Jump to content
POLITISTI.ro

DE ce se sinucid politistii?

Postare recomandată

Publicat

De ce domnul tau nu vrea sa stringa mai multi adepti impotriva lui satan prin prezentarea caii luminoase pentru o fractiune de secunda ?Pentru ca nu are ce sa arate sau este de acord ca cei multi si necredinciosi nu trebuie adusi pe drumul drept ? Este el oare cel ce tine la cei multi ?Intreaba Daniel.

Dumnezeu ne-a prezentat Calea,ne-a trimis pe Isus Fiul Sau ,sa ne arate personal ce trebuie sa facem,insa este ALEGEREA nostra personala ,daca ascultam sau nu de El.Dumnezeu ne lasa sa alegem dar oricine alege sa-L caute si sa-L cunosca, Dumnezeu i se releva.Din experienta personala si a celor din jurul meu va spun CREDINTA in Dumnezeu este cheia rezolvarii tuturor lucrurilor.Ce ramane de facut sa ne rugam,sa citim invataturile Mantuitorului pe care la gasim in Scriptura si efectul are sa va schimbe viata in BINE.

• Displace 2
Publicat

Da mercea, dar ce treaba ai tu cu asta si cu relatia pe care o are fiecare cu Dumnezeu? Esti popa? Arhanghel? Ce functie ai tu printre "sfinti" Esti michidutza? Nu te mai baga in seama si vezi te credinta ta. Eu de exemplu is hindus. Poti sa imi predici si despre religia asta? Tu treaba nu ai? Astia nu te dau afara? Nu s-a mai omorat nimeni din preajma ta?

• Apreciez 1
Publicat

adimercea nu este nici Arhanghel şi nici altceva, decât un poliţist care lucrează la criminalistică. El este mulţumit de situaţia sa materială deorece , voluntar, donează a 10-a parte din tot ce are, comunităţii cultului din care face parte. Am pus punct. Nu intraţi în polemică cu el că deja d.p.l.d.v., a reputat încă o victorie. De ce se sinucid poliţiştii?. Această categorie de oameni se încadrează în ceea ce D-l. Tudorel Butoi explică în lucrările sale despre actul suicidal. Eu am şi un comentariu propriu: am arătat pe acest forum în postările anterioare că în sistem au pătruns tot felul de PCR-işti, şi oameni, fără nici un fel de discriminare, de toate felurile existente în această ţară, care nu pot face faţă cerinţelor, pentru ei baremele şi examenele nu reprezentau o problemă, că doar erau protejaţii. Arătam de asemenea modul facil în care au pătruns în sistem, faptul că sunt foarte slabi, că nu au caracter şi că singurul lor ţel era doar îmbogăţirea rapidă. În accepţiunea multora poliţistul, pe tarlaua lui, era un mic Dumnezeu. Nimic mai fals, dar s-au văzut în faţa faptului împlinit şi slabi fiind (trăsătură esenţială a laşităţii), au ales calea cea mai scurtă şi uşoară: suicidul, neavînd o gândire sănătoasă, nu prevăd ceea ce lasă în urma lor, pe considerentul:"eu o să scap". Un luptător adevărat moare pe câmpul de luptă şi nu îşi ia singur viaţa. Aici, religia mea creştin- ortodoxă se împleteşte cu a lui Mercea: " Dumnezeu dă viaţă oamenilor şi numai el are dreptul de a o lua....", de aceea cei care se sinucid nu sunt introduşi în Biserică pentru Slujba de Înmormîntare!. Este un adevăr relativ pe care şi voi, stimaţi colegi de forum l-aţi constatat, dar unii nu" îl vedeţi", mă rog fiecare are motivele lui. La o postare mai acidă am luat destule bastoane, dar nu am cedat şi de data aceasta afirm cu tărie că această bubă nu se va vindeca prea curînd, acest proces va începe în momentul în care vor fi ejectaţi din sistem toţi aceşti neaveniţi, semianalfabeţi şi paraleli cu munca de poliţie. Când standardul va fi readus în poliţie, cel puţin, la nivelul celui din 1970, un poliţist va fi respectat şi mândru să poarte uniforma(şti stimaţi colegi că sunt poliţişti care nu îmbracă şi nici nu au uniformă?). Să auzim de bine!

