Jump to content
POLITISTI.ro

Tigani galagiosi la blocul unde locuiesc

Postare recomandată

Publicat

Buna. Ma bucur ca am gasit ce cautam. M- am amuzat , dar si intristat. Am si eu aceasi problema. De la 10 seara pana la 2 dimineata e plin la coltul blocului. Ma gandesc cu groaza cand vine noaptea. Ma rog sa ploua sau sa vina iarna. Exact ca ciorile de pe gard stau. Voi suna la circa 7 si daca nu ae rezolva voi face sesizare scrisa pana se plictisesc. Nu am de gand sa ma mut eu din cauza lor. Cei pe care i platim trebuie sa si faca treaba.

• Displace 1
  • 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua! Povestea este asa: Acum o saptamana magazinul de la colt si-a extins copertina si a montat niste lumini foarte mari. De vreo 3 zile in fiecare noapte intre 1 si 5, se strange in grup de 15-20 de rromi in fata magazinului si joaca barbut, vorbesc tare, tipa, se cearta, injura, beau. In toata aceasta perioada nu pot sa inchid un ochi. M-am gandit sa sun la politie dar nu sunt sigur in anumite privinte: 1. Stiu ca atunci cand suni trebuie sa dai numele, adresa... Dar cand vin politistii vin mai intai la mine? Si cand se vor duce sa vorbeasca cu acel grup vor spune cine a sunat? Imi este frica sa nu fie razbunatori daca afla ca am sunat eu.

2. Daca sun, o fac la 112 sau exista si un numar special doar pentru politie, avand in vedere ca nu este vorba despre o urgenta importanta.

Multumesc anticipat!

• Marius a modificat titlul în Tigani galagiosi la blocul unde locuiesc
  • Moderator
Publicat

Orice cetăţean poate semnala către poliţie posibile cazuri de încălcări ale legii, dar trebuie să-şi asume respectiva reclamaţie. Din punct de vedere legal, cetăţeanul respectiv poartă numele de "petent" şi trebuie să semneze sesizarea, în conformitate cu art.7 din OUG 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, unde este precizat destul de clar "petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se claseaza". Chiar şi atunci când cineva sună la 112, operatorul îi solicită toate datele de identificare, tocmai datorită acestor prevederi. 
Mai multe detalii:

• Îmi place 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.