Jump to content
POLITISTI.ro

Dumitru Coarnă - preşedinte SNPPC


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Replici acide între Mitică Coarnă, preşedintele fripturist al SNPPC şi Marian Godină pe Facebook.

godina-Coarna.png

PS: Remember - Coarnă e "deşteptul" care a propus, a susţinut şi a girat "încadrările directe" din ultima perioadă în poliţie, pentru că vrea să o bage şi pe fiică sa în poliţie. La prima serie de încadrări, fetiţa lu' Mitică Coarnă a picat examenul, pentru că citez: "s-a concentrat mai mult pe sport". Nu ştiu dacă a reuşit la următoarele serii de încadrări.

Edited by CITADELA
Corectie titlu
 • Upvote 5
Link to comment

Mitica vorbeste despre ,,vedetism" cand el doarme in platourile televiziunilor. Nu ca m-ar deranja foarte rau, dar sa vorbesca despre problemele politistilor pentru ca el, deocamdata, pana intra in politica, este lider ales al politistilor !

Edited by Elvis
 • Upvote 3
Link to comment
 • Moderator

Nu doarme, ci slugăreşte pe-acolo interesele unora ...
Priviţi aici cum nea Mitică Coarnă, se bagă el în calitatea de aşa-zis reprezentat al poliţiştilor (tocmai aici e buba, pentru că dacă n-ar fi fost reperentat al poliţiştilor, nu-l băga nimeni în seamă) în nişte probleme sau lupte care pur şi simplu nu ne privesc pe noi, poliţiştii. Şi de care e bine să ne ferim. Luptele politice, contrele între grupurile de interese politice, NU sunt treaba noastră, a poliţiştilor şi noi trebuie să le evităm.

Cu siguranţă aţi văzut "luptele politice" dintre tabere din ultima vreme, cum încearcă ei să se discrediteze, să manipuleze, să arate ei societăţii cât de nocivi sunt ceilalţi. Părerea mea este că sunt la fel de nocivi toţi, ca de obicei adevărul este pe undeva pe la mijloc şi niciunii nu sunt mai buni decât ceilalţi. Dar nu asta e discuţia aici.

Să revenim la nea Mitică Coarnă, care se bagă el în "jocurile politice" pe care le fac cei din mass-media şi devine o sursă. Uitaţi-vă aici (foto), este vorba de o serie de articole din presă ce s-au dovedit a fi false, nişte făcături. Problema este că aşa-zisa sursă a fost Coarnă. Ce treabă o fi având el cu multinaţionalele şi protestele, în calitatea lui de reprezentat al poliţiştilor, nu ştiu. Doar ne face de cacao! Păi ce treabă au poliţiştii cu faptul că multinaţionalele îşi trimit sau nu angajaţii în stradă, chiar nu văd. Să-i trimită şi pe lună, foarte bine! Treaba noastră e alta, problemele noastre sunt altele. 

Povestea unei intoxicări.png

Articolul întreg, din care reiese că nea Coarnă se bagă unde nu-i fierbe oala, îl găsiţi aici. Am făcut print screen că poate dispare şi articolul de acolo, văd că se poartă.

În concluzie, stimabilul Coarnă a intrat deja în politică. Îşi dă cu părerea despre tot şi în toate. Ba mai mult a devenit un fel de slugoi, o sursă la nevoie pentru ziarişti. Partea proastă este că o face din calitatea sa de reprentant al poliţiştilor şi ne face de cacao.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 weeks later...

Un  'telectual  , domle ... dar de problemele politistilor ... nu prea . Poate , poate pica ceva si auzim ca ... oooooo d-nu deputat , senator ... ceva pe-a colo ...sa vedem spre ce partid se indreapta ...

Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Moderator

Dacă nu știți, astăzi SNPPC-ul pichetează în fața ministerului. E vorba de cei 10.000 de polițiști pe care s-a lăudat Goarnă că îi scoate în stradă.