Publicat (modificat)

@Avam, tu ai baut apa dupa mercea! Asa ai devenit si avocatul lui si poate si mana lui dreapta cu care se sterge.... pe frunte!

Simt si ceva trasaturi de boc in tine. Reiese de aici:

" Este un adevăr relativ pe care şi voi, stimaţi colegi de forum l-aţi constatat, dar unii nu" îl vedeţi", mă rog fiecare are motivele lui. La o postare mai acidă am luat destule bastoane, dar nu am cedat şi de data aceasta afirm cu tărie că această bubă nu se va vindeca prea curînd, acest proces va începe în momentul în care vor fi ejectaţi din sistem toţi aceşti neaveniţi, semianalfabeţi şi paraleli cu munca de poliţie. Când standardul va fi readus în poliţie, cel puţin, la nivelul celui din 1970, un poliţist va fi respectat şi mândru să poarte uniforma(şti stimaţi colegi că sunt poliţişti care nu îmbracă şi nici nu au uniformă?)."

Si daca se poate sa hotarasti tu cine e venit si cine va pleca. Se vor tria singuri, nu iti fa griji. Eu zic sa nu mai bei apa de pe unde apuci. Cumpara gata imbuteliata.

Modificat de SandoKhan
Publicat

Totul este bine si mai ales va fi bine,daca te sprijini pe Ceva ce nu se schimba, adica pe Dumnezeu.

Publicat (modificat)

Sandokhan, ca de obicei, trebuie să de dai şi tu la cineva care nu se supără de unele inepţii ilustre, pe care le postezi. Să înţeleg că pe la voi pe la frontieră nu au apărut lucrări despre psihologia judiciară?, să înţeleg că stai doar la pândă precum cârcotaşii de la Prima TV?,(ai grijă ai văzut ce a păţit Huidu), se spune că Dumnezeu nu doarme!. Ia zi mătăluţă cum se elimină singuri cei de care vorbeai bre mai sus?, păi eu am zis ceva de cei protejaţi, vrei să îţi explic ce înseamnă să fi protejat?, eşti cumva vreunul dintre ei şi te doare burtica?. Păi coleguţule eu îţi dau la exemple de pe acest forum, şi nu numai, de zeci de colegi care au posturi în care reclamă că, cei protejaţi fac umbră degeaba pământului prin MAI, şi au nişte funcţii pe care nici mărar nu le visau?, ai auzit mata spre exemplu de un topic intitulat: "perle din munca de poliţie", unde deopotrivă ofiţeri şi agenţi inventează limba română sau o descoperă pentru prima dată?. Cu expresia aia academică prin care nu ştiu pe unde s-ar şterge Mercea cu mâinile mele mi-ai demonstrat că faci parte din categoria celor despre care "Garcea" spunea: " nu-ţi trebuie la minte avere, doar să fi prost şi să ai putere!, şi rămâi la noi, dute....",( Vacanţa Mare, la începuturi),. Faci parte cumva din vreo grupare care mânâncă DISCRIMINAREA pe pâine la micul dejun?. Un poliţişt adevărat, chiar şi de frontieră, ar cunoaşte faptul că, este o obligaţie a sa să tolereze orice cult recunoscut în Republica România, indiferent de opiniile sale personale. Poate involuntar ai căzut în extremism, dar eu din acest moment, mă disociez de opiniile tale, nu te mai numesc prieten, eventual doar coleg de forum. Eşti ridicol şi dacă intru în polemică cu tine, devin eu mai ridicol şi nu este cazul. Mă aşteptam să vi cu ceva argumente despre actul suicidal, despre ce ai descoperit prin scrieri ştiinţifice referitoare la acest aspect, ca element de noutate, tu în schimb sari ca un pitbul la grumaz, şi ce spui, mai nimic, o nonvaloare referitoare la acest topic. Şi oare, chiar, de ce se sinucid oamenii?, sandokhan?, că de, în primul rând, oamenii se sinucid şi nu meseriile sau ocupaţiile lor profesionale?. Dacă ai înţeles ceva bine, dacă nu, poţi să mă bălăcăreşti cât pofteşti, eu ţi-am spus public pe acest forum ce cred despre tine şi pun punct. (Asta nu înseamnă că dacă vei avea o opinie pertinentă şi bine argumentată nu o să ţi-o împărtăşesc). Vizitează Grecia şi încearcă să înţelegi etimologia cuvîntului: "democraţie" :slapb:

