Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa-mi cumpar iPad 2

Postare recomandată

Publicat

Am posibilitatea sa cumpar un Ipad2, Wi-Fi, 16GB, negru, fara 3G, sigilat + SmartCover la 1.900 Lei, de la o cunostiinta.

Merita? :unsure:

• Moderator
Publicat

Depinde unde si cum vrei sa-l folosesti cel mai mult. Existenta 3G-ului iti da posibilitatea sa bagi sim-ul de la DIGI in el si sa ai internet mobil fara costuri suplimentare.

Daca pe acolo pe unde il vei folosi de obicei, ai WiFi, nu e o problema, nici nu vei simti lipsa 3G-ului. Dar din pacate, pe la noi existenta hot spot-urilor nu este atat de dezvoltata ...

Nu pierde din vedere ca unul cu specificatiile respective, nou nout are un pret pe la 2000-2100 lei, deci reducerea nu este atat de consistenta avand in vedere ca este second.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

SmartCover-ul e aprox. 160 lei in magazin, ca sa-ti faci o idee completa.

Eu nu l-as lua fara 3G.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sony, eu am luat de la Flanco - iPad 2 Wi-Fi si 3G cu 16GB pret 2600 lei. Nu am nevoie de mai mult spatiu de stocare, sunt suficienti cei 16 GB si era pacat sa arunc banii degeaba.

Camera foto a Pad-ului nu are de calitatea celei de la iPhone si nici nu te atrage ideea de a face fotografii cu un aparat de dimensiunile unui caiet, iar daca nu esti un mare amator de filme nu prea ai cu ce sa ocupi atata spatiu de stocare.

Bafta!

Publicat (modificat)

Eu am tableta, cu 32 de GB spatiu de stocare, dar ma atragea ideea unui Ipad, mai ales pentru softul de care dispunea si calitatea lui. Dar cum nu are nimic in plus fata de actuala mea tableta, adica 3G, m-am convins ca nu are rost sa arunc banii.

Sanatate!

Modificat de Sony
  • 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Adobe a confirmat în mod oficial că renunţă la Flash chiar pe blogul oficial.

We will no longer continue to develop Flash Player in the browser to work with new mobile device configurations (chipset, browser, OS version, etc.) following the upcoming release of Flash Player 11.1 for Android and BlackBerry PlayBook. We will of course continue to provide critical bug fixes and security updates for existing device configurations. We will also allow our source code licensees to continue working on and release their own implementations.

Adobe a informat deja dezvoltatorii cu privire la abandonul player-ului Flash dedicat sistemelor de operare pentru dispozitive mobile. Adobe va oferi în viitor doar update-uri de securitate pentru versiunile existente.

Această decizie pune capac susţinătorilor Flash-ului, care arătau cu degetul către Apple, ce a refuzat dintotdeauna implementarea Flash pe sistemul iOS, motivând că nu are viitor.

Se pare că Steve Jobs a avut încă o dată dreptate. :naughty:

HTML5 este viitorul.

Publicat

Deja ma gandesc foarte serios sa-mi cumpar si eu un ipad2, astept ofertele de sarbatori si cred ca ma bag la o rata, sper sa nu regret.

• Moderator
Publicat

Mie îmi făcea cu ochiul tableta celor de la Asus Transformer. Prima generaţie nu avea 3G şi de aceea aşteptam să apară a doua generaţie Transformer, întrucât eram convins că va avea 3G.

Azi am văzut că cei de la Asus au lansat zilele astea Asus Eee Pad Transformer Prime, care vine dotat cu ce e mai bun d.p.d.v. al dotărilor hardware, DAR din păcate nu are nici aceasta 3G. Nu-i pot înţelege pe cei de la Asus de ce continuă această politică de marketing fără să ofere 3G pt tableta asta.

Aşa că deocamdată am să renunţ la ideea de a-mi cumpăra o tabletă.

• Moderator
Publicat

Rusy, eu folosesc de ceva timp iPad 2 si nu as mai renunta la ea. Mai mult, visez la un iPhone.

Publicat

@Rusy, ai butonat unul? Cel mai bine iti dai seama daca merita sau nu, sa te joci pe un Ipad timp de cateva ore ori vreo 2 sau 3 zile. :)

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Mie îmi făcea cu ochiul tableta celor de la Asus Transformer. Prima generaţie nu avea 3G şi de aceea aşteptam să apară a doua generaţie Transformer, întrucât eram convins că va avea 3G.
Azi am văzut că cei de la Asus au lansat zilele astea Asus Eee Pad Transformer Prime, care vine dotat cu ce e mai bun d.p.d.v. al dotărilor hardware, DAR din păcate nu are nici aceasta 3G. Nu-i pot înţelege pe cei de la Asus de ce continuă această politică de marketing fără să ofere 3G pt tableta asta.
Aşa că deocamdată am să renunţ la ideea de a-mi cumpăra o tabletă.

Catalin, se pare ca au scos baieti de la ASUS si varianta 3G . Sau gandit si la tine ! ;)

Tableta Asus Transformer 3G 10.1" TF101G-1B171A cu procesor nVidia Tegra 2 - T250, 16GB, Android 3.0, Wi-Fi, Brown. La pretul de 2299 lei
  • Moderator
Publicat

Ciudată această politică de marketing a celor de la Asus?

