Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbare proprietar autovehicul

Postare recomandată

Publicat

Salut, 

Am cumparat un autovehicul rulat in Romania si trebuie schimbat proprietarul in talon dar pastrez numerele vechi. De la politie am inteles ca iti opreste talonul si il trimite in 10 zile prin posta pe cel nou. Pot circula cu masina fara talon in perioada aceasta ? Daca da, cum demonstrez unui politist care ma opreste ca am talonul la Ploiesti pentru preschimbare ?

• Moderator
Publicat

Fals, nu la poliţie se transcrie dreptul de proprietate, ci la serviciile de înmatriculări din cadrul prefecturilor.

Publicat

Până vine certificatul nou cei de la înmatriculări eliberează o dovadă  cu care se poate circula. 

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua, 

Astazi am fost la Ploiesti cu actele pentru schimbarea talonului de pe numele fostului proprietar pe numele meu. Numerele de inmatriculare le pastrez. Problema mea este ca mi-a retinut talonul si pe cel nou mi-l da pe data de 18. Nu mi-a dat nicio dovada. De ce nu am voie sa circul cu masina doua saptamani? Nu exista nicio posibilitate sa pot circula, deoarece imi da toate planurile peste cap ? Care sunt sanctiunile in cazul in care ma opreste un politist si talonul meu este la politia din Ploiesti ? 

Publicat

Nu cred că nu v-a dat dovdă. Este același lucru ca și la înmatriculare. Mie, actunci când am înmatriculat mașina, mi-au dat numerele și dovada în aceiași zi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.