trebuie sa mearga ceva bine si la noi:e raspunsul e ZERO(0) barat!NIMIC nu merge ,absolut nimic

Am doar douazeci si unu de ani,si eu m-am scarbit pana peste cap de tara asta,si de tot ceea ce tine de ea

Sincer maine daca a-s avea sansa sa plec in alta tara si sa primesc un salariu asemanator salariului de aici(nu-mi trebuie mai mult),a-s pleca fara sa ma uit in urma si m-as mai intoarce atunci cand s-a intors si ceausescu :doh:

Publicat (modificat)

Eu cred ca nici macar proteste importante nu vor fi, romanul este invatat sa traga din greu si se complace in orice situatie.

As vrea sa fiu de aceiasi parere cu tine dar nu cred ca se poate .Are si romanul limitele sale.Daca toti or fi primit cate o casa de la matusa Tamara, eu am rate de 2300 lei pe luna la un amarat de apartament de 2 camere si 46 mp,construit in 1968,timp de 15 ani de acum inainte.Am doi copii si nu accept sa fiu scos de banca in strada.Prolex m-a instiintat printr-un e-mail ca va organiza proteste care nu au nici o legatura cu asa zisele sindicate aparute dupa ploaie care au imprumutat denumirea de prolex.Sunt foarte curios care va fi si reactia SNPPC,a Cartel ALFA,a BNS.Aceasta nu poate fi decat o gluma proasta a lui basescu si a apropiatilor sai.

Noi suntem in KK pana peste cap si acordam ajutoare Republicii Moldova,infiintam site-uri de 500 milioane de Euro.Imi face impresia ca traim in doua lumi paralele.Lumea lui basescu si lumea noastra a celor multi si prosti.Daca este sa tragem din greu eu sunt deacord dar sa o facem cu totii, nu unii da si altii ba.

Apropo:Am gasit pe un forum un banc sec dar din realitatea de zi cu zi in care Boc si Videanu discutau si intreaba primul pe al doi-lea ba de cand ai redus salariile mai vin astia ai tai la munca?-Vin dom'prim ministru.-Ia nu le mai da bani de loc!-Am Inteles.-Mai vin Videne ai tai la munca?Vin si fara bani!Atunci nu crezi ca ar fi bine sa le punem o taxa ca vin la munca?Daca ne multumim cu putin asta o sa primim!Sta in puterea noastra sa alegem cum vrem sa traim!

Modificat de copreddog
Publicat

care o sa ne stranga si pe noi de gat atunci cand o sa protestam pentru a nu muri de foame!!!!

cred ca maine imi fac bagajul si plec din tara definitiv!!!!! :emo-yessir:

Publicat

La noi s-a vorbit deja, am ajuns la un acord intre noi, daca vom fi platiti cu 25% mai putin cu 25% vom si lucra, adica in loc de 8 ore lucram doar 6, rugam si infractorii sa-si ia o pauza de 2 ore samd.

• Moderator
Publicat

Sunt curios ce modalitate de a reduce cheltuielile salariale o sa adopte guvernul.

Ne trimit iar acasa in concediu fara plata? :huh:

Publicat

ma tot gandesc cum o sa fac fata ratelor!!!!!

si eu si sotia lucram in MAI si mai facem si naveta zilnic la serviciu!acum cu minus 25% o sa fie putin imposibil de trait!

ghinionul vietii noastre e ca ne-am nascut in Romania!

Publicat

Domnilor politisti, nu cred ca noi suntem adevaratii bugetari la care se refera FMI.

Stiti cati consilieri personali are presedintele camerei deputatilor? Raspuns: numai 37.

Un secretar de stat are in medie 6 consilieri personali.... Exemplele pot continua....

Uita-ti-va numai la noi in minister sau IGPR. Directii cu 40-50 de lucratori cu un director, 2 directori adjuncti, 5-6 sefi de serviciu......

Sunt de acord cu reducerea salarilui (daca mai este cazul), dar dupa ce se face curatenie in structurile amintite.....

Daca totusi au de gand sa ne reduca salariile, o sa fim si noi bugetari.... Lucram de luni pana vineri de la 8 la 16, nu mai venim sambata, duminica, numai stam peste program, nu? Vom fi adevarati bugetari...

Sa vina cu un program concret de redresare a economiei, ce certitudine avem noi ca dupa aceste sacrificii ne redresam.. Peste un an o sa ne mai reduca 25% din salariu...

Pentru situatia in care a ajuns tara trebuie sa raspunda cineva, altfel vor face fel de fel de experimente pe viata nostra pe sanatatea nostra si nimeni n'o sa raspunda...

Publicat (modificat)

Copreddog cand vorbesti de sincdicatele care au imprumutat denumirea de Pro Lex sti care este subiectul sau doar te-ai trezit vorbind?

