Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, 

In data de 30 august 2016 am vandut un autoturism, la vanzare am facut toate actele ( contract, scris pe talon instrainat catre). Asigurarea RCA pe numele meu a expirat pe data de 1 septembrie 2016. Astazi am verificat daca noul proprietar si-a facut o noua asigurare si spre surprinderea mea a facut asigurare in data de 04 octombrie 2016 insa tot pe numele meu. Asta inseamna ca el inca nu a inmatriculat masina. Problema e de ce a putut face pe numele meu cand in talon era trecut instrainat catre .... Eu mi-am recuperat clasa Bonus de la asigurator pentru noua masina. Ce pot face in situatia asta ? 

Multumesc

Publicat

Este indicat sa va adresati instantei de judecata in vederea obtinerii unei hotarari judecatoresti in urma careia sa puteti radia autoturismul din evidentele Serviciului de inmatriculari  Auto (SRPCIV). 

Publicat

Pai este corect sa ma duc la judecata si sa radiez masina, poate omul o inmatriculeaza. Pe mine ma deranjeaza faptul ca a putut face RCA pe numele meu cu toate ca in talon este completata rubrica instrainat catre .. ?

Publicat (modificat)

Ai mai multe detalii aici 

Modificat de 25tess

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.