Jump to content
POLITISTI.ro

Acte necesare Folie Auto

Alexwst

Recommended Posts

Buna ziua ! Sunt un conducator auto ce doreste sa monteze folie auto pe geamurile autoturismului, pe geamurile spate si luneta, care este legislatia in vigoare privind foliile auto si ce acte imi sunt necesare ( atat la Inspectia tehnica periodica cat si in cazul ca sunt oprit in trafic) . Intreb toate acestea pentru ca nu este specificat nicaieri ce acte am nevoie sa prezint si imi este teama sa nu iau teapa de la firma de montaj si sa raman fara talon la un posibil control.

• 11 months later...

Bună ziua, 

De curând am cumpărat o mașină din Bacău, eu fiind din Galați, care are folie pe geamurile laterale spate și luneta. Pe toate geamurile este inscriptionata firma care a aplicat folia, cu numărul de înregistrare RAR și numărul de telefon. 

Acum problema. Fostului proprietar a pierdut hârtia cu certificatul de omologare /autorizație. Am sunat la firma care a aplicat folia, sperând să fiu înțeles și să-mi trimită un duplicat al autorizației. Le-am spus ca le trimit poze cu mașina și cu geamurile pentru a le demonstra ca folia e pusa de ei. Le-am spus ca ii sun Live sa vadă mașina, le trimit poze cu certificat de înmatriculare și contractul de vânzare cumpărare. Absolut degeaba, sub nici o forma nu vor să ma înțeleaga. Singura posibilitate pe care mi-o oferă este sa vin cu mașina din Galați la ei în Bacău ca să vadă că folia este aplicata de ei. 

Acum, dacă voi fi oprit în trafic și nu am acea hârtie cu autorizația, cu toate ca toate geamurile pe care este aplicata folia sunt inscriptionate, voi fi amendat? 

Mulțumesc. 

• 2 years later...