Vad pe aici numai lamentari de moase comunale ,dar va intreb asa din curiozitate la cate mitinguri ati fost sau ce ati facut concret ca sa nu se intample ce se intampla acum cu politistii? Executia asta in direct a fost anuntata cu cel putin 1 an inainte, insa cand liderii sindicali spuneau ca o sa fim trimisi in fara plata, ca o sa fim vai de mama noastra cand vom fi salariati dupa legea unica, ca se va marii varsta de pensionare la 65 de ani si vom lua pensia dupa principiul contributivitatii, ca ne vor taia din salarii etc toti politistii radeau asa complice si ziceau ca sunt nebuni.

Ei domnilor uite ca base si-a cumparat multa alifie iar bugetarii in viziunea lui sunt niste milogi grasi care sunt carati in spate de handicapatii gen boc sau base.

Cinste politistilor care l-au votat pe base si mai rau au convins si pe altii sa o faca. :doh:

Mare atentie ,singura varianta sa-i putem misca pe dinozaurii din minister este greva.

Cineva facea pe aici o comparatie cu Grecia :ner: :ner: :ner: , pai domnilor lor le-au taiat al 13-lea si al 14-lea :blink: salariu , iar pensiile si salariile la greci nu se pot compara nici in 10 ani lumina cu salariile si pensiile din romanica.

Si mai uitati un lucru ,grecii sunt urmasii spartanilor....................

Modificat de Elvis
Publicat

Copreddog cand vorbesti de sincdicatele care au imprumutat denumirea de Pro Lex sti care este subiectul sau doar te-ai trezit vorbind?Daca doresti sa auzi ceea ce-ti place m-am trezit vorbind ,daca vrei sa afli adevarul acesta e cu totul altul!

Vad pe aici numai lamentari de moase comunale ,dar va intreb asa din curiozitate la cate mitinguri ati fost sau ce ati facut concret ca sa nu se intample ce se intampla acum cu politistii? Executia asta in direct a fost anuntata cu cel putin 1 an inainte, insa cand liderii sindicali spuneau ca o sa fim trimisi in fara plata, ca o sa fim vai de mama noastra cand vom fi salariati dupa legea unica, ca se va marii varsta de pensionare la 65 de ani si vom lua pensia dupa principiul contributivitatii, ca ne vor taia din salarii etc toti politistii radeau asa complice si ziceau ca sunt nebuni.

Ei domnilor uite ca base si-a cumparat multa alifie iar bugetarii in viziunea lui sunt niste milogi grasi care sunt carati in spate de handicapatii gen boc sau base.

Cinste politistilor care l-au votat pe base si mai rau au convins si pe altii sa o faca. doh.gif

Mare atentie ,singura varianta sa-i putem misca pe dinozaurii din minister este greva.

Cineva facea pe aici o comparatie cu Grecia ner.gifner.gifner.gif , pai domnilor lor le-au taiat al 13-lea si al 14-lea blink.gif salariu , iar pensiile si salariile la greci nu se pot compara nici in 10 ani lumina cu salariile si pensiile din romanica.

Si mai uitati un lucru ,grecii sunt urmasii spartanilor....................

Publicat (modificat)

,,Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decât ce-l care-l caută."

Copreddog eu zic sa te rezumi la ce cunosti ,subiectul Pro Lex iti este cu totul strain, sau faci parte din gasca vamesului lincu ? Sau mai rau esti chiar vames?

Sa nu uit ,vezi ca adresa ta de email lincu o are din baza de data furata din sediul sindicatului dupa ce a spart usa sigilata de politistii de la sectia 1 din Bucuresti.

Iar site-ul ala pe care il consulti tu este donat de lincu cu titlu, atentie ,gratuit nevestei pe nume de scena lincu angelica ,si as mai putea sa dau exemple dar cred ca imi pierd timpul.

Modificat de Elvis
Publicat

,,Adevarul este pretutindeni, dar nu-l recunoaste decât ce-l care-l caută."

Copreddog eu zic sa te rezumi la ce cunosti ,subiectul Pro Lex iti este cu totul strain, sau faci parte din gasca vamesului lincu ? Sau mai rau esti chiar vames?

Nu fac parte din gasca lui link-u,mai bine nu sunt vames,insa consider ca libertatea de opinie ne apartine tuturor in egala masura.daca erai atent si imi urmareai de la inceput toate comentariile postate,observai ca m-am pronuntat cu privire la faptul ca nu cred in miscarea sindicala .Subiectul 'pro lex' l-am urmarit de la inceputurile sale (cand a infestat si arma politie)si pana in prezent.Pe vremea cand parea a fi o alternativa la SNPPC chiar am fost membru insa am renuntat si am fost primul care a postat pe Siteul pro-lex sectiunea" Cuvantul liber'" adevaruri care l-au durut pe dl lik-u si a transformat cuvantul liber in cel cenzurat apoi a inchis definitiv sectiunea.Nici Dl Valnei nu cred ca poate face multe,cum nu au facut nici DL Lovin si nici ceilalti.La vorbe mestesugite se pricep toti,la negocieri........doar cei ce bat cu pumnul in masa.

O seara placuta!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.