Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sunt agent și în urma susținerii examenului de admitere am intrat la Academie la forma de învățământ "la zi". În urma acestui fapt mi-am suspendat activitatea pe 3 ani. Întrebarea mea este dacă pot beneficia de solda de agent în aceste condiții , știu ca în M.Ap.N subofițerii sunt plătiți cu solda avuta înainte ,dar fără norma de hrana si ma gandeam ca poate exista si in M.A.I o reglementare in acest sens .Mentionez ca sunt scolarizat tot pentru nevoile M.A.I pentru aceeași arma !

Publicat

Nu inteleg cum ai reusit sa iti suspenzi activitatea din acest motiv. Am avut un coleg care a fost in situatia ta si a fost nevoit sa isi dea demisia pentru a urma cursurile la zi. Dupa cei trei ani de suspendare nu poti sa revii pe acelasi post ocupat anterior, deoarece devii ofiter.

Publicat

LEGE Nr. 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul politistului

In perioada suspendarii politistul nu beneficiaza de nici un drept dintre cele prevazute in prezenta lege si este obligat sa predea armamentul, legitimatia si insigna.

Pe timpul studilor, beneficiezi de acea bursă(sau soldă), deci nu poți să ai și salariul unui polițist și bursa de student.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.