Buna, am o nelamurire. Am 16 ani si sambata am fost la discoteca ... am petrecut, am baut cateva pahare si la un moment dat am iesit afara cu inca un prieten sa ne racorim. Acesta a facut putina galagie si au venit 2 politisti la noi. Ne-au luat datele (nume si adresa) dupa care ne-au spus sa ne prezentam la politie in data x ora y. As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu ma prezint, pot primi ceva citatie sau amenda? Sau daca ma intalnesc cu ei pe strada imi pot face ceva sau daca vor sa ma duca la sectie ce trebuie sa fac? Astept raspuns, va multumesc!
Question
tonic112
Buna, am o nelamurire. Am 16 ani si sambata am fost la discoteca ... am petrecut, am baut cateva pahare si la un moment dat am iesit afara cu inca un prieten sa ne racorim. Acesta a facut putina galagie si au venit 2 politisti la noi. Ne-au luat datele (nume si adresa) dupa care ne-au spus sa ne prezentam la politie in data x ora y. As vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu ma prezint, pot primi ceva citatie sau amenda? Sau daca ma intalnesc cu ei pe strada imi pot face ceva sau daca vor sa ma duca la sectie ce trebuie sa fac? Astept raspuns, va multumesc!
Top Posters For This Question
7
4
4
4
Popular Days
Jul 6
14
Jul 7
14
Jul 4
10
Top Posters For This Question
tonic112 7 posts
maxu08 4 posts
danpin 4 posts
anamaria1292 4 posts
Popular Days
Jul 6 2011
14 posts
Jul 7 2011
14 posts
Jul 4 2011
10 posts
Popular Posts
tonic112
Pana la urma nu am fost pentru ca in primul rand sunt minor si acei politisti trebuiau sa imi anunte parintii. In momentul in care am fost invitat la politie in acea seara i-am spus politistului ca ii
tonic112
Daca era smecher politistul ala il suna pe tata vorbea cu el apoi ma ducea la sectie. Dar asa a zis da-l in *** pe asta ca e prost si imi fac si eu numaru de cazuri mai iau si 10% din amenda care i-o
alin2770
bai copile, tu ai facut ce ai facut, nu tatal tau. aii 16 ani, raspunzi pentru ce faci. poti raspunde foarte bine atat contraventional cat si penal. cine ti-a bagat in cap ca politistii au norma de am
37 answers to this question
Recommended Posts