Jump to content
POLITISTI.ro

Cand parasiti tara, se face instiintare de parasire a tarii?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Dragul meu Avam nu mai exista ,,garnizoana" pentru ca nu mai suntem militari.

Insa te inteleg pentru ca esti la fel de,, batran" ca mine. :clip:

Adydaniel, la fiecare subunitate de politie, Avam nu te lua de mine, exista un registru de parasire a localitatii.

Daca nu vrei sa le dai motiv sa se ia de tine, o sa te treci in el de cate ori pleci la cumparaturi in Germania.

Nu trebuie sa iti aprobe ,,cineva". Doar trebuie sa fi trecut acolo.

In acesta vara mi-am luat o recuperare si m-am trecut in registru cu destinatia Belgia, nu s-a suparat nimeni.

Asa ca pe viitor te sfatuiesc, daca imi dai voie, sa completezi acele rubrici pentru a nu fi sicanat.

Parerea mea.

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Elvis ai dreptate, dar rustic esti cel mai tare, îmi place cum ai plasat-o, corect !

Modificat de Leonidas67
  • Membru
Publicat

Dragul meu Avam nu mai exista ,,garnizoana" pentru ca nu mai suntem militari.

Insa te inteleg pentru ca esti la fel de,, batran" ca mine. :clip:

Adydaniel, la fiecare subunitate de politie, Avam nu te lua de mine, exista un registru de parasire a localitatii.

Daca nu vrei sa le dai motiv sa se ia de tine, o sa te treci in el de cate ori pleci la cumparaturi in Germania.

Nu trebuie sa iti aprobe ,,cineva". Doar trebuie sa fi trecut acolo.

In acesta vara mi-am luat o recuperare si m-am trecut in registru cu destinatia Belgia, nu s-a suparat nimeni.

Asa ca pe viitor te sfatuiesc, daca imi dai voie, sa completezi acele rubrici pentru a nu fi sicanat.

Parerea mea.

La mine la sectie de cand s-a schimbat seful de sectie a introdus un nou caiet in care ne trecem cand "parasim garnizoana" si chipurile trebuie sa ne trecem in el de luni pana joi sau vineri nu mai retin exact, exclus in weekend, pentru a aproba seful de sectie :blink: :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.