Abia acum au introdus 3G, dar atenţie, pe prima generaţie, pe care se încăpăţânează să o menţină în producţie, nu pe "Prime". Şi i-au mai ridicat şi preţul. Mai exact, plăteşti un preţ cu care ţi-ai putea achiziţiona o tabletă de generaţie nouă, pentru o tabletă cu o configuraţie scoasă pe piaţă în urmă cu câţiva ani, numai pentru a avea şi 3G.

• 6 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Știu că nu e frumos să-ți citezi propriile posturi, dar am găsit o știre ce confirmă ceea ce spuneam în urmă cu un an de zile.

Mai exact, acum un an spuneam că unul dintre dezavantajele Androidului este lipsa suportului de upgrate la ultimele versiuni de soft pe care Google le lansează. Practic dacă dorești să beneficiezi de ultimele versiuni de Android, trebuie să ai și un telefon cât mai nou, întrucât producătorii nu se mai obosesc cu planuri de upgrade pentru terminalele mai vechi.

O alta mare problema este ca atunci cand Google lanseaza o noua versiune de Android aceasta nu apare ca update si pe Samsung sau pe HTC. In general trebuie asteptat ca producatorul de hardware sa-si modifice versiunea proprie conform cu cea Google si deabia dupa aceea este lansata pe piata. De multe ori pentru anumite telefoane nici nu se mai chinuie sa faca acest lucru. Deci, daca imi cumpar acum un device ce ruleaza Android 2.0, nu inseamna ca peste 2 saptamani cand apare versiunea 3.0 pot sa si fac update la noua versiune de soft si sunt complet dependent de verisunea distribuita de producator aparatului.

Pentru a-mi aminti incă o data de ce să nu aleg Android-ul, un sondaj simplu printre companiile producatoare de smartphone-uri si tablete a relevat că nici macăr nu există planuri de upgrade pentru terminalele celor mai multe dintre ele. Daca in cazul Android 4.0 Ice Cream Sandwich update-ul nu a ajuns la cei mai multi utilizatori de Android nici macar la un an dupa lansare, puteti sta… liniștiți – situatia se repeta cu Jelly Bean.

Din pacate, modelul Apple nu produce ecou. Faptul ca Apple lanseaza un nou sistem de operare care functioneaza fara probleme pe smartphone-uri produse si in urma cu 3 ani de zile nu stimuleaza sub nici o forma adoptarea unui model asemanator in piata terminalelor cu Android. Ca să nu mai amintesc și de faptul că iOS 6, ca si iOS 5 sau iOS 4 din înaintea lui, și de altfel toate versiunile ajung în aceeași zi la totii utilizatorii de iDevice-uri, indiferent de zona pe glob sau de unde si-au luat telefonul sau tableta.

Revenind la Jelly Bean, ultima versiune de Android lansată de Google, Acer, ASUS si HTC au refuzat sa comenteze cand a venit vorba de noul sistem de operare. LG a spus ca evalueaza noul sistem de operare, dar ca momentan nu are nimic de anuntat in legatura cu propriile terminale. Samsung a anuntat cu mandrie ca Nexus S si Galaxy Nexus vor primi noul sistem de operare in iulie, insa acest fapt se datoreaza Google, nu companiei coreene. In ceea ce priveste propriile terminale, desi Galaxy S III va mai primi cu siguranta un update la Jelly Bean, la un momentdat, in legatura cu alte smartphone-uri, gigantul a refuzat sa dea vreo declaratie.

Daca va numarati printre utilizatorii de Android, nu este trist ca operatorii si producatorii de terminale va obliga sa va cumparati smartphone-uri noi pentru a beneficia de cateva functii noi?

Cine o fi vinovat pentru aceasta situatie – Google sau companiile care nu mai stiu cum sa-si modifice versiunile de Android de pe terminale pentru a le face sa arate mai originale?

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Știți cumva dacă iPad-urile pe care le comercializează Orange sunt codate, cum se întâmplă în cazul iPhone?

• Moderator
Publicat

Am scris la Orange și mi-au răspuns că iPad-urile comercializate de ei nu sunt codate.

• Moderator
Publicat

Revin, pentru că am mai primit un răspuns de la Orange prin care mă informează că iPad-urile comercializate de ei vor fi blocate în rețeaua proprie.

Răspunsul de ieri pe Facebook.

2ymt47o.png

Răspunsul de azi de pe site-ul Orange.

70e2yw.png

• 3 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

A trecut cateva luni de la topic,nu stiu daca ai cumparat Ipad 2 dar iti pot spune experienta mea.

Ipad 2:Pret cumparare 399$ 16 Gb+ taxe 40$.(Nu am mai cumparat garantia de 99$ pe an).

Am regretat ca am cumparat Ipad 2,folosesc Skype si nu poti face group call.

O alta optiunea este Kindle la jumatate de pret.

Mai stiu un site care poti cumpara "no name"tablet si la 85$(fara camera pt skype,numai pentru foto),sau cu camera(pt video calls) de la 150$.

A cumparat un prieten de pe acel site care are magazin de pc-uri si a fost foarte incantat de produs.

Daca te mai intereseaza pot da situl prin pm(a nu se considera reclama).

Eu am cumparat alte lucruri de la ei si pot spune:

Negativ: platesti taxele vamale

Pozitiv:Au cupoane de 25%,30%,si perioada ce-a mai buna este de sarbatori cand au promotii.

Costumer service este foarte bun,daca se intampla ceva cu laptopul,ajunge ecranul stricat,sau are probleme cu incarcatorul etc,restitui cel cu problema si iti trimit altul.

Modificat de Laura6
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.