- 0
Permis suspendat

Message added by Marius
În acest topic sunt adunate şi unite toate postările ale căror autori nu au fost capabili să aleagă un titlu descriptiv, care să reflecte conţinutul topicului şi au ales să posteze un titlu vag, generic, ce poate fi folosit pentru un numar mare de pagini, respectiv: "Permis suspendat".
-
Similar Content
-
- 0 replies
- 2,919 views
-
- 4 comments
- 1,994 views
-
Sancțiuni conducere auto cutie manuala cu permis pt automata
By mariusst,
- categorie gresita
- cutie automata
- (and 2 more)
- 1 answer
- 5,085 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Luciano
O speta f tare la care sper sa obtin un raspuns de la un coleg de la rutiera. Eu am fost intrebat si evident, nu am stiut ce raspuns sa dau.
Permis suspendat in anul 2008, contravenientul face plangere impotriva procesului verbal, castiga la prima instanta, pierde la apel (in anul 2009). Apelul nu se comunica partilor. Omul nu a primit nimic de la Politia Rutiera, nu la modul ca a refuzat sa ia hartia, chiar nu a venit nimic, in concluzie a mers linistit cu masina.
Acum i se suspenda iar permisul. Condravenientul nu face plangere impotriva procesului verbal.
Intrebare: Cand se duce acum sa ia permisul dupa expirarea suspendarii, este posibil ca acesta sa nu-i fie inapoiat datorita suspendarii anterioare? Cum intervine prescriptia in acest caz? (daca intervine)
Top Posters For This Question
8
5
5
5
Popular Days
Jun 20
5
Jul 5
5
Mar 13
4
Mar 21
4
Top Posters For This Question
Marius 8 posts
Luciano 5 posts
Sache 5 posts
fatih 5 posts
Popular Days
Jun 20 2014
5 posts
Jul 5 2011
5 posts
Mar 13 2014
4 posts
Mar 21 2014
4 posts
Popular Posts
Catalin
Nu-l rata pe avocatul ăla, angajează-l şi sări cu banu' ... cine ştie, poate el îţi obţine numai o amendă administrativă. Important e să-i oferi o sumă pe care să nu o poată refuza.
Cezar
Nepo
Buna ziua, Am primit o amenda de la politia rutiera, prin care mi s-a suspendat dreptul de a conduce ptr 30 de zile. Ulterior am contestat procesul verbal in instanta, si mi-am recuperat permisul
88 answers to this question
Recommended Posts