Jump to content
POLITISTI.ro

Bine ati venit pe forumul politistilor

Postare recomandată

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Salutare tuturor, salutare Cerasela, sunt din Bucuresti, sper sa am timpul si priceperea necesara de a sta in "casa" domniilor voastre cat mai mult timp posibil. Respect pentru Politia Romana ! :good:

Modificat de McNally
Publicat

Sper ca in timp, "celula" sa se transforme in beci unde vom savura in tihna si racoare, bauturi de soi! :good:

Publicat

Buna !Tocmai am primit decizia de pensionare dupa 9 luni de asteptare si dupa 38 de ani si 5 luni mi-au stabilit pensie la 51 de ani si 6 luni varsta suma de 1378 lei dupa noua lege a pensiei . nu inteleg deloc de ce altii cu vechime mai putina au pensie mai mare.Ma ajuta cineva si pe mine sa fac contestatie la decizia de pensionare .va rog mult .mai bine imi alegeamn alta meserie si aveam o pensie mult mai mare .

Va rog cine poate sa ma ajute cu un model sau un sfat pentru o contestatie la pensie

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

bine v-am gasit dragilor.

este prima oara cand socializez pe acest forum si am speranta ca voi primi niste sfaturi utile si concrete la o problema personala.

cum ar trebui procedat cand seful tau direct te cheama si te "sfatuieste" sa faci singur un raport de mutare pe o functie inferioara altfel (comisii, controale, sicane)? de obicei nu sunt un tip care renunta usor, dar in aceasta situatie ma gandesc ca in urma "magariilor " ce vor urma vor avea de suferit toti baietii din servciu si nu stiu daca merita.

Va multumesc.

• Moderator
Publicat

Trecerea pe o funcție inferioară e similară cu una dintre cele mai drastice sancțiuni disciplinare aplicate polițiștilor. Mai drastică decât aceasta măsura este destituirea din poliție.

ART. 58 din Statutul Polițistului.

c1) trecerea într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut;

Publicat

buna ziua tuturor.

buna ziua.este pentru data cand sunt pe site-ul dvs. vreau sa va intreb in cazul demisiei( incetarea raporturilor prin demisie, nu la cerere) unui politist,exista cai legale sau ,,portite,, prin care acesta se poate intoarce din nou in sistem???as dorii un raspuns explicit si detaliat.va multumesc

• Moderator
Publicat

Bine ai venit.

Citește și dacă mai ai nelămuriri întreabă te rog direct în topicul respectiv:

Mulțumesc pentru înțelegere

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Va salut! dupa cateva zile :( ....nu am obs...dar niciodata nu-i prea tarziu...

• Apreciez 2
Publicat

Salut,sunt Alin si ma bucur ca am gasit aceasta comunitate sper ca sa imi fac multi prieteni.

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Salut , ma bucur ca fac parte din politisi romani si ma intereseaza cu cine pot discuta despre activitatile extra profesionale

Publicat (modificat)

Am intrat pe acest forum, pentru prima data, in anul 2011, iar acum, in 2013, am decis sa fac mai mult, sa imi fac cont si sa postez mesaje. :)

Modificat de Sache
  • Apreciez 3
Publicat

Va salut si ma bucur sa fiu printre voi!

Sunt din Bucuresti,37 de ani,ofiter,in sistem de 15 ani!

Salut si respect Politia Romana!

• Apreciez 1
Publicat

A trebuit sa treaca o luna de zile sa observ topicul si sa mai si scriu :( ....in speranta ca niciodata nu-i prea tarziu...

Va salut cu respect!

Gigi

PS

Lucrez in domeniul IT de foarte multi ani si fiecare zi la munca este o surpriza deci o placere

:clip:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.