Jump to content
POLITISTI.ro

DE ce se sinucid politistii?


adimercea

Recommended Posts

In dorinta de a ajuta colegi aflati in pragul disperarii.Stiu ca acesti politisti nu stau pe forum dar fiecare cunoaste colegi cu diferite probleme, de aceea hai sa facem sa conteze discutiile noastre de aici si sa salvam vietile colegilor nostri vorbindu-le despre biruinta cu ajutorul lui Dumnezeu.

 • Downvote 6
Link to comment

Adimercea esti ca un virus pentru forumul acesta.

Ti s-a spus de zece mii de ori ca acest forum nu este unul de pocaiti. Dar tu nu, nu ... Batman,Batman! :blink:

 • Upvote 1
Link to comment

Las' că poate Domnul ne va mări salariile şi ne va scăpa de disponibilizări. Şi tot cu ajutorul Domnului ne va fi mai bine în ţara asta. Sau a fraţilor lui adi, mai ştii ...

Link to comment

minutzu te rog eu mult nu subaprecia talentul de aburitor si insistenta absurda a lui Adimercea. E destul sa-l bagam in seama doar o singura data si iar se va intinde topicul acesta pe vreo 10 pagini, pline de "invataturile" sale.

Eu unul nu vreau sa il intarat. :clip:

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Adi, ia arunca o privire de "vindecator" si aici:

Il cunosti? Il polti vindeca pe acest "fratior" ... politist inchipuit si impostor ?

Ia legatura cu el, te rog si vindeca-l de aceasta boala a imposturii.

Poti? :naughty:

 • Upvote 1
Link to comment

Fara sa vreau sa fiu cinic, iata un banc din genul ,, a la Radio Erevan ,, :

Intrebare : De ce se sinucid politistii ?

Raspuns : Ca sa nu mai auda elucubratiile lui Adita Mercea !!!!

 • Upvote 2
Link to comment

Eu personal nu stiu de ce insista cu aceste "invataturi". Auzi... consiliere spirituala. Adimercea ai fost avertizat de administratorul forumului sa incetezi cu treburile astea. Contribuie si tu cu ceva folositor la acest forum daca doresti, insa nu cu serviciile tale.

Cine doreste sa se spovedeasca, se duce la biserica si nu se lauda aici. Vino si tu cu ceva folositor pentru noi si care sa aiba legatura cu meseria noastra. k?

Edited by Tyropol2000
Link to comment

Am avut 3 sinucideri in familie bunicul,mama si tata ,urma si eu dar Dumnezeu m-a salvat.Dumnezeu poate salva si alti colegi in aceasi situatie, totul este sa le vorbim despre Dumnezeu si nu eu, ci voi pentru ca fiecare cunoaste colegi cu probleme, sa-i ajutam vorbindu-le de darul minunat a lui Dumnezeu Isus Fiul Sau.Acest lucru daca va pasa mai mult decat salarii,rate,bani de viata colegilor nostri pe care nu-i omoara infractorii ci satan prin presiuni la mintea lor.

Link to comment

Asta-i tare.... satan :ner:

Toti pocaitii pe care i-am intalnit si i-am cunoscut personal de-a lungul timpului au avut un talent orator de neintalnit. Nici asta nu duce lipsa!

Link to comment

In dorinta de a ajuta colegi aflati in pragul disperarii.Stiu ca acesti politisti nu stau pe forum dar fiecare cunoaste colegi cu diferite probleme, de aceea hai sa facem sa conteze discutiile noastre de aici si sa salvam vietile colegilor nostri vorbindu-le despre biruinta cu ajutorul lui Dumnezeu.

Daca vrei sa dai dovada de intelepciune, vei inceta sa postezi niste lucruri aburite... Al' de sus stie ce vrei sa indrugi acolo.

Pastreaza-ti salvarea pentru tine, ia-ti palme intr-o zi cat pentru o viata, ca poate, poate o sa te trezesti, pesemne' pe un forum cat se poate de realist, al politistilor, nu al unei secte de nudisti care spera la mantuire.

Ramai cu al tau dumnezeu...

Link to comment

Am avut o discutie cu un coleg, de vreo 2 ani pe forumul IGPR si spunea ca mai vedem noi daca nu unul din noi nu moare ,din pacate cuvintele sale s-au adeverit si el s-a sinucis este vorba de Mask.Cred ca in colectivul in care lucram suntem datori sa ajutam pe cei care au nevoie si cel mai mare ajutor vine din partea lui DUMNEZEU prin oameni.

