Jump to content
POLITISTI.ro

Bine ati venit pe forumul politistilor

Administrator

Recommended Posts

• Administrator

Acest forum a luat nastere din dorinta de a crea o noua comunitate in Internet-ul romanesc, inexistenta pana in acest moment.

Politisti.ro este un forum la inceput de drum, dedicat politistilor cat si persoanelor interesate de acest domeniu si trateaza orice subiect care are legatura cu Politia.

Site-ul nu este afiliat la nici o structura a statului roman si nu reprezinta punctul de vedere oficial al Politiei Romane, ori a vreunei structuri din subordinea acesteia, ci este doar o initiativa a unor politisti.

• Moderator

Bine v-am gasit!

Am o intrebare pentru dvs. Site-ul acesta are vreo legatura, sustinere sau afiliere cu vreun sindicat al politistilor ? :unsure:

• Upvote 1

• Administrator

Bine ai venit!

Nu, acest forum nu are nicio legatura cu niciunul dintre sindicatele politistilor, este o initiativa independenta, ce a luat nastere din dorinta de creea o comunitate online dedicata politistilor. Nu exista interese ascunse, ci doar dorinta de a forma aceasta comunitate indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura a politistilor.

Bineinteles ca exista interes de colaborare cu toate sindicatele politistilor si asociatiile profesionale, daca aceasta colaborare va fi benefica pentru viitorii membri ai acestei comunitati.

Nu dorim altceva decat ca prin acest site politistii romani sa se cunoasca, sa discute si sa dezbata problemele ce ii framanta.

Numai bine.

• Administrator

Bine ati venit! :)

Sper sa nu aveti retineri de niciun fel in a posta pe forum. Suntem la inceput si astept de la voi propuneri, sugestii pentru imbunatatirea site-ului, precum si noi subiecte de discutie.

• Member

va salut cu respect :)

presimt ca in curand o sa fie foarte multa activitate pe acest forum :)

• Administrator

Bine ai venit zzzt23!

Sper sa ai dreptate si sa formam aici o comunitate de prieteni, nu membri, unde sa ne petrecem timpul liber, deconectati, cat mai util si placut cu putinta. ;)

salutare si bine v-am gasit!

am primit un buzz si asa am aflat de voi

m-am logat si iata-ma, sunt membru. rapid si facil!

am citit ca forumul a fost creat de politisti, dar politist fiind, imi pun intrebarea, sau o pun adminului: de unde stiu eu ca vorbesc pe un forum de politisti???

logarea se face simplu si fara greutati specifice siteurilor de acelasi profil

nu ati putea fi ,,politisti'' de pe cealalta parte a baricadei iar eu sa discut cu voi lucruri ce nu trebuiesc discutate??

pana ma convingi admin de bunele tale intentii o sa fiu foarte retinut la discutii de profil

sa traiti!

<<citit ca forumul a fost creat de politisti, dar politist fiind, imi pun intrebarea, sau o pun adminului: de unde stiu eu ca vorbesc pe un forum de politisti???>>

...asta vreau si eu sa stiu;nu m-ar deranja ca in spatele acestei initiative sa stea actuali sau fosti politisti si daca pe forum ar avea acces si contribuabilul de rand,dornic sa afle raspunsuri la unele intrebari sau pur si simplu sa afle ce se afla sub uniformele intalnite pe strada...

• Administrator

Bine ati venit!

E foarte bine ca ati intrebat si e bine sa lamurim acest aspect inca de la inceput.

Da, sunt politist in activitate de 14 ani, iar ideea acestui site a aparut dupa ce am vazut comunitatile online ale politistilor din SUA si Marea Britanie si avand in vedere faptul ca in Romania nu exista pana acum un astfel de forum dedicat. Aici ma refer la sectiunea online "publica", pentru ca dupa cum bine stiti (cei care sunteti politisti) pe Intrapol exista un astfel de forum, dar el nu poate fi accesat decat de cei ce au acces la aceea retea.

De aceea nu trebuie sa uitati ca acesta e un forum public, ce poate fi accesat de oricine. Discutiile nu trebuie sa contina informatii clasificate ori care nu pot fi facute publice, pentru ca ar insemna sa incalcam legea. Prin discutiile ce se vor purta aici, eu personal sper, ca imaginea politistilor sa se mai imbunatateasca, indiferent cat de putin, iar cei ce viziteaza acest site sa se convinga ca politistii din Romania nu sunt ceea ce in ultimii ani s-a lasat sa se imaculeze in constiinta majoritatii. Sa poata sa observe ca suntem oameni ca toti ceilalti, ca avem probleme ca toata lumea, ca ne confruntam cu dificultati si noi.

Nu am restrictionat accesul celor ce doresc sa isi creeze un cont de membru pe acest forum, pentru ca nu ne-am propus acest lucru. Nu avem ce ascunde, dar in functie de cum vor evolua lucrurile, se poate crea o arie separata in care sa aiba acces numai politistii. Aici este mult de discutat intrucat selectia intre membri e destul de dificil de facut. Ne-am gandit si la acest aspect, dar inca mai sunt multe de lamurit.

