Jump to content
POLITISTI.ro

Borseta tactica

Postare recomandată

• Membru
Publicat

inseamna ca se face pe marimi. Un coleg are G19 si intra cam la fix in ea. Oricum a venit anotimpul in care poate fi purtat si in tocuri ascunse sau hamuri.

Publicat

Corect. Deja de cateva zile merg cu arma la brau. Azi am fost cu ea in ham. S-a cam dus vremea borsetei tactice.

Oricum, daca n-ar fi fost atat de scumpa, nu era un lucru rau. Are multe buzunare care mi-ar fi utile la o tinuta sport-elegant: mobil, statie cu speaker, agenda, port-document cu "n" legitimatii si permise...etc...

Publicat

Mai mare este modelul asta,de la Adina,nu stiu insa daca are toc de pistol incorporat,nu l-am vazut in realitate,merita totusi sa va interesati...

336.jpg

Eu renunt la borseta,vreau sa-mi cumpar ham,de care recomandati,care tine pistolul vertical sau orizontal?Piele sau cordura?

• Moderator
Publicat

Iniţiază te rog un topic nou, "sfaturi privind achiziţia unui ham pentru pistol", pentru a nu amesteca subiectele de discuţie. Aici să rămână numai discuţiile referitoare la borsete. Mulţumesc pentru înţelegere.

Publicat

Imi cer scuze pentru offtopic.Mai sunt la kaki 2 modele de borsete,cea de-a doua seamana destul de mult cu cea de la Adina:

geanta-de-umar-kaki-1793b.jpg

Sper sa va fie de folos!

• 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Poti sa imi spui si mie Videosuzy te rog, de unde pot achizitiona borseta de la postul nr.1 pct. 4. Cea maro.? Un link ceva? Multumesc.

Modificat de andreyu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Asta folosesc eu:

dsc00366my.jpg

dsc00367g.jpg

dsc00368ww.jpg

dsc00369jh.jpg

dsc00370wx.jpg

Are patru compartimente inafara celui pt arma. E foarte incapatoare, iar compartimentul armei tocul este mobil, se fixeaza cu scai.

Compartimentul armei se poate deschide rapid, are o brida cu care poate fi deschis.

Nu mai retin exact pretul, aprox. 120 - 130 lei.

tot de la vip.. e cumparata?

Publicat

Da Cristi, de acolo am luat-o.

Mulţumesc!

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Scuze domnilor, cea prezentata de videosuzy la pct. 4 de unde se poate lua - varianta originala? Pare foarte OK si materialul de calitate. Merci! Personal am modelul nr. 1 de la viper de 3 ani si sunt fff multumit dar m-am cam plictisit.

• 3 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Arată bine. Ai idee și despre prețul ei sau dacă este disponibilă și în alte culori?

Publicat

Pretul ei este de 120 LEI cu TVA inclus si taxe de transport. Acum este doar kaki, cam peste aprox 1 luna va fi si pe negru

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Personal nu prea am incredere in acea catarama rapida din plastic de pe curea, fiind posibil ca dupa putina uzura a cataramei, la o smucitura, sa se desfaca si sa pice borseta.

Modificat de danpin
Publicat

Toate tipurile de borsete au accesorii din plastic si va pot spune cu mana pe inima ca nu sunt acesorii de 2 lei.

• Moderator
Publicat

O vorbă spune: ”Nu te hotări niciodată să cumperi ceva ascultându-l pe vânzător.

Dl. comercializează astfel de produse. Concluzia ...

