Jump to content
POLITISTI.ro

Un smecher cu BMW de lux decapotabil s-a batut cu politistii

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Catalin ai si tu dreptate,dar eu cred ca daca un asemenea individ te reclama si la IPJ, atunci vei face sigur niste drumuri pe la inspectie interna.Asta mai ales si daca mai are pe cineva sus pus,astia se sesizeaza din oficiu la ordin.Am un coleg care i-a scris la mentiunile contravenientului ca nu are vesta reflectorizanta si l-au purtat pe la inspectie de ia venit acru.deci ii cam cu doua taisuri!

Modificat de cipri83
  • Membru
Publicat

numai in Romania se poate intampla ca un cetatean sa aiba o astfel de atitudine fata de politie. trist.... oare nu exista nici un sef care, macar sa vada filmuletele de pe youtube cu politistii din vest sau chiar cei de pe langa noi(bulgari, unguri, )? chiar nu vreti, nici in al 12 lea ceas sa luati atitudine pentru a intari autoritatea politistului?

• Membru
Publicat

credema georgedi ca acel sef nu-i curios atata vreme cat este manjit,si isi ia partea de la individ.deci nu-i curios de vest ,nici el si nici guvernarea basesciana.

• Moderator
Publicat

Cipri, responsabil sa verifice daca politistul este echipat corespunzator sau nu, este seful sau nemijlocit, nu toti gujbetii de pe strada. De aceea seful nemijlocit iti face un instructaj la intrarea in serviciu, unde are obligatia sa verfice si daca esti echipat corespunzator, de asemenea la controalele pe care le efectueaza in teren oamenilor din subordine trebuie sa urmareasca si acest lucru.

Colegul ce a fost purtat pe la inspectie interna trebuia sa solicite audierea sefului sau nemijlocit care sa spuna daca l-a verificat si daca a constatat nereguli privind echiparea sa. Trebuia sa aduca in apararea sa procesul verbal de instructaj in care se mentioneaza ca s-a verficat echiapamentul agentilor de circulatie si nu s-au constatat nereguli (pt ca daca se constata, nu trebuie sa-l mai trimita in teren) si alte treburi de acest gen, ce nu pot fi postate aici in public.

Important este de retinut ca exista oameni in politia asta care sa verfice daca un politist este echipat corespunzator si in niciun caz toti cocalarii de pe strada sunt abilitati sa faca astfel de aprecieri. Iar daca le fac (intrucat legea da dreptul oricarui marlan sa depuna o plangere fie ea si calomnioasa) asta nu inseamna ca poate fi fondata.

Nu mai repet ceea ce am spus mai sus, dar consemnarea exacta a aberatiilor cocalarului, fie ele si calomnioase, dovedeste ulterior, ca ai constatat aceea contraventie cu obiectivitate, calm si siguranta, fara sa te fi precipita, enerva sau ar fi vorba de vreo razbunare.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.