Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Tigani galagiosi la blocul unde locuiesc

Joy

Question

Buna seara!

Sunt disperata in fiecare noapte de bautura si scandalul si de gratarele vecinilor mei tigani .In jurul orelor 23 se apuca de facut gratar chiar sub geamul apartamentului unde locuiesc.Am incercat in repetate randuri sa discut civilizat,sa le explic ca nu este tocmai in regula sa faca asa ceva,dar fara niciun rezultat.Precizez ca am chemat si organele de politie pe raza careia locuiesc si niciun rezultat.

Sunt amenintata de catre tigani ca daca mai chem politia o sa-mi sparga geamurile.Niciun vecin nu ia atitudine de frica sa nu li se sparga geamurile sau sa nu fie batuti..Cum sa procedez?Care este calea fara a fi eu si familia mea in pericol?

Astept un raspuns urgent

Va multumesc

Recommended Posts

• 0
  • Moderator

Probabil tiganii au primit ceva amenzi de la politisti, iar acum incearca sa te intimideze. Trebuie sa depui o reclamatie scrisa la politie sau la parchet impotriva lor.

Fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei fapte pagubitoare ori a unei infractiuni indreptate impotriva ei, a sotului ori a unei rude apropiate, se pedepseste cu inchisoare.

Actiunea penala in astfel de cazuri, se pune in miscare numai la plangerea prealabila a persoanei vatamate, iar impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

• 0
  • Moderator

Martori...eventual sa mai fie careva de fata la amenintari. In multe cazuri, probatoriul administrat poate consta si in marturii indirecte, respectiv declaratii de la persoane carora le-ai povestit ceea ce ai patit, atunci cand acestea se coroboreaza.

• 0

Nu se baga nimeni sa declare contra lor .Aici va dau dreptate ca am devenit un popor de lasi....atat timp cat unii dintre noi nu-s in stare sa scrie o petitie si s-o semneze de teama ,intradevar politistul de proximitate ce sa faca? Sa ia in seama doar petitia mea?

Probabil ca par nebuna sau dezechilibrata psihic din moment ce numai eu scriu petitii si ma lupt cu tiganii.

Nu mai suport starea asta de tensiune.

Va multumesc pt raspunsuri

• 0

Intră în audiență la șeful secției pe raza căreia locuiești și expune-i această stare, depunând în același timp o plângere prealabilă pentru faptele comise. Dacă ai posibilitatea să îi înregistrezi pe țigani când aceștia încalcă legea, mai ales când te amenință pe tine și familia ta, îți recomand să o faci. Și aceasta este o probă fiindcă amenințarea îți este adresată în mod direc și este de natură să îți inducă o stare de neliniște și nesiguranță. Indicat este să nu dai înapoi și să încerci să atragi alături de tinbe și alți vecini. Succes și să revii cu detalii.

Edited by dorian

• 0
  • Moderator

Vezi de unde faci rost de o coada de iepure sau o bucata din blana unui iepure, pe care sa o asezi la geam in loc vizibil de afara .

Vei fi uimita de rezultat, asta daca respectivii sunt tigani (la radacina "rom" inseamna mestesugar, om care are o indeletnicire, dar apoi, cand romii au intrat in contact cu grecii, acestia i-au denumit "atiganos" (tigani), ceea ce inseamna om de care nu este bine sa te apropii )

:)

• Upvote 1

• 0

Si incearca sa-i si filmezi dar cu o camera nu cu telefonul...cand ameninta, cand fac galagie, gratare etc.

• 0

Ce inseamna blana sau coada de iepure la vedere?

De ce am nevoie de asa ceva?

Si in seara asta sunt.....dar nu am cu ce sa-i filmez :(

Am sa vad de maine de unde fac rost de-o camera video!

Credeti sau nu fac parte tot dintr-o categorie care traieste din salariu taiat,de bugetar.

• 0
  • Moderator

Joy,

Treaba cu coada de iepure sau cu o bucata de blana de iepure este una dintre fobiile tiganilor.

