Sunt disperata in fiecare noapte de bautura si scandalul si de gratarele vecinilor mei tigani .In jurul orelor 23 se apuca de facut gratar chiar sub geamul apartamentului unde locuiesc.Am incercat in repetate randuri sa discut civilizat,sa le explic ca nu este tocmai in regula sa faca asa ceva,dar fara niciun rezultat.Precizez ca am chemat si organele de politie pe raza careia locuiesc si niciun rezultat.
Sunt amenintata de catre tigani ca daca mai chem politia o sa-mi sparga geamurile.Niciun vecin nu ia atitudine de frica sa nu li se sparga geamurile sau sa nu fie batuti..Cum sa procedez?Care este calea fara a fi eu si familia mea in pericol?
Question
Joy
Buna seara!
Sunt disperata in fiecare noapte de bautura si scandalul si de gratarele vecinilor mei tigani .In jurul orelor 23 se apuca de facut gratar chiar sub geamul apartamentului unde locuiesc.Am incercat in repetate randuri sa discut civilizat,sa le explic ca nu este tocmai in regula sa faca asa ceva,dar fara niciun rezultat.Precizez ca am chemat si organele de politie pe raza careia locuiesc si niciun rezultat.
Sunt amenintata de catre tigani ca daca mai chem politia o sa-mi sparga geamurile.Niciun vecin nu ia atitudine de frica sa nu li se sparga geamurile sau sa nu fie batuti..Cum sa procedez?Care este calea fara a fi eu si familia mea in pericol?
Astept un raspuns urgent
Va multumesc
Top Posters For This Question
7
4
2
2
Popular Days
Aug 23
8
Aug 24
8
Aug 26
4
Aug 29
3
Top Posters For This Question
Joy 7 posts
Marius 4 posts
danpin 2 posts
Cristi 2 posts
Popular Days
Aug 23 2011
8 posts
Aug 24 2011
8 posts
Aug 26 2011
4 posts
Aug 29 2011
3 posts
Popular Posts
Marius
Joy, Treaba cu coada de iepure sau cu o bucata de blana de iepure este una dintre fobiile tiganilor. "Sosoiul" este denumirea data de tigani iepurelui sau unei parti din iepure, mai exact coad
nicuno1
nu cred ca treaba cu sosoiu merge la tiganii de la bloc asta merge la caldarari, la cei care se plimba cu cortul (garantat, testat dar eu am vazut tigani care cresc iepuri la casa deci......... mai
LEX91SPETSNAZ
Frate, dar animalele astea nu pot fi civilizate chiar deloc... degeaba li se dau locuri speciale la scoli, facultati (unde se intra cu o nota jalnica... in curand o sa scada la 3-4) Totusi inai
27 answers to this question
Recommended Posts