Jump to content
POLITISTI.ro

Chemat la politie!

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Multumesc pentru raspunsuri si incurajarea primita in a pune o intrebare pe acest forum !

Modificat de tonic112
Publicat

Multumesc pentru raspunsuri si incurajarea primita in a pune o intrebare pe acest forum !

poti pune orice intrebare pe forum si vei primi raspuns pe masura intrebarii. daca vrei sa discuti cu oameni maturi si profesionisti in domeniu, atunci te comporti ca atare.

Aici nu este hi5 sau alte forumuri de socializare, aici gasesti societatea adevarata si nu smekeri care cred ca activitatea infractionala se rezuma la ce se vede in filmele cu Chuck Norris.

deci - grow up, lasa figurile de baiatu' lui tata si cind esti pregatit sa vezi viata asa cum trebuie atunci discutam si te ajutam cu ce sfaturi ai nevoie. simplu, nu?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Ar trebui sa fim siderati de ironia si superioritatea penibila a acestei fraze?

Sau care e treaba ?

Eu sunt politist si nu inteleg limbajul elevat si doct cu care ne-ai vorbit pana acum....aduna-ti vreo trei prieteni ,,dastepti,, si arata-ne noua cum stat treaba... :ner:

Doamne...vai si amar de tara asta....cu copii de bani gata care au IQ-ul unei maimute... :hmmmt:

Modificat de arcan
Publicat

As vrea sa va intreb ceva.Stiu ca este putin off-topic dar nu cred ca e nevoie sa deschid un subiect nou.Ce pot face in cazul in care niste copii(9-16 ani) imi incalca zilnic proprietatea(vin zilnic la furat de cirese)?.Problema nu ar fi ciresle doar ca acesti copii vin si la 12 noaptea si cand nu suntem acasa,au distrus gardul si gradina.Mai rau este ca am vorbit si cu parintii lor care n-au nicio treaba,iar copii daca strigi la ei fug pe deal mai sus si incep sa ne injure(inclusiv pe parintii mei).Se poate face ceva in mod legal impotriva lor?

• Moderator
Publicat

Daca au distrus gardul, este vorba de distrugere, fapta incriminata de Codul Penal (la fel ca si furtul).

Actiunea penala se pune in miscare numai cu plangerea prealabila a persoanei/lor vatamata/e.

• Moderator
Publicat

Eu ti-as sugera ca pe acea proprietate sa iti iei un caine.

• Moderator
Publicat

Ori sa manjeasca gardul cu ulei ars (de motor) ... :D

• Moderator
Publicat

Sau cu clei, sa vezi priveliste dimineata cum stau derbedeii lipiti de gard :D

Publicat

:ner: ..Varianta cainelui nu tine dar par foarte interesante cele cu ulei sau clei. :ner:

O sa le spun alor mei sa depuna totusi o plangere..

Multumesc pentru raspunsuri. :emo-yessir:

Publicat

Draga AnaMaria,

1. Legal, minorii de varsta pe care ai mentionat-o nu raspund penal sau contraventional, raspunderea materiala pentru eventualele daune provocate de catre acestia , cade in sarcina parintilor. Ai posibilitatea sa faci o reclamatie la postul de politie sau sectia de politie (politistul de proximitate eventual ) politisti care are obligatia si competenta de a chema la audieri minorii si parintii, sa le puna in vedere sa nu mai faca astfel de fapte , iar ca sanctiune poate aplica contraventional un avertisment sau o amenda conform Legii nr.61/1991 parintilor pentru nesupravegherea copiilor.

2.Omeneste, ar fi bine ca parintii tai sa aiba o discutie civilizata si lamuritoare cu parintii ,, apasilor,, si eventual tu sa gasesti o punte de comunicare cu acestia (cheama-i tu si da-le cateva cirese , isi potolesc pofta si te vor lasa in pace ) . Pana la urma toti am fost copii si mai ales majoritatea au citit ,, La cirese ,,de Ion Creanga, astfel ca niste parinti responsabili ar rezolva situatia cu progeniturile lor .

• Apreciez 3
Publicat

Tocmai ca i-am chemat si le-am zis sa ma strige si ii las fara probleme doar ca cele furate se pare ca sunt mai bune..Si nu ne-ar fi deranjat foarte tare nici ca intra in curte doar ca in momentul cand incep cu jignirile se schimba situatia,plus ca nu stiu daca la ora 12 noaptea vin pentru cirese.Cu parintii am tot vorbit doar ca nu iau masuri.

Publicat

Atunci aplica cu incredere varianta nr. 1 pe care ti-am proprus-o in postarea anterioara.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.