Jump to content
POLITISTI.ro

Refuzul de a participa la examen "interviu". Ce se intampla?

Postare recomandată

Publicat

colegii mei............ azi am fost si eu la ipj la resurse umane ca sa cer si eu o copie dupa contractul de munca (ei zic angajament de munca) si stiti cu ce raspuns m-am intalnit,...,.,.,...... am primit un refuz categoric din partea.......... lor ceea c e zice AXLE15 are in totalitate dreptate. NU SEMNATI RAPOARTELE ALEA CA VA DATI SINGURI DEMISIA nu au termen legal prin care sa te oblige sa semnezi acel raport. ca sa te puna sa faci un raport ar trebui sa iti dea o dispozitie scrisa prin care sa iti zica sa faci un raport iar in cazul in care refuzi cel mai rau lucru care ar putea fi ar fi o sanctiune. altceva nimik. cum v-am zis azi m-am dus dupa contractul meu de munca sa fac o copie dupa el ca sa ma pot duce la un avocat si ei m-au tot amanat de la o ora la alta <ahttp://www.politisti.ro/uploads/emoticons/default_dry.png' alt='<_<'> prima data m-au pus sa fac un raport scris(la ora 09:30) ....l-am facut si au zis sa revin mai tarziu. am revenit la ora 12:00 m-am dus si atunci m-au intrebat la ce am nevoie de el (aceasta intrebare mi-au repetat-o de cateva ori si le-am zis ca nu-i intereseaza) si apoi mi-au zis ca doar in termen de 30 de zile imi pot da acel angajament cum zic ei pt ca acum nu au timp. am sunat liderul de sindicat si m-am dus cu el. in acel moment ei au zis ca o sa-mi dea contractul dar numa mai tarziu ca trebuia inregistrat raportul bla bla bla si mi-au zis sa revin dupa ora 15:30. am ajuns la ei la ora 15:35 si stiti ce mi-au dat ei........ au vrut sa-mi dea angajamentul care l-am semnat cand am intrat eu in scoala dee politie si nu cel care l-am semnat cand am terminat scoala. eu tot zicand ca imi trebuie contractul acestia mi-au zis ca nu avem contracte de munca.... am zis ok.... atunci sa-mi dea echivalentul contractului de munca cum au alte firme sau societati........ atunci mi-au zis ca nu inteleg ce le cer si sa scriu concret ceea ce vreau........in acel moment am cerut sa-mi fie pus la dipozitie dosarul meu ca sa vad actele care le am in dosar si sa cer concret ceea ce vreau....... stiti care a fost raspunsul lor NU AM TIMP SA VA DAU DOSARUL PENTRU CA AU FOARTE MULT DE LUCRU. in acel moment am vru sa ies afara din birou si ei mi-au dat din nou angajamentul care l-am semnat la intratrea in scoala si m-au pus sa scriu cum ca am primit angajamentul sa semnez si sa scriu data si ora la care l-am primit......... cand am zis ca nu scriu si nu semnez asa ceva ca dupa aceea nu mai imi pot da ceea ce am cerut,......ei mi-au raspuns da nu-i nimik ca dupa aia mai faci un raport..... :ner:

Publicat (modificat)

asa este cei aflati in concediu de crestere a copilului nu vor participa la interviu.azi la sedinta la ipj ni s-a spus ca cei care nu vor face raport prin care sa-si dea acordul de a fi inregistrati audio/video pentru sustinerea examenului nu vor participa la concurs si vor fi dati automat afara, dupa expirarea celor 3 luni in care sunt pusi la dispozitie.

toti lucratorii de la rural sunt pusi la dispozitie incepand cu data de 06.07.2011 cand vor veni noile state. incepand cu aceasta data nu vor mai exista sefi de post

pentru a ocupa functia de proximist la post atat seful de post cat si ajutorii sef de post din cadrul postului de politie respectiv vor da examen iar cel care primeste cea mai mare nota va ramane la post, ceilalti in functie de notele obtinute vor ocupa functii in cadrul sectiei rurale.

