Jump to content
POLITISTI.ro

Poti sa porti cu tine pe strada sau sa ai in masina/acasa o sabie neascutita?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am si eu o intrebare.

Se poate purta pe strada sau sa ai in masina/acasa o sabie neascutita, asemanatoare cu aceasta ? Ar fi vreun motiv pentru care ar fi ilegala?LangesMesser%201.jpg

Publicat

Nu ar fi nimic ilegal in a detine acasa un altfel de obiect . Nu inteleg insa de ce ai vrea sa porti pe strada sau in masina un astfel de obiect . Nu e nimic ilegal in a o purta pe strada/masina in scopul transportului acestui obiect atata timp cat nu este purtat in mod ostentativ sau manuit in scopul intimidarii

• Apreciez 1
Publicat

Daca ar fi purtat la sold, in teaca, fara sa fie manuit in scopul intimidarii in afara de conditii de autoaparare ar fi vreo problema?

Doar intreb de curiozitate :)

• Moderator
Publicat

Trebuie să mergi la medic, ai nevoie de un consult amănuntit.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Poate ca e Highlander omu'...

Recunoaste ca esti , si iti vom da voie.

Modificat de arcan
Publicat (modificat)

Hai ca incet-incet , cu "ajutorul" stimabililor legiuitori din Romania, ne intoarcem catre Evul Mediu...cu sabia in teaca pe strada!!

Modificat de billy
Publicat

Poate am fost highlander intr-o viata anterioara cine stie.

Dar de exemplu, esti la un eveniment, si mergi mai la distanta sa fumezi o tigara si te intreaba un politist ce e cu sabia si poate i se pune lui pata si te duce la sectie. Sau mergi sa dai un telefon si se iau unii de tine.

E usor sa faci misto, dar nu vad de ce e greu macar sa dai si un raspuns concret pe subiect.

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Deci într-o astfel de situaţie, nu ţi se pare nimic în neregulă la cel ce pleacă la plimbare cu sabia-n teacă ca-n evul mediu, dar în schimb îl bănuieşti aşa ... by default, pe poliţist că i se va pune pata. Ca şi cum ar fi anormal faptul că unui poliţist îi ridică ceva semne de întrebare apariţia unui individ cu o ditamai sabie la brâu ...

• Apreciez 1
Publicat

Omul poate vrea sa fie DeadPool la Comic Con la Romexpo .... :lol:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.