Jump to content
POLITISTI.ro

Problema vanzare auto


PeRuZzI

Recommended Posts

Buna seara, 

In data de 30 august 2016 am vandut un autoturism, la vanzare am facut toate actele ( contract, scris pe talon instrainat catre). Asigurarea RCA pe numele meu a expirat pe data de 1 septembrie 2016. Astazi am verificat daca noul proprietar si-a facut o noua asigurare si spre surprinderea mea a facut asigurare in data de 04 octombrie 2016 insa tot pe numele meu. Asta inseamna ca el inca nu a inmatriculat masina. Problema e de ce a putut face pe numele meu cand in talon era trecut instrainat catre .... Eu mi-am recuperat clasa Bonus de la asigurator pentru noua masina. Ce pot face in situatia asta ? 

 

Multumesc

Link to comment

Este indicat sa va adresati instantei de judecata in vederea obtinerii unei hotarari judecatoresti in urma careia sa puteti radia autoturismul din evidentele Serviciului de inmatriculari  Auto (SRPCIV). 

Link to comment

Pai este corect sa ma duc la judecata si sa radiez masina, poate omul o inmatriculeaza. Pe mine ma deranjeaza faptul ca a putut face RCA pe numele meu cu toate ca in talon este completata rubrica instrainat catre .. ?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.