Sa nu exageram ,sa nu prostim si sa nu vorbim la modul dezinformativ sau ca si cum am fi sefi (esti?) care nu mai stim cum sa speriem subalternii -vis-a-vis de ceea ce am subliniat in postarea dumitale ,stimate coleg.Deci:

-relatia angajat - angajator ( ca vor ,ca nu vor ....otii care v-au spus la sedinta la I.P.J. balarii pentru a va speria - asta admitand ca sub anonimatul forumului nu esti un dezinformator/sef chiar dta.) este reglementata de CODUL MUNCII si nimeni nu-si asuma riscul savarsirii unei infractiuni....ala :emo-box: . de la I.P.J.-ul dumitale e un beep care nu stie cum sa va sperie....trebuia sa-l intrebati temeiul legal/textul publicat in M.Of. dar se vede treaba ca v-ati speriat si v-a facut din vorbe.

-fii bun si lamureste-o pe colega noastra care sunt cazurile in care un parinte aflat in C.I.C. poate fi dat afara in timpul C.I.C.-ului (sper ca nu preiei ideea beep de sefi de la dumneata din I.P.J. care nu au auzit de Codul Muncii ).Poti? Nu te chinui ,ca nu poti-nu ai nicio legislatie ptr.asa ceva ( de mintea lipsa a celor din I.P.J.-ul dumitale nu ma mai leg ca nici D-zeu nu cere de unde nu e).

-un politist care are un accident inainte de a semna idiotenia aia de angajament/acord si intra in coma si sta 7-8 luni ca leguma dupa care isi revine va fi dat afara cat e in coma?????? pune-ti intrebarea asta d-le coleg....legislatia trebuie sa cuprinda toate situatile iar situatiile care nu-s cuprinse-n legislatie nu pot avea solutiile din legislatie .... sau ca tot ne prezentam a fi politisti :"fapta nu exista"se zice cand nu se afla in C.P. sau in vreun text de lege ,nu-i asa colega????

-intreaba-ti beep de sefi care e textul ,art. al. si nr sau litera si din care lege/O.M.A.I./O.U.G./H.G. unde scrie negru pe alb ca daca esti "NEPREZENTAT" sau esti in C.I.C. sau C.M. sau C.O. esti pus la dispozitie 3 luni si apoi dat afara!...daca dau apoi o/un/o/o lege/O.M.A.I./O.U.G./H.G. adu-ti aminte ca legislatia nu poate prevedea pentru trecut.

Dupa cum pun problema sefii ,se pare ca la posteriorul lor e ceva care incepe de la I.G.P.R. si care-i ameninta sa le creeze o jena majora in cazul in care oamenii vor refuza sa semneze porcariile alea :ner: ...de aici deduceti ,sper ,ca e cev putred si au comis-o si n-o mai pot intoarce.

Maradin ,intreaba un avocat despre dilema ta si.... si .... si....si o sa ai o surpriza placuta!!!!! Nu au legislatie ca d-ai insista inspectorii sefi sa semneze toti-na!c-am zis-o!!! :emo-yessir:

SERIOZITATE MAI MULTA DOMNILOR!!!!!!

....SI MAI RASFIRATI BAIETI :ph34r: !!!!....CHIAR SI PE FORUM !!!!!

NU SEMNATI CA VA SEMNATI VIITORUL!!!! DECAT SA PICE MAJORITATEA MAI BINE SA-SI PIARDA SCAUNUL MINORITATEA

Modificat de axle15
Publicat

P.S abia astept ziua de maine sa ma duc din nou cu liderul de sindicat sa vad ....... ca poate asa o sa am mai mare noroc.....si abia astept sa ma duc la avocat sa-i cer parerea in legatura cu examenul asta....... apropo la noi in judet de MARAMURES e vorba cica ar trebui dati afara 25 de persoane dar in acelasi timp sunt 30 de cereri de pensionare..... si din cate am inteles eu nu e sigur ca "sefi" nostrii o sa le semneze acele cereri si vor fi deacord cu pensionarea colegilor. azi tocmai am citit pe intrapol , intr-o video-conferinta din 23 iunie, in care cineva de sus de la bucuresti le transmitea sefilor de inspectorate sa nu se gandeasca la copii celor care sunt dati afara si sa se gandeasca la copii lor acestea au fost spusele celor de la bucuresti. daca intrati pe intrapol si cititi video conferinta din 23.06.2011 o sa vedeti acolo.. inca o data NU FACETI ACELE RAPOARTE TOT ODATA NU LE SEMNATI

