Jump to content
POLITISTI.ro

Acordarea primei de concediu sau vacanta in anul 2010

Postare recomandată

• Membru
Publicat

din cate stiu eu primele de concediu s-au sistat datorita celor care si-au luat cate doua ,trei zile doar pentru a primi prima!!!!astfel s-au blocat conturile!!!!avand in vedere acest lucru n-i s-a comunicat ca vor primi prima de concediu doar cei care i-si scot 21 de zile....de concediu! :doh:

• Postări 34
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• Elvis

7

• Catalin

6

• dunelu

5

• Motoboom

3

Cele mai multe postări în acest topic

Publicat

Am  participat la mitinguri si am pichetat prefecturile si cu asta ce-am rezolvat.Acesti guvernanti incompetenti nu pot fi urniti decat cu o mare revolta populara, In sistemul bugetar toti au abandonat lupta si s-au resemnat. Pensionarii s-au potolit dar vor vedea ca majorarea TVA-ului ii va  afecta mai tare decat taierea pensiei. Se apropie cutitul de os si atunci vom iesi toti in strada !

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

facem pariu ca nu iesim toti in strada?

E comod sa lasi pe altii sa lupte si tu sa culegi roadele !

• Membru
Publicat

asa este, sunt multi care stau in umbra, apoi sunt primii care sar la drepturi, cunosc ceva exemplare prin zona, poate da vreo boala in ei...

Publicat

Mi-am spus părerea pe acest forum când i-am răspuns colegei noastre Bestkyky. Mi-o menţin: acţiuni zero, vine februarie 2010 şi ne prinde tot aşa sau mai rău. Am solicitat atunci păreri iok ,(nimic),cum zice turcul pe la noi. Să fac şi eu ca Dan Negru:" vreau păreri, vreau păreri, daţi-mi păreri!?".

• 5 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Pentru colegii de la Dolj, există niște zvonuri/informații conform cărora zilele acestea s-ar mai efectua o parte dintre plățile restante aferente acestui an. Cred că e vorba de banii pentru concediu, dar nu știu exact cât și cum.

Oricum, dacă mai aflu ceva am să postez aici.

Publicat

La Dolj a mai ramas o suma de bani din cea alocata pentru echipament.

Din aceasta suma,aprox. 30000 ,s-au platit ordinele de serviciu si primele de vacanta pentru politistii care au efectuat concediul in luna martie ,in ordinea depunerii rapoartelor.

Banii vor fii virati pe card.

Restul mai asteptam.

• Membru
Publicat

si la Olt s-au dat cei 60% din banii pe haine dar si banii pe ordinele de serviciu, de primele de vacanta dupa luna martie nu se stie nimic... :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Am verificat acum cardul și întradevăr azi mi-a intrat prima de vacanță. :D

Așa că colegii de la Dolj, care ați avut anul ăsta concediu în martie ... verificați cardurile! :naughty:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.