Jump to content
POLITISTI.ro

Igas anunta o noua reorganizare al MAI

Postare recomandată

Publicat

Fiind "soarece de birou" lansez intrebarea: cunoaste cineva cita hartzogarie trebuie intocmita pentru preluarea bunurilor materiale ale unui judet, DOAR PE O SINGURA LINIE (sa zicem cazarmare, ca-i mai complicat putintel) ?? Si nu am specificat nimic de preluarea faptica ;)

Din aceeas pozitie intreb: se cunoaste faptul ca fiecare linie logistica are in spate un depozit din care se distribuie (in ultima vreme mai utin, din lipsa de fonduri) diferite bunuri materiale catre cei din strada?

Exemplificare: descarcarea depozitarea uni transport de echipament (tinuta, incaltaminte etc) acelas lucru in ceeace priveste bunuri de resortul cazarmarii, in depozite subdimensionate din lipsa de spatiu?

Publicat

Pe cine intereseaza "descarcarea"? Intreb si eu, ca sa pot dormi linistit in noaptea asta!

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Leonidas67

Nu exista "Politie Nationala", in toate documentele si peste tot o sa gasesti termenul Politia Romana.

Ti-a suflat vreun comunitar sau jandarm ideea asta si ai luat-o de buna. Numai in vocabolarul lor gasesti acest termen cu politia nationala.

Chiar nu iti dai seama ca nu are legatura cu realitatea. Asta ar presupune modificarea legilor de functionare (legi organice) pentru fiecare structura in parte, ori reorganizarea despre care vorbim vor sa o faca pana cel tarziu in toamna.

Eu zic sa discutam serios, nu tot felul de fantasmagorii.

Publicat

Marius, în cadrul Poliţiei Naţionale va fi şi Poliţia Română

• Membru
Publicat

Leonidas67, ce este "politia nationala" ? :doh: Eu nu am auzit ca exista asa ceva in Romania, poate stii tu mai multe... :hmmmt:

Publicat

Poliţia Naţională va fi viitoarea denumire a actualei Polţii Române, care va cuprinde :

- Pol. Română, în cadrul căreia va funcţiona actualele servicii;

- Pol. de Frt. Română, în cadrul căreia vor mai funcţiona doar servicii specifice ale acestei arme , cele cu linii judiciare de muncă vor fi preluate de pol. română;

- Jandarmeria Română idem P.F.R.;

- Pomperii

Ceia ce vă spun acum, nu este o aberaţie, am o rudă apropiată care este jurista şefă la prefectură, ea mi-a relatat că există la nivelul lor, acest proiect făcut deja în urmă cu 1,5 ani, la fel va fi cu toate celălalte inspectorate de muncă !

Regionalizarea a fost doar cortina!

• Membru
Publicat

Leo, lasa-ma , astia sunt povesti dupa betie ale chiorului!

• Moderator
Publicat

Sper sa nu te superi, dar eu cred ca ruda ta nu are habar despre ce vorbeste. Nicaieri in lume nu am auzit ca pompierii sa faca parte din politie.

Si ei, la fel ca si jandarii sunt niste institutii militare, ce ar trebui initial demilitarizate pentru a putea deveni niste servicii, directii, ale unei alte institutii, pe care UE ne-a obligat sa o demilitarizam. E o utopie.

Publicat

@Catalin, cu tot respectul ce ti-l port, iti spun ca in Romania se poate orice. Tu ce crezi?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Chiorul a avut ideei sa ne remilitarizeze si probabil ca i-au adus aminte cei de prin jur ca europenii pentru a ne integra in sistemul lor au cerut aceasta demilitarizare.

Sincer nu cred ca ar dori sa demilitarizeze jandarii, dupa ce a patit cu politistii si sindicatele lor.

La pompieri ... mai treaca mearga, o demilitarizare, dar la jandari o astfel de manevra ar insemna practic desfiintarea acestei institutii.

Publicat

Cataline sper ca nu ti se pare utopie ceia ce se intampla in MI acum! Pun pariu ca acum un an nici unul dintre noi nu ar fi crezut ca vom fi decimati in baza unui OMAI!

• Displace 1
Publicat

eu una m-am convins ca sub aceasta conducere e posibil orice...pe principiul :"daca voi nu vreti eu vreau"...asa ca din tot ce se circula am tras o singura concluzie indiferent de ce titulatura va avea Politia ...Romana ...sau Nationala....se urmareste asezarea tuturor armelor existente sub o singura mana....lucru care poate fi observat de-a lugul timpului ca sens general de reorganizare...acum cred ca se ridica alta problema...se va demilitariza Jandarmeria? sau se va militariza Politia?.....dupa tendintele hegemonice ale conducatorilor nostrii iubiti inclin sa pariez pe ultima varianta...si nu cred ca-i mai pasa cuiva din conducerea asta de ce spun normele europene?...nu le-au pasat pana acum de ce le-ar pasa de acum in colo?...mai ales ca in momentul de fata si in viitorul apropiata majoritatea tatelor europene se vor concentra la criza economica din curtea lor, eventual din curtea vecina...creti ca daca Italia si Spania vor urma Greciei va mai intresa pe cineva din Europa ce face Comandantul cu Politia si Fandarmeria din Tara Lui?....eu nu cred....si mergand mai departe indraznesc sa spun ca din punctul lor de vedere faptul ca nu am intrat in Schengen e de bine..... ca in aceasta situatie chiar ca nu va veni nimeni sa-i intrebe de ce?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.