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

colegii mei............ azi am fost si eu la ipj la resurse umane ca sa cer si eu o copie dupa contractul de munca (ei zic angajament de munca) si stiti cu ce raspuns m-am intalnit,...,.,.,...... am primit un refuz categoric din partea.......... lor ceea c e zice AXLE15 are in totalitate dreptate. NU SEMNATI RAPOARTELE ALEA CA VA DATI SINGURI DEMISIA nu au termen legal prin care sa te oblige sa semnezi acel raport. ca sa te puna sa faci un raport ar trebui sa iti dea o dispozitie scrisa prin care sa iti zica sa faci un raport iar in cazul in care refuzi cel mai rau lucru care ar putea fi ar fi o sanctiune. altceva nimik. cum v-am zis azi m-am dus dupa contractul meu de munca sa fac o copie dupa el ca sa ma pot duce la un avocat si ei m-au tot amanat de la o ora la alta <_< prima data m-au pus sa fac un raport scris(la ora 09:30) ....l-am facut si au zis sa revin mai tarziu. am revenit la ora 12:00 m-am dus si atunci m-au intrebat la ce am nevoie de el (aceasta intrebare mi-au repetat-o de cateva ori si le-am zis ca nu-i intereseaza) si apoi mi-au zis ca doar in termen de 30 de zile imi pot da acel angajament cum zic ei pt ca acum nu au timp. am sunat liderul de sindicat si m-am dus cu el. in acel moment ei au zis ca o sa-mi dea contractul dar numa mai tarziu ca trebuia inregistrat raportul bla bla bla si mi-au zis sa revin dupa ora 15:30. am ajuns la ei la ora 15:35 si stiti ce mi-au dat ei........ au vrut sa-mi dea angajamentul care l-am semnat cand am intrat eu in scoala dee politie si nu cel care l-am semnat cand am terminat scoala. eu tot zicand ca imi trebuie contractul acestia mi-au zis ca nu avem contracte de munca.... am zis ok.... atunci sa-mi dea echivalentul contractului de munca cum au alte firme sau societati........ atunci mi-au zis ca nu inteleg ce le cer si sa scriu concret ceea ce vreau........in acel moment am cerut sa-mi fie pus la dipozitie dosarul meu ca sa vad actele care le am in dosar si sa cer concret ceea ce vreau....... stiti care a fost raspunsul lor NU AM TIMP SA VA DAU DOSARUL PENTRU CA AU FOARTE MULT DE LUCRU. in acel moment am vru sa ies afara din birou si ei mi-au dat din nou angajamentul care l-am semnat la intratrea in scoala si m-au pus sa scriu cum ca am primit angajamentul sa semnez si sa scriu data si ora la care l-am primit......... cand am zis ca nu scriu si nu semnez asa ceva ca dupa aceea nu mai imi pot da ceea ce am cerut,......ei mi-au raspuns da nu-i nimik ca dupa aia mai faci un raport..... :ner:

YESSSSS!!!!!

DECI SE CONFIRMA CE AM POSTAT OLEACA MAI SUS IN LEGATURA CU POSTERIORUL DOMNIILOR LOR :ner:

CE ESTE MAI HALUCINANT ESTE REACTIA (LIPSA EI) SINDICATELOR! ....CRED CA DACA SIGURANTA PUBLICA NU SEMNEAZA VOM VEDEA LA FORTELE DE MUNCA TOATA HAITA CARE PUTREZESTE IN SI SUB BIROURI :ner: ASTA CRED CA E MIZA!!!!

REPET! NU SEMNATI CA VA BEEP VIITORUL !!!!!