Publicat

In sfarsit cineva care mai vine de acasa :). Iti voi da un PM cu pretul borsetei ca membru al acestui forum. Ptr ceilalti va rog sa-mi dati un PM pentru pret. Nu spun pentru reclama, chestia cu cataramele din plastic ci o spun ptr ca au fost confectionate pentru un magazin distribuitor din Spania si inca cerinta este mare dupa 2 luni. Deci..... :). Astept PM-urile voastre pentru preturi

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu ai înţeles ce avrut să spună bozo. Problema stă în felul următor:

Dacă doreşti să îţi promovezi produsele pe acest forum, în mod normal şi firesc ar fi fost să iei legătura cu admin-ul. Aşa ai fi aflat că ceea ce ţi-a spus bozo mai sus, nu este vreo noutate ori secret. Aceasta este politica acestui forum de multă vreme, respectiv comercianţii ce doresc să-şi promoveze produsele aici o pot face dar numai cu o singură condiţie şi anume să ofere o reducere/discount/preţ preferenţial pentru membri acestui forum. Deci nu ne interesează reducerile generale pentru poliţişti sau alte asemenea categorii, ci doar pentru membri acestui forum, iar această facilitate să nu fie una în bătaie de joc ori la mişto, indiferent de cuantumul acesteia, să fie ceva palpabil şi care să-i determine pe membri acestei comunităţi să cumpere.

Iar toate acestea să se facă în mod transparent şi serios. Adică vă putem evidenţia contul de membru ca în loc de "member title" să apară o menţiune "oficial/reprezentant şi numele magazinului" şi să aveţi un topic separat şi special în care să postaţi ofertele pentru membri, cu preţul aferent, însoţite de detaliile acestora şi unde să răspundeţi la întrebările celor interesaţi, rămânând ca numai schimbul de date personale necesare comenzilor să se desfăşoare prin mesageria privată.

De exemplu, dacă doriţi să faceţi o ofertă membrilor pentru borseta de mai sus, postaţi acest lucru în topicul dedicat cu fotografii, detalii ale produsului şi preţul pentru membri evidenţând dacă doriţi şi facilitatea pentru membri forumului (de exemplu: preţ redus sau transport gratuit, etc dvs. ştiţi cel mai bine şi vă faceţi calculele astfel încât să nu ieşiţi pe minus). Iar membrii interesaţi vor putea să posteze întrebările lor referitoare la eventuale nelămuriri sau chiar feedback, urmând ca pe privat să stabiliţi detaliile pentru onorarea comenzii.

În concluzie, pentru a vă promova produsele pe acest forum NU trebuie să plătiţi taxe sau să cumpăraţi publicitate, ci doar să oferiţi o facilitate eventualilor clienţi proveniţi din această comunitate într-un mod transparent şi serios. Nu ne insultaţi cu replici de genul "In sfarsit cineva care mai vine de acasa" sau cu "oferte speciale făcute pe privat" fiecărui membru interesat ori cu postări specifice spammerilor, deoarece veţi pierde privilegiul de a posta pe acest forum şi link-ul către domeniul magazinului va fi banat. Chiar dacă părem, nu trebuie să ne luaţi de proşti.

Aşa că sfatul meu este să luaţi legătura cu adminul forumului dacă doriţi o colaborare elegantă şi serioasă, care să fie benefică pentru dvs, dar şi pentru membrii acestei comunităţi.

• Apreciez 4
Publicat

Nu sunt genul de om care sa se priceapa la forumuri si nu stiam cum sta treaba aici. Imi cer scuze celor pe care i-am insultat cu "In sfarsit cineva care mai vine de acasa" dar nu am avut aceasta intentie ( sa insult). Daca pretul se poate lansa in mod oficial aici si nu pe privat, atunci doresc sa anunt ca pretul acestei borsete pentru membrii acestui forum este de 60 LEI.

P.s. cum pot lua legatura cu administratorul forumului. MA repet, nu ma pricep la forumuri.

Incape un Glock 34 in borseta dvs.? :emo-yessir:

Pentru Glock 34 nu este OK, dar se poate face o borseta sa se potriveasca si pentru acest model.

• Moderator
Publicat

Pentru că ai răspuns imediat după un alt post al tău, softul forumului a unit automat cele două postări.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.