IMG_1953.JPG

M-am uitat atent la foto, iar de la stânga spre dreapta sunt 10000, dar dacă îi numărăm de la dreapta spre stânga nu ies la număr doi și sunt doar 9998.

 • Upvote 5
Link to comment
 • 2 weeks later...
 • Active member

Azi am vazut un neica nimeni invitat permanent la emisiuni la A3 cum terfelea institutia politiei si minimaliza munca de politie, iar Coarna care era de fata mucles. Abia daca a schitat ceva doar ca sa nu supere invitatul de meserie al televiziunii lui preferate.

Link to comment

Da , cred ca este vorba despre "marele" sociolog marius pieleanu . Colegii care-l vad , salutati-l din partea noastra , a tuturor !

Link to comment
 • 3 months later...
 • Moderator

În prezent Mitică Goarnă îndeamnă poliţiştii să iese la pensie.

Coarna despre pensiile politistilor.png

Iar în urmă cu ceva vreme înainte de intrarea în vigoare a actualei legi privind pensiile asta spunea:

 

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 years later...
 • Moderator
On 05.02.2017 at 14:04, Marius a scris:

Coarnă e "deşteptul" care a propus, a susţinut şi a girat "încadrările directe" din ultima perioadă în poliţie, pentru că vrea să o bage şi pe fiică sa în poliţie. La prima serie de încadrări, fetiţa lu' Mitică Coarnă a picat examenul, pentru că citez: "s-a concentrat mai mult pe sport". Nu ştiu dacă a reuşit la următoarele serii de încadrări.

Mitică Goarnă liderul pensionar al SNPPC revine cu aceeaşi aberaţie. Acum vrea să transforme 10 000 de jandarmi peste noapte în poliţişti. Acest idiot vrea să deprofesionalizeze şi mai rău instituţia asta, după ce şi-a mai bătut joc în urmă când a propus aberaţia cu încadrări directe.

Coarna-jandarmi.png

 • Upvote 2
Link to comment
 • Member

Păi el habar nu are pe ce lume trăiește. Probabil, pentru el, 10.000 jaci transferați în structurile Poliției Române, reprezintă 10.000 de fraieri care cotizează la sindicat... Iar cotizația, dragilor... Nu e mică.. e 25 lei.

 • Upvote 3
Link to comment
 • Member

Să-i vedeți pe unii care nici nu au fost transferati și deja își fac planuri.🤢

Azi imi zicea unul ca s-ar impune mai bine in fața unora dintr-o comuna decat șeful de post. 🤦🏻‍♂️

Parcă îi și văd cum se vor plănge când vor realiza că în poliție nu poți sa plimbi doar bastonul.

Edited by BGeorge
Link to comment
 • Member

Oare cum s-ar face asta?

Adică, jandarmii cu 10.000 de oameni mai puțin și-ar putea îndeplini atribuțiile pe care le au?

Se schimba atribuțiile? Că nu înțeleg, cum altfel să fie îndeplinite aceleași atribuții cu 10.000 de oameni mai puțin. Doar dacă aceste atribuții erau facultative... 

Le-ar conveni mult aceasta variantă. Sunt oameni care sunt deja angajați și, prin transfer, nu ar fi cheltuieli în plus. Din nou se cauta soluții pe termen scurt, neluandu-se în calcul adevăratele soluții, care sa aducă beneficii pe termen lung. 

Link to comment
 • Member

Eu ma gândesc doar cum stau jacii câte 7-8 în sala de consiliu și se chinuie să facă un pv de flagrant... Unul scrie, unul dictează, 3 iși dau cu părerea, iar ceilalți asteaptă să obosească ăla de scrie, să facă schimbarea. Apoi mă gândesc că dacă prin absurd s-ar împlini dorința asta "jegoasă" a individului Goarnă, ar fi nevoie de o secție întreagă să dea o amendă la prostituție... Majoritatea jacilor, se consideră niște fii de-ai "comisarului Moldovan"... Numai monumente ale cercetării penale. Și totuși, printre ei, sunt mulți care au luat BAC-ul, la.. 10 ani după angajare... 

 • Like 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.