Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Sunt absolvent al Universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea Transporturi, Specializarea Autovehicule Rutiere, lucrez ca inginer proiectant mecanic pentru un producator de automobile din tara noastra. Ma intrebam daca pot lucra in politie cu calificarea pe care o am, ma intereseaza expertizele accidentelor.

Stiu de la facultate ca se fac expertize cu ajutorul carora, calculand energia cinetica a autovehiculului, a impactului, deformari, s.a, se pot afla anumite date: viteza in momentul impactului, distanta de franare, minte vinovatul sau nu :) etc.

Cum se numeste meseria, cum o pot ocupa, depun un CV undeva, trebuie sa fac un master? Mentionez ca sunt student in anul 1 la master, asta ca sa se stie ca am beneficiat deja de un an de invatamant gratuit.

Va multumesc anticipat!

• Moderator
Publicat

Acele calcule de care vorbesti, nu le face politia/politistii, ci expertii independenti acreditati de către ministerul justitiei.

• Moderator
Publicat

Ai greşit poarta. Expertizele despre care vorbeşti sunt făcute de experti tehnici judiciari acreditaţi de Ministerul Justiţiei. Nu are nicio legătură poliţia cu aceste aspecte.
Mergi la Ministerul Justiţiei şi interesează-te.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.