Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina second-hand adusa din Germania

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Am și eu o întrebare 

Anul trecut 

Eu am luat o mașină din Germania  și  nu am radiat mașina și am înscris o în România și numerele de Germania leam predat unde am înmatriculat mașina la numere ce trebuie sa fac ...?

• Postări 32
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Marius

4

• Roby

3

• Sache

2

• tyty

2

Cele mai multe postări în acest topic

Imagini publicate

• Moderator
Publicat

Care numere ?

Ca pe alea de Germania, înțeleg ca le-ai predat cand ai înmatriculat-o de România...

Sau nu știu, reformulează întrebarea, pt ca nu ne dăm seama ce vrei sa întrebi 

• 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna seara!

Recent am cumpărat o mașină adusa din Germania. Momentan circul in Romania cu numerele de Germania, însă o sa trebuiasca să înmatriculez mașina aici.

Am mai multe întrebări. Prima ar fi:

1. Ce recomandați, înmatricularea cu numere roșii, sau înmatricularea directa cu numere negre?

2. Când va trebui sa predau numerele de Germania? Se mai poate radia o mașină din Romania sau este necesara deplasarea până în Germania pentru a radia-o? 

• Moderator
Publicat

E mai ok sa o inmatriculezi definitiv. (numere negre)

Numerele de Germania le vei preda cand vei definitiva inmatricularea in Romania. (Nu e nevoie sa te deplasezi pana la nemti).

• 1 an mai târziu...
Publicat

Salut,

Vreau sa cumpar o masina de la cineva care aduce masini.
Aceasta persoana mi-a trimis poza cu brief-ul mic si brief-ul mare dar spune ca nu are act de vanzare cumparare. El sustine ca masina a fost radiata de proprietarul din Germania si ca nu a mai fost nevoie de contract vanzare cumparare.

Tot el spune ca daca vreau poate sa scoata el numere rosii la masina.

Cum ar trebui sa procedez? Exista o astfel de situatie si e legal la noi?

• Moderator
Publicat

Dacă scoate numere roșii pe numele lui poți face contract de vânzare-cumpărare direct cu el.

• 10 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara! Am nevoie de ajutorul vostru. La finalul lunii octombrie am achizitionat din Germania o masina de la un Autohaus.
Am fost personal sa achizitionez masina si sa scot numerele de export. In momentul in care am ridicat masina de la Autohaus am primit brief-ul mare si cel mic, totul ok am ajuns in Romania, am facut Rar-ul iar cand sa inmatriculez masina definitiv in Romania ofiterul de Politie mi-a spus ca in sistemul lor apare alta serie a brifului ( cea veche) iar eu pe brief am alta serie, mentionez ca pe briful care il am eu este trecut numele meu si absolut tot.
am discutat cu autohaus-ul si mi-a comunicat ca brief-ul vechi ramane la cei care au facut numerele de export si ca in baza celui vechi l-am primit pe cel nou, daca este asa de ce in baza de date din Romania dupa o luna si ceva inca apare seria veche? Ofiterul de Politie mi-a spus ca eu nu pot inmatricula masina pana nu aduc acel brief in original.
Masina a venit din Lituania in Germania si ulterior achizitionata de mine de la autohaus din Germania.
Am discutat si cu biroul care mi-a emis documentele si numarul de inmatriculare si acelasi lucru mi-au comunicat si ei ca eu inmatriculez masina in baza brief-ului nou pe care il am, dar ofiterul de politie imi spune ca trebuia sa il primesc si pe cel vechi in original cu o stampila pe el sau sa se actualizeze noua serie de brief in EUCARIS.
Cei de la numere din Germania  mi-au spus sa cer in Lituania acel brief vechi. A trecut cineva prin ceva asemanator? Ma poate ajuta cu un sfat? Multumesc

• 1 an mai târziu...
Publicat

Am o masina inmatriculata in germania si asi vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa o inmatriculez in romania,va multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.