Jump to content
POLITISTI.ro

Cum adica sunt pus la dispozitie ?

Postare recomandată

Publicat

Eu unul, nu am semnat de luare la cunostinta, dar asta nu inseamna ca nu sunt pus la dispozitie, insa am o intrebare si anume: Daca suntem pusi la dispozitie, un proces verbal de contraventie pe care il completezi si il semnezi nu este nul din start, dat fiind starea in care ne aflam, adica la dispozitie? Cred ca in instanta, o contestatie la un asemenea proces verbal e castigata din start!

• Membru
Publicat

In cazul meu si al colegilor de la DGPMB scrie in Dispozitia Directorului General al P.M.B. nr. 3838/07.07.2011 ca in perioada asta de cel mult 3 luni cat suntem pusi la dispozitie, urmeaza sa indeplinim sarcini si atributii la nivelul aceleasi structuri, stabilite in scris de seful sectiei ( < - - art. 1), iar la celalalt articol scrie ca beneficiem de toate drepturile banesti avute, in conditiile legii si ne incadram permanent in locuri de munca si activitati in conditii normale?!?! :blink:

Banuiesc ca daca e dat in scris de seful sectiei ce putem facem, si anume ce faceam si pana acum ca altfel OP-ul ar fi pe butuci, nu cred ca se lovesc de nulitate actele ce le intocmim.

Totodata o chestie ciudata in instiintarea de am primit-o, scrie ca mi s-a radiat functia de agent IV pe care eram incadrat la Biroul de O.P., dar eu cand am iesit din tutela am semnat fisa postului si in ea scria la functie: agent II :blink:

Publicat

Am auzit din surse neoficiale: cine scapa acum de examen si disponibilizare de fapt nu scapa ! Urmeaza o alta repriza in luna septembrie !

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.