Ceea ce vreau eu sa va asigur este ca ideei exista si sper ca vor veni si din partea dvs. Doresc sa formam aici o comunitate a politistilor bazata pe respect si prietenie, iar selectia intre cei care nu au legatura si nu ii intereseaza acest domeniu cred ca se va face in mod natural. In timp sper ca ne vom cunoaste personal aproape toti cei care vom pune umarul la formarea acestei comunitati a politistilor.

De asemenea vreau sa mentionez ca aceasta initiativa imi ocupa majoritatea timpului meu liber si este un "hobby" la care tin foarte mult.

Sper ca raspunsul meu sa fi lamurit nedumeririle dvs si astept cu interes alte intrebari ale dvs. in aria de sugestii.

Numai bine.

Buna seara dragilor!sa traiti si sa va faceti mari,sa deveniti o voce puternica si hotarata! la mai mare!

Poate unii dintre voi ma cunosc de pe semper fidelis.ro altii de pe combativ.ro acum sunt si aici multumesc de accept!

Multumesc pentru raspuns;daca aveam unele dubii,ei bine,nu le mai am....oricum e bine sa verifici nivelul apei din piscina inainte de a te arunca in ea,chiar si cu picioarele inainte.. :P .Mai postez din cand in cand pe forumul SNPPC si extrem de rar pe cel al CNP,sub acelasi pseudonim.Initiativa mi se pare buna ,in special din punct de vedere al transparentei vizavi de contribuabil.Si eu mai citesc postari ale colegilor din alte tari indiferent ca sant de limba franceza,engleza sau rusa (este adevarat,ma mai ajut si cu Google Translator acolo unde am dileme privind traducerea).Acolo am vazut un forum unde poate intra si contribuabilul pentru a pune intrebari si culmea,primeste si raspunsuri la obiect,nu in doi peri.Pe alt forum am asistat la discutii interesante intre fosti si actuali politisti,mai precis ,,fostii" impartaseau din experienta lor celor mai tineri.Serviciul de Graniceri al Rep.Moldova are si el un forum unde o persoana anumit desmnata raspunde in rusa si romana ,intrebarilor klegate de specificul acestui serviciu;noi nu avem nici la nivel de Politie de Frontiera ,nici la nivel de MAE(ambasade,consulate,etc)Doar la Ambasada Romana de la Kiev,exista asa ceva dar cel care raspunde intrebarilor nu are nici in clin ,nici in maneca ,nimic,cu ambasada...C'asa-i la noi!

Va salut pe toti , acum la inceput si va doresc multa sanatate si noroc . De asemenea sper sa dezbatem subiecte interesante si utile aici , sa apara citi mai multi membri imbracati in uniforma politiei si sa devenim o comunitate puternica cu o voce de luat in seama . :);)

• Upvote 1

• 3 weeks later...

Bine v-am gasit baieti (si fete :P ) !!

Cu ceva vreme in urma am cautat un forum al politistilor, dar fara succes, abia acu v-am gasit. :mellow:

• 2 weeks later...

Am onoarea sa-i salut pe distinsii mei colegi si sa le urez noroc si sanatate !

• Administrator

Bine ai venit dunelu! :)

Ne bucuram sa te avem printre noi, sper sa te simti bine si sa-ti petreci timpul cu placere pe acest forum.

Din cate observ sunt putini politisti dar multi contribuabili, ma bucura faptul ca ii intereseaza de noi si poate isi mai schimba din atitudine daca au mintea deschisa, unii s-au logat doar pentru a provoca, poate vor intra zilnic si isi vor schimba parerea.

Majoritatea zic, ca respecta legea dar dar cand a gresit ceva incearca diferite scuze de parca legea ar trebui sa tina cont de problemele fiecaruia.

Dragi contribuabili respectati acest forum.

• Moderator

Bine ai venit mozambic! :)

Important e sa fim uniti si sa nu mai stam asa in umbra, sa incercam sa ne facem auziti. Sa spunem ce ne doare, ce probleme avem, intrucat daca vom continua sa stam in umbra si sa nu zicem nimic, inghitind in sec si suportand cu stoicism, opinia publica va avea ca si pana acum impresia ca in politie e totul bine si curge lapte cu miere.

Intradevar suntem putini deocamdata, probabil ca internetul inca nu a atat de interesant pentru multi dintre colegii nostrii, dar cu timpul o sa ne strangem usor usor, asta si datorita noua, a politistilor ce intram aici pe acest forum. Oricum generatiile se schimba si in politia romana, iar internetul este o nebuloasa in general pentru politistii mai aproape de pensie. Cu ajutorul fiecaruia dintre noi ne putem strange, ne putem cunoaste astfel incat sa formam o comunitate online unita, putem sa organizam intalniri si automat ne putem ajuta intre noi.

Are mare potential dupa parerea mea aceasta idee a unui forum dedicat politistilor, dar depinde si de noi sa-l facem cunoscut cat mai multor colegi. ;)

Oricum cred ca timpul le va rezolva pe toate.

Numai bine.