"Sosoiul" este denumirea data de tigani iepurelui sau unei parti din iepure, mai exact coada acestuia. Tiganii pastreaza o mostenire genetica (provin din India) care ii impinge spre credinta in magie, vrajitorie si superstitie iar conform acestor credinte ale lor, se spune ca "sosoiul" este aducator de foarte mare ghinion.

Multi dintre tigani daca vad un iepure considera ca sunt ghinionisti toata ziua si nu mai fac nimic. De exemplu, expresia care inspaimanta toti tiganii, indiferent de clasa sociala din care fac parte, este "Sosoi in bafta ta" ori asemanatoare.

• Upvote 3

• 0

Marius....zau! Este prima oara in cei 43 ani ai mei cand aud asa ceva.

Crede-ma ca nu stiu ce sa fac mai repede...sa rad sau sa plang...

Asta sa fie rezolvarea problemei mele?Sa fie atat de simplu?

Maine ma duc si caut in magazine breloc din coada de iepure si i-l atarn de clanta usii apartamentului cu dedicatia "Sosoi in norocul vostru " !!! Si imi lipesc si unul de geam la vedere...poate imi sparg idiotii astia geamurile,ca tot mi-au promis-o :doh:

O sa va scriu reactia lor....sper sa fie cea scontata de voi :clip:

• 0
  • Moderator

Ai mare grija, sa nu fie o sabie cu doua taiusuri si sa se infurie si mai rau tiganii.

Te asigur ca e adevarat ceea ce am scris mai sus, nu sunt basme, iar in general tiganii nu vorbesc de aceste lucruri niciodata, pentru ei e o treaba cat se poate de serioasa.

• Upvote 1

• 0

Atunci ce sa fac?....Sa ma plimb prin fata lor cu coada la vedere? (bineinteles coada de iepure)

Sau sa le-o atarn de usa (tot la coada de iepure fac referire) pur si simplu fara comentarii ca ar fi din partea mea?

• 0
  • Membru

Joy,

Treaba cu coada de iepure sau cu o bucata de blana de iepure este una dintre fobiile tiganilor.

Confirm, ii panicheaza maxim sosoiul, daca ii atingi cu el incep sa urle si sa te roage sa ii lasi in pace, sa nu mai ii atingi. De asemenea daca incepi sa ii numeri reactioneaza intrun mod asemanator, dar mai bland :naughty:

Edited by DannyBAD

• 0

Incearca sa te plimbi pe linga ei, luind o mina ingenua si avind in mana cheile de la masina (daca ai) avind ca breloc, coada (labuta) de iepure in discutie. Daca au ceva de obiectat, tu, normal ca nu sti ca le afecteaza spiritul, zenul si karma =))

• 0
  • Moderator

Depinde...tiganii astia moderni nu prea se mai terifiaza de asa ceva. Doar aia de sunt neam de caldarari, lautari si asa mai departe, aia de mentin traditiile.

• 0

Treaba cu numaratul am testat-o si eu. E ilar cat de disperati devin cand incepi sa-i numeri aratatand cu degetul spre ei...hyhy...dar, nu e obligatoriu sa functioneze de fiecare data , evident...

• 0

mi se pare comica faza cu numaratul.....revenind la subiect aceeasi problema o are si sora mea cu vecinul de bloc...de fiecare data cand suna la politie ei pleaca de acasa sau nu le deschid...ce le poti face??!!!!

• 0

nu cred ca treaba cu sosoiu merge la tiganii de la bloc

asta merge la caldarari, la cei care se plimba cu cortul (garantat, testat :)) dar eu am vazut tigani care cresc iepuri la casa deci......... mai bine sa incerci in mod indirect.

poate mai bine treci pe la un pet-sop si iti iei un iepuras ca animal de companie si le vezi reactia. si daca are rezultate ii pui lesa si il folosesti ca animal de paza, si mai scrii si pe usa PROPRIETATE PAZITA DE IEPURI, sau ATENȚIE! IEPURE RAU. :lol:

oricum lasand misticul la o parte sfatul meu e sa apelezi in continuare la organele de politie. Sanctionarea in mod repetat cu amenda pentru tulburarea ordinii si linistii publice conform Legii nr. 61/91 atrage de la sine si un dosar penal pentru acest lucru.

