Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat sau anulat în Anglia

Postare recomandată

Publicat

Buna seara domnilor , mi-am luat permisul de conducere categoria B acum aproximativ 2 ani de zile , cu ceva timp in urma  am plecat in Anglia , mi-am schimbat permisul meu romanesc in permis englezesc , am ajutat un prieten sa conduc in locul lui , masina era asigurata dar doar pe numele lui , eu nestiind ca fara asigurare pe numele meu  nu am voie sa conduc .

Ma oprit politia deoarece aveam peste limita legala admisa cu 5km , a verificat asigurarea , si in momentul acela , mi-a dat doar o amenda si mi-a luat masina , dupa ceva timp m am mutat din casa unde stateam , si mi-au venit plicuri acasa precum permisul meu va fii anulat , in cele din urma a fost anulat , am primit 6 puncte ( in anglia la 6 puncte daca detii de mai putin de 2 ani permisul , ti-l anuleaza si trebuie sa dai iar sala si traseul ) acum intrebarea mea este : Ce  acte am nevoie ca sa am dreptul sa ma bag in scoala inapoi in Romania ? 

nu am ajuns la DRPCIV deoarece eu sunt in Irlanda acum , dar as dori sa vin in Romania pentru a-mi recupera permisul

Va multumesc

• Moderator
Publicat

Poliţia Română NU mai are competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor cât şi cele privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere încă din anul 2001.
Aceste activităţi sunt în competenţa DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule şi /sau Serviciilor Publice Comunitare), instituţii care au fost înfiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a mun. Bucureşti şi care nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română.
Drept consecinţă, trebuie să vă adresaţi instituţiei respective, nu Poliţiei Române sau poliţiştilor.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut!! 
Am obținut permisul auto in România și după am plecat in Uk. Acolo am fost schimbat permisul auto și am revenit in România după care am provocat un accident.. permisul a fost anulat pe teritoriul României și acum as vrea sa aflu dacă as putea conduce in Uk..

Multumesc!

• Moderator
Publicat

Cred ca a fost anulat "de tot", nu doar pe teritoriul României.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.