Edited by adimercea
 • Downvote 4
Link to comment

E satanist. Nu ai vazut ca e molima la el in familie? Se sinucid pe capete. Numai el nu vrea sa pastreze traditia familiei.... tot incearca sa ii convinga pe altii, sau mai bine zis sa ii aduca in starea in care sa o faca!

Edited by SandoKhan
Link to comment

poate crede ca asta e conditia sa ramana in viata, sa-i faca pe altii sa se sinucida, asa i-o fi zis dumnezeul lui :D

Link to comment

Domnilor, trecand dincolo de glume, problema sinuciderii politistilor pare una destul de grava. Insa nu o poate rezolva un topic virtual. E vorba de capacitatea fiecaruia de a rezista in conditii grele, de datorii, obligatii... de, greu de zis in astfel de situatii ca Dumnezeu ii salveaza pe cei in disperare. Totul tine si de motivatia fiecaruia pentru viata. Cu siguranta lucrurile se vor schimba candva in bine, dar nu putem spune cand.

Poate ca nu sunt eu cel mai in masura sa zic asta, da uitandu-ne in istorie descoperim ca periodic au tot venit perioade de criza economica...

Link to comment

De ce nu primeşte ban adimercea ăsta?

Oricum, ideea nu e rea. Fiecare ar trebui să aibă habar de problemele colegilor cât de cât. Ştiu că nu se obişnuieşte să se discute probleme personale la serviciu, dar e o şansă să fie prevenite asemenea tragedii. În ultimul timp s-au înmulţit cazurile de sinucidere în rândul poliţiştilor. Spre bucuria unui ministru...

Link to comment
sa-i ajutam vorbindu-le de darul minunat a lui Dumnezeu Isus Fiul Sau.Acest lucru daca va pasa mai mult decat salarii,rate,bani

:doh:

SERIOS? Vrei sa vezi ca daca faci canoane si mergi zi de zi la biserica la fiecare slujba, tot iti vine executoru acasa ca n-ai platit banca? :huh:

Eu nu sunt ateu, sunt crestin-ortodox... deci cred in Dumnezeu, dar stiu ca pe Pamant e in felul urmator: NO PAIN, NO GAIN... daca nu muncesti, nu primesti... Vorba aia... Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista... asa ca degeaba ma rog eu la biserica zi de zi... daca nu ma duc la munca sa imi primesc banii...

Si nu satana te impinge la suicid... ci copiii cand ti-i vezi in casa cum mor de foame si tu nu poti face nimic, ca trebuie sa dai tot salariul la banca, altfel... pe langa faptul ca ii vezi pe copii murind de foame, o sa ii vezi si murind de frig ! :(

In Rai o fi altfel... or fi toate gratis ^_^ , dar inca n-am ajuns acolo <_<

Edited by LEX91SPETSNAZ
Link to comment

Probleme avem cu totii,insa impreuna cu Dumnezeu putem trece biruitori prin orice.

Maine la serviciu faceti-va putin timp sa priviti fata colegilor dvs. si pentru cei cazuti fiti sprijin incurajandu-i.

 • Downvote 3
Link to comment

Adimercea daca dumnezeul tau, ne face la toti rost de bani sa platim bancile si sa dam familiei de mincare , cred ca toti trec la credinta , fara sa se gindeasca prea mult . Apoi te rugam sa nu ne ingradeasca drepturile in viata asta amarita pe care o avem acum , pentru ca pe cealalta nu o cunoaste nimeni si nici nu a fost prezentata vreodata . Deci poate este o minciuna . Daca cei ce provaduiesc raiul dumnezeiesc ,pot sa prezinte celor multi pacatosi macar ca exemplu o mica farima reala din ce ai asteapta dincolo te asigur ca , multi isi vor revizui atitudinea . Dar totul este de mii de ani promisiune si vise scrise in deferite volume biblice . :hmmmt: De ce domnul tau nu vrea sa stringa mai multi adepti impotriva lui satan prin prezentarea caii luminoase pentru o fractiune de secunda ? Pentru ca nu are ce sa arate sau este de acord ca cei multi si necredinciosi nu trebuie adusi pe drumul drept ? Este el oare cel ce tine la cei multi ? Prin ce face in prezent nu pare deloc sa faca acest lucru . :emo-yessir: Iar ce se crede ca a fost odata este asa de vechi ca si ani, incit nimeni nu crede asa ceva . :hmmmt:

Edited by Daniel
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.