Jump to content
POLITISTI.ro

Folii auto aplicate in Germania

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am adus o masina din Germania si are aplicate folii pe geamurile din spate (usi si luneta) folia are stampila cu "3M" am facut programare la RAR in vederea inmatricularii in Romania. Fostul proprietar din Germania mi-a spus ca asa e din fabrica.  Intrebarea mea este:

Daca nu am document care sa justifice aplicarea foliilor intr-un service autorizat ce se intampla? Sunt primit la RAR?

Va multumesc!

• Moderator
Publicat

Foliile de protecţie aplicate pe geamuri trebuie să fie certificate şi marcate corespunzător. Atelierele autorizate să efectueze operaţiuni de aplicare a foliei colorate, trebuie să elibereze un document privind certificatul de conformitate şi licenţa emisă de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Român, iar la inspecţia tehnică periodică se verifică eticheta ce conţine marcă de omologare a geamului precum şi gradul de transparentă.

Mai multe informaţii referitoare la acest subiect cu siguranţă primeşti de la RAR - Registrul Auto Român.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.