Modificat de avam
Publicat (modificat)

Dragul nostru coleg Avam. Democratia, asa cum este ea inteleasa de oamenii de rand, nu exista! Nicaieri in lume! Nu stau sa iti argumentez.

Cand spun ca se vor tria singuri, ma refer la faptul ca profesia ii va pune intr-o situatie, intr-o buna zi, in care decizia luata, daca e luata la modul incompetent, le va fi fatala profesional.

Nu sunt de acord sa hotarasca niste persoane, fie ele si din tagma sefilor, cine ramane si cine nu din simplul motiv ca acele persoane sunt profund subiective. In momentul in care a intervenit si cea mai mica urma de subiectivism deja decizia nu mai poate fi dreapta si corecta. Poate daca s-ar creea un sistem, gen curte de juri, din care sa faca parte politisti din alt inspectorat decat cel in care se ia decizia, izolati de "factorii de decizie si telefoane" si pe baza "dovezilor" prezentate sa ia decizia plecarii sau ramanerii in sistem a cuiva. Abia atunci poate exista prezumtia de obiectivitate 100%.

Cat despre toleranta religioasa... cineva poate sa creada in ce vrea muschiul lui, atat timp cat nu ma deranjeaza si nu incearca sa imi bage pe gat parerile lui despre credinta. Apropo sunt crestin-ortodox, cred in Dumnezeu, dar ma ghidez dupa zicerea tatalui lui Ion Creanga, care intrebat fiind de ce nu merge la biserica, a raspuns ca biserica e in inima omului iar Dumnezeu e peste tot si ca nu e nevoie sa ma duc la biserica ca sa ma intalnesc cu Dumnezeu.

De ce se sinucid politistii? Habar nu am. Inca nu s-a intors niciunul sa ne povesteasca. cei care isi dau cu parerea despre "actul suicidal", cred eu, fac doar speculatii si presupuneri, chiar daca respectivul a lasat ceva scris in urma, acel inscris e dat sub maxima tulburare psihica si nu as pune mare valoare pe el.

Cat despre referirea la Vacanta mare, mi-ar place sa cred ca am o parte din simtul umorului cu care erau inzestrati membrii ei. Nu pot spune ca am gustat prea mult poantele lor.

p.s. In ciuda faptului ca te-am dezamagit (al catelea esti?) te sfatuiesc in continuare sa ai grija de unde si mai ales dupa cine bei apa! :))

Modificat de SandoKhan
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

O alta cauza de ce se sinucid politistii pentru ca nu sunt uniti,pentru ca ne uitam doar la greselile celuilat,pentru ca am vrea sa fie altul dat afara.Exista acesta presiune ca cineva dintre noi trebuie sa plece desi eu o vad necesara insa mai toti avem o situatie financiara bazata pe salariu lunar.Guvernul,ministerul,etc.ne pot indeparta,dezamagii dar Dumnezeu ne vrea binele intotdeauna,bazati-va pe El.