• Upvote 3

• 0

Buna ziu Joy! Imi dau seama de problema ta, insa cel mai bun sfat pe care l-ai primit este cel de la Dorian(fara sa ofensez pe nimeni) si eu iti dau acelasi sfat- mergi in audienta la seful sectiei de politie pe raza careia locuiesti si spune-i problema, accentuand pe faptul ca tuturor vecinilor le este frica de tigani si din aceasta cauza nu iti sustin reclamatia...sigur o sa te ajute!

Incearca sa faci chestia asta si dupa posteaza reactia....

Succes!

• 0

Frate, dar animalele astea nu pot fi civilizate chiar deloc... degeaba li se dau locuri speciale la scoli, facultati (unde se intra cu o nota jalnica... in curand o sa scada la 3-4) :doh:

Totusi inainte sa depui plangere... cumpara-ti si un spray cu piper, pentru siguranta ta... e bine sa il ai in geanta (Eu unul asa as face... dejectiile astea umane nu tin cont ca esti copil/femeie/batran etc.) :mellow:

Edited by LEX91SPETSNAZ
  • Upvote 2
  • Downvote 1

• 0

Daca tot mi-am luat un "warn" pentru extremism, hai macar sa fiu extremist pina la capat.

Mergind pe principiul "precedentului" nu ar putea statul roman ca asemenea lui ceao' care a vindut evrei statului Israel, actualul stat roman sa vinda rromi statelor care ne "agreseaza sexual la cap" ca nu suntem in stare sa-i integram si le pling de mila, ca sa-i integreze ei, sa-i civilizeze ei, ca noi "ie prosti" si nu suntem in stare ?!?!?!?!?

• Upvote 3

• 0

Buna seara,dinnou!

Am gasit pe un site care vinde mai de toate nu cred ca trebuie sa-i spun numele cozi de iepure, sub forma de breloc...toate culorile la pretul de 25 ron/bucata....am luat unul negru si unul lila.

Am trecut special cu sosoiul la vedere si m-am oprit sa ma joc cu fetita unuia ( fetita,care are 3 ani, vine mereu la mine cand ma vede- stie ca am cateva bomboane pregatite- copil, nu are vina) . I-am dat si sosoiul in mana sa se joace cu el...I l-am lasat fetitei ( special cu precizarile facute cu voce tare sa se auda ca poate sa-l pastreze si ca se numeste sosoi) si am plecat in casa,recunosc dezamagita. Din partea lor nicio reactie,pareau ca nu cunosc termenul... Precizez ca si astazi am vazut fetita cu sosoiul in mana.

Maine incep serviciul si ma rog sa vina ploile... :doh:

• 0
  • Moderator

Daca scria Made in China pe el inseamna ca era contrafacut si de-aia n-a avut efect :ner:

Rusine tiganilor ca nu-si mai transmit traditiile! :D

Ramane atunci sa urmezi sfatul celorlati coforumisti care te-au indemnat sa vorbesti cu sectoristul.

Numai bine!

• 0

Buna. Ma bucur ca am gasit ce cautam. M- am amuzat , dar si intristat. Am si eu aceasi problema. De la 10 seara pana la 2 dimineata e plin la coltul blocului. Ma gandesc cu groaza cand vine noaptea. Ma rog sa ploua sau sa vina iarna. Exact ca ciorile de pe gard stau. Voi suna la circa 7 si daca nu ae rezolva voi face sesizare scrisa pana se plictisesc. Nu am de gand sa ma mut eu din cauza lor. Cei pe care i platim trebuie sa si faca treaba.

• Downvote 1