LASATI-I SA-I DEA AFARA PE CEI CARE HABAR NU AU CUM ARATA UN C.I.N. ,O SPARGERE ,UN OMOR ,O INCAIERARE DE STRADA ,O L.C.M. ,CEI CARE CITESC CLICK,LIBERTATEA ,MANANCA COVRIGI SI BEAU IAURT (ASTA FIIND TOATA ACTIVITATEA LOR) ,SI KOOLMEA ISI MAI SI ZIC "POLITISTI" :emo-box:

Publicat

axle15 hai sa-ti mai zic o treaba foarte nostima :ner: o doamna tot de la resurse umane stii ce mi-a zis........"voi sunteti tare imposibili si nu aveti numa drepturi si obligatii deloc". a zis ca munaca care o fac eu adica la OP e foarte usoara ce are sa te plimbi in strada 8 ore, si munca ei e foarte grea :ner: cate are ea de facut si chesti de genul asta...... ok i-am zis sa facem schimb de servici si sa vina ea in strada si vin eu in locul ei sa vedem unde e mai bine ..........in frig, ploaie soare caldura sau in birou unde nu te ploua , nu iti e frig si asa mai departe ........ a fost deacord si cand i-am zis sa incepem de maine a tacut sa facut pitic si automat si-a gasit de lucru prin birou.....ha ha ha

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Atentie!

Stimati colegi, as dori sa va atrag atentia ca, in conformitate cu prevederile Regulamentului acestui forum, scrierea nejustificata cu majuscule si alte inflorituri este interzisa.

Va puteti exprima parerile si pastrand un aspect estetic al postarilor dumneavoastra.

Sa aveti o seara placuta!

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Iti place ce "-" ti-am dat?

Subscriu!

Si acum,intr-o alta ordine de idei fac apel la S.N.P.P.C. ,C.N.P. ,ProLex ,S.P.R. Diamantul si la alte formatiuni care apara sau trebuie sa apere interesele membrilor cotizanti:

Fratilor intru politie! Cu mitingurile nu a mai mers intr-un final ca ne-au destructurat.. precum ati vazut din spaima sefilor si a lacheilor lor ,se pare ca am gasit o bresa in toata mizeria cu disponibilizarile-nesemnarea acordului pentru examinarea anterioara disponibilizarii. ....pana si la poligraf ,ca suspect ,ai drept sa refuzi...dar sefii astia de beep ....habar n-au si ca omurit Ceausescu....

Deja spectrul nesemnarii acordurilor le da fiori reci celor ce sunt ,vremelnic ,sefi :emo-box: intr-o institutie cu care nu au nimic in comun si din care putem sa-i mazilim printr-o simpla nesemnare .

Faceti apel la membrii sindicatelor dvs. ,domnilor lideri ,pentru a nu semna aceste nemernicii ilegale si fara fundament juridic (da! stiu-e pleonasm ) puse la cale de beep care habar nu au ce-i politia si cu ce se mananca !

Nu taceti domnilor lideri de sindicat ca daca taceti inseamna ca ati dat la pace cu tamplarul si in plus taceti pe cotizatia si viitorul profesional al membrilor....aveti onoare si blocati-le demersurile josnice ca se poate....

Se zice din batrani "pe timp de razboi te acoperi de gloante iar pe timp de pace te acoperi de hartii" si sa recunoastem ca batranii ,in imensa lor intelpciune ,nu au zis daca semnate au ba! :good:

HAIDETI SINDICATE SA-I BLOCAM PRIN LIPSA SEMNATURII - E SIMPLU ,E COMOD ,NU TREBUIE SA MERGEM LA BUCURESTI ,NU NE POT FORTA !!!

NU VA JUCATI VIITORUL TRAIULUI COPIILOR DUMNEAVOASTRA!!!....DACA VA VOR INTREBA COPII INTR-O ZI CE-I DEMNITATEA SA STITI CE SA LE RASPUNDETI NU SA LASATI OCHII IN JOS !!!!!

HAI CA SE POATE - UITATI-VA IN CE PANICA SUNT SEFUTII SI SEFII CA POATE NU SEMNATI:I