P.S.Hai sa nu ne mai certam, sa ne iubim,toleram,ingaduim, nici unul nu e perfect, insa toti suntem o familie(familia MAI) si in familie ne purtam de grija unii altora.

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Da mercea, dar ce treaba ai tu cu asta si cu relatia pe care o are fiecare cu Dumnezeu? Esti popa? Arhanghel? Ce functie ai tu printre "sfinti" Esti michidutza? Nu te mai baga in seama si vezi te credinta ta. Eu de exemplu is hindus. Poti sa imi predici si despre religia asta? Tu treaba nu ai? Astia nu te dau afara? Nu s-a mai omorat nimeni din preajma ta?

Sandokhan, iti racesti gura de pomana.

Mercea, inca se crede in StarTrek.

Porind de la zicala unui general austriac care a spus cuiva:"Am sa ma gandesc la tine dupa moartea mea, daca acest lucru va fi posibil",Wittgenstein da explicatile legate de credinta religioasa.Un grup de oameni ar gasi aceasta afirmatie groteasca si un alt grup nu ar gasi-o astfel.Presupunem ca cineva ar crede in judecata de apoi,iar altcineva nu crede, inseamna oare aceasta ca acel cineva crede opusul,si anume pur si simplu ca asa ceva nu se va intampla?Este vorba de o situatie in care suntem pe alte planuri cu totul diferite.O credinta nu seamana cu o stare momentana a mintii.

Prea multa polemica pe o tema unde se aduc numai vorbe si constatari... si nimci mai mult.

Fiecare persoana, individ, caracter are o anumita mentalitate, iar nimeni si niciodata nu-i poate impune sa nu si-o manfeste in oricare imprejurare, in orice moment.

Alegerile in viata ne fac si ne-au facut ceea ce suntem iar cum fiecare are de ales in viata...! -_-

• Apreciez 2
Publicat (modificat)
Alegerile in viata ne fac si ne-au facut ceea ce suntem iar cum fiecare are de ales in viata...! -_-

DE aceea trebuie sa-L intrebam pe Dumnezeu ce sa alegem,El ne stie trecutul,prezentul si viitorul deci cea mai buna alegere este ascultand de El.

Modificat de adimercea
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

29,30,31.07.2011 la Anina,jud.Caras Severin va fi intalnirea Rugul Aprins.Se vor face rugaciuni pentru bolnavi.Va fi si un om a lui Dumnezeu cu dar de vindecare.Domnul sa fie laudat!

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Adimercea... ti-am mai zis: tu ai trecut de partea negativa a "fortzei" si acum iti cauti "padawani".

• Apreciez 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Adimercea... ti-am mai zis: tu ai trecut de partea negativa a "fortzei" si acum iti cauti "padawani".

:ner: :ner: :ner:

Publicat (modificat)

Am deschis acest topic cu dorinta de a ajuta colegii cu probleme,si eu in urma cu vreo 13 ani aveam ganduri de sinucidere dar Dumnezeu m-a salvat.Dumnezeu doreste sa salveze intreaga omenire insa este alegerea noastra sa ne dorim o viata cu El.

Modificat de adimercea
  • Displace 6
Publicat

Eu cred ca Diavolul te-a salva, ca sa incerci acum sa lucrezi pentru el.

Bun slujitor ii mai esti!

• Moderator
Publicat

adishor, iar incepi ? cand vad ca postezi imi aduc aminte de criza...

Publicat

:ner:

De dragu' crestinilor printre care te afli pune mana si citeste si tu o carte calumea... sau uita-te la un film..., fa-ti meseria si discut-o alaturi de ai tai colegi asa cum se cuvine.

Incerca Pirates of Caribbean: On stranger tides. Doar ce l-am vazut... si e foarte.. bun. Mai as avea unu in tolba.. da nu prea se potriveste cerintelor tale :unsure:.

