Jump to content
POLITISTI.ro

Bine ati venit pe forumul politistilor

Postare recomandată

Publicat

Deocamdata doar de pe locul "mortului" dar cu ceva nelamuriri la cum se aplica regulile de circulatie in unele locuri si de catre unii agenti de politie rutiera.:)

Am rugamintea daca imi poate spune cineva in ce topic as putea pune cateva intrebari pe acesta tema.

Exista topicul Intreaba un politist .

Publicat

Multumesc pentru indrumare. Am gasit sectiunea respectiva si am postat acolo dar se pare ca pana la urma nu prea intereseaza ce aveam de zis :(

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bun gasit,chiar daca sunt intrun moment mai dificil va doresc numai bine si intelepciune :emo-yessir:

Publicat

Va salut pe toti. În primul rând aş vrea să felicit colegii mei "administratorii" care au dat dovadă de curaj prin înfiinţarea acestui topic şi care s-au gândit şi la noi, să ne mai spunem şi noi amărăciunile şi necazurile, totodată mai schimbăm o idee mai vedem cum e si la alte inspectorate şi cum este şi cu alţi dictatori de la conducere, că aşa mulţi şefi sunt de vb. aia nu îţi mai poţi scoate p...a de ei :)))))0

• Membru
Publicat

Bine v-am gasit ..sunt din Iasi si sunt anul 2 la campina si deocamdata sunt in practica.. sincer sa fiu daca ar fi sa mai aleg o data admitere la scoala de politie n-as mai face-o .. Sa auzim de bine !!

• Membru
Publicat

Fratilor, Elena asta a mai dat cu spaga intr-un topic...propun sa fie banata. Nu de alta, dar detectez ceva ironie de prost gust in postarile sale.

Publicat

Bine v-am găsit!

Vă salut din Miercurea-Ciuc.

Am şi eu o întrebare, cum putem accesa SECŢIUNEA PRIVATĂ A POLIŢIŞTILOR?

Publicat (modificat)

esti politist?

DA, ce trebuie să fac pt a dovedi asta?

Modificat de Bestiuta
Publicat

Bine v-am găsit!

Vă salut din Miercurea-Ciuc.

Am şi eu o întrebare, cum putem accesa SECŢIUNEA PRIVATĂ A POLIŢIŞTILOR?

Trebuie sa-ti faca o recomandare un politist care te cunoaste.

Publicat

Trebuie sa-ti faca o recomandare un politist care te cunoaste.

Sunt membri pe forum din HR?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

cum fac sa am si eu acces la aria dedicata numai politistilor? sunt din constanta...

Modificat de montezuma

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.