Jump to content
POLITISTI.ro

De ce s-a redus standardul minim de inaltime ?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

ymess6 cum ai ajuns la concluzia asta mareață că cei mari sunt leneși și ineficienți? :)

Mult mai înțelept ar fi să păstrezi pentru tine aceste afirmații infantile și să-ți verși frustrările și complexele în altă parte. E doar opinia ta ca cei pitici, ăia care trec în picioare pe sub masă sunt eficienți, dar asta nu înseamna că așa stau lucrurile în realitate.

Publicat

Astea sunt idei preconcepute!

Aruncati o privire pe acest forum www.petitieonline.com/forum/16945 . Aici sunt argumente veridice, nu idei babesti cum ca un politist trebuie sa fie neaparat inalt.

Publicat

ymess6,un politist trebuie sa aiba forta mai ceva ca viteza pentru ca daca e in fata unui infractor trebuie sa-l imobilizeze,nu sa o ia la fuga.

P.S:stai calm ca o sa mai cresti pana la 19 ani cand termini liceul si o sa poti da la Politie..asa ca,lasa frustrarile tale legate de inaltime ca nu si-au rostul.

• Moderator
Publicat

Sigur! Toți pokemonii scriu acolo. :ner:

Sunt chiar eficienți cei care trec în picioare pe sub masă. Îți dau și un exemplu elocvent, la descinderi nu mai e nevoie să folosim scara pentru escaladarea gardurilor, îi luăm de centura pe cei "foarte eficienți" și îi aruncăm peste gard să deschidă poarta din interior. Nu?

Un exemplu de exifiența maximă. :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

argumente de la cine? :doh: de la persoane care nu au dat niciodata faţa cu infractorul? care nu au habar cu ce se mananca munca de politist? :doh:

Publicat

Ma rog...Eu am sustinut un punct de vedere, dar fiecare crede ca are dreptate in sinea lui.

• Membru
Publicat (modificat)

la 15 ani nu ai cum sa intelegi unele lucruri.

Ai rabdare sa mai cresti si sa te lovesti de realitate..nu de tastatura :)

Modificat de BGeorge
Publicat

Pe langa pregatire fizica e nevoie si de o pregatire intelectuala si din cate se observa limba romana pune mari probleme.

• Moderator
Publicat

ymess6

Tu ai expus aici un punct de vedere cât se poate de subiectiv, întrucât nu te încadrezi in limitele impuse, în timp ce noi îti vorbim din experiență.

Te informez că majoritatea polițiștilor preferă un coleg care să ajungă la pedalele Loganului în detrimentul unuia "foarte eficient" care are nevoie de o pernă sub fund pentru a conduce mașina de serviciu.

Sunteți bașicați degeaba, pentru ca limită de înalțime a existat dintodeauna la admiterea în instituțiile de învățământ ale poliției. Mai mult, în ultimi ani această limita a fost scazută de câteva ori. Cei care au fost respinși acum 10 ani din cauza acestor limite, ce părere crezi ca au? Ar fi corectă o astfel de modificare fața de oamenii ăia? Voi vă considerați mai speciali și sunteți convinși că e corect să fie modificate aceste bareme, doar pentru că nu vă incadrați în ele și căutați tot felul de scuze care să vă susțină interesul.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Da....cum zicea cineva mai sus, mai bine privesti tu infractorul de sus decat sa te priveasca el.

Fara suparare, experienta m-a invatat ca intotdeauna un politist inalt si bine proportionat este mai autoritar decat unul pitic.

Un alt aspect sesizat de mine este ca in ultimii ani, elevii scolilor de politie sunt cam scunzi si slab dezvoltati.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ok, un politist mai scund nu are autoritate. Dar un politist burtos are? Acela fuge mai bine dupa infractor?

• Displace 2
Publicat

Si ce daca e scund e obligatoriu sa n-aiba burta sau cum?Astea sunt niste motive aiurea,plus ca inspira mai mult respect unul burtos decat unul scund.Si asta e valabil nu numai in Politie ci si in viata reala..Nu as putea avea un sot/iubit mai mic de inaltime ca mine pentru ca as simti ca-i stirbesc din autoritatea pe care trebuie sa o aiba un barbat.

Publicat

In opinia mea un om mic de statura care doreste sa ajunga politist munceste mult mai mult la conditia sa fizica,stiind ca are dezavantajul inaltimii,decat un om care se bazeaza doar pe faptul ca e inalt si in cele din urma ajunge "politistul burtos".

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Eu nu inteleg cu ati ajuns voi la concluzia ca un politist inalt e automat gras si cum un politist scund nu se ingrasa niciodata :hmmmt: .Ati realizat vreun studiu ceva??

Publicat

Nici eu nu inteleg de unde ai scos partea cu "un politist scund nu se ingrasa" sau "ca un politist inalt e automat gras". A zis cineva asta? Banuiesc ca nu. Am pus doar o simpla intrebare: e mai autoritar un grasan sau un pitic?

Chestia asta cu inaltimea e doar un alt stereotip. Exista oameni inalti ca bradul si mai fricosi ca un iepure si pitici cat scaunu si foarte autoritari.

Daca inailtimea este un criteriu atunci si greutatea trebuie sa fie. Garantez eu ca unul cu burta nu fuge repede.

• Displace 1
Publicat

Un politist mic de statura care isi castiga respectul este mult mai valoros decat unul inalt care este respectat doar pentru ca este inalt.

"Nu judeca o carte dupa coperta"

• Displace 4
Publicat

Este si greutatea.La vizita medicala daca nu ai IMC-ul normal te declara inapt.

Interlopii si hotii nu asteapta sa te impui prin vorba si ma indoiesc ca un baraitan cum sunt la noi se simte amenintat de un pitic,din contra ii scuipa si in cap.

In fine nu stau sa ma contrazic cu voi pentru ca m-am prins,sunteti mici de inaltime iar acum vreti sa va exprimati frustrarile.

P.S:ma bucur enorm ca este baremul asta la inaltime si chiar ar trebui sa mai creasca putin. :emo-yessir:

• Apreciez 2
Publicat

Sa stii ca am trecut cu brio de proba asta. Am inaltimea corespunzatoare.

Iti garantez eu ca nu interlop nu se simte amenintat nici de un burtos. Din cate vad chestia cu IMC-ul e valabila doar la admitere, ca dupa scoala/academie multi se ingrasa si o poti vedea si tu.

P.S: Vezi ce iti doresti ca poate ti se intampla :emo-yessir:

• Displace 1
Publicat

Ti se pare ca respecta cineva politistii nostri burtosi care nu pot sa prinda nici un copil de clasa a V-a.

P.S. Nu imi spune ca politistii nu sunt burtosi pentru ca 80% din ei sunt....si asta se intampla pentru ca se pune prea mult accent pe aspectul fizic si nu pe aptitudini.

• Displace 5
Publicat (modificat)

Amice eu nu te-am luat cu valea, dar daca vrei te iau cu muntele.

Ti-am zis eu ceva de inteligenta? Am zis eu ca politistii nu sunt capabili? Ai vazut tu ca i-am jignit? Repet a doua oara: am pus o intrebare, care e mai autoritar? Daca nu esti tu capabil sa citesti ce am scris si nu esti inteligent suficient sa procesezi informatia e treaba ta! Te rog sa nu mai scoti chestii de la tine "din burta" (ca tot e vorba si de ea).

Si inca ceva: vezi ca si tu tot in fata calculatorului zaci asa ca nu vorbi ca mirosi a ipocrit.

Modificat de tudor93
  • Displace 7

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.