Daca, prin absurd, cineva mi-ar spune ca la varsta ta o sa fiu in halu' asta, mai bine m-as arunca in cap.

Revenind... si politistii sunt oameni. Iar oamenii au de ales, iar nimeni nu le poate impune sa nu o faca.

Baga asta la cap.

Publicat (modificat)

adishor, iar incepi ? cand vad ca postezi imi aduc aminte de criza...

Cu Dumnezeu impreuna poti trece prin orice criza.

Si eu am rate,si eu am o situati financiara delicata dar Dumnezeu ma ajuta de fiecare data cand sunt in necaz.

:ner:

De dragu' crestinilor printre care te afli pune mana si citeste si tu o carte calumea... sau uita-te la un film..., fa-ti meseria si discut-o alaturi de ai tai colegi asa cum se cuvine.

Incerca Pirates of Caribbean: On stranger tides. Doar ce l-am vazut... si e foarte.. bun. Mai as avea unu in tolba.. da nu prea se potriveste cerintelor tale :unsure:.

Daca, prin absurd, cineva mi-ar spune ca la varsta ta o sa fiu in halu' asta, mai bine m-as arunca in cap.

Revenind... si politistii sunt oameni. Iar oamenii au de ales, iar nimeni nu le poate impune sa nu o faca.

Baga asta la cap.

Crezi ca eu la varsta ta gandeam altfel?Nu.

Si mie daca imi spunea cineva in urma cu 5-6 ani - Adi tu vei merge prin biserici si vei marturisii pe Domnul Isus-as fi raspuns ca e nebun,eu am alte placeri si preocupari.Multumesc lui Dumnezeu ca m-a schimbat viata,preocuparile,placerile.Viata este reala iar daca iti doresti binele la fel cum Dumnezeu iti doreste binele vei asculta de El.

Modificat de adimercea
Publicat (modificat)

Ieri am trimis pe yahoo messenger niste link-uri cu marturii video de pe youtube unui coleg si in aceste marturii era vorba si de rugaciunea pacatosului.Fiind interesat a rostit si acest coleg acesta rugaciune si mi-a spus ca a simtit o putere care s-a coborat in locul acela.Va incurajez sa faceti toti acesta rugaciune.

Rugaciunea pacatosului

“Tata, stiu ca am Ti-am incalcat poruncile si pacatele mele m-au despartit de Tine. Imi pare foarte rau si acum vreau sa ma intorc la Tine de la viata mea trecuta pacatoasa. Te rog sa ma ierti, si sa ma ajuti sa nu mai pacatuiesc. Cred ca Fiul Tau, Isus Cristos, a murit pentru mine, a inviat din morti, este viu si aude rugaciunea mea. Il invit pe Isus sa devina Domnul vietii mele, sa ma conduca si sa domneasca in inima mea de astazi inainte. Te rog sa trimiti Duhul Sfant sa ma ajute sa Te ascult si sa fac voia Ta tot restul vietii mele. In numele lui Isus Te rog, Amin.”

ATENTIE!!!

V-am atras atentia in nenumarate randuri, atat eu, cat si colegii mei, cu privire la activitatea pe care o desfasurati pe acest forum. Pentru faptul ca ati postat o reclama a unui site religios care incearca atragerea de adepti, respectiv, faceti prozelitism, v-am suspendat pentru 7 zile dreptul de a posta pe acest site. In cazul in care insistati in nerespectarea regulilor acestei comunitati, contul dumneavoastra va fi blocat definitiv. O seara placuta! De asemenea, acest topic SE INCHIDE!

Modificat de Kmcoio
Reclama site prozelitism.
Publicat

Acest individ a reinceput cu predica si aici.Propun foarte serios administratorului sa il baneze pe acest om. Imi e rusine ca se numeste politist. Du-te Mercea si realizeaza-ti visul de a deveni predicator.Lasa-ne in pace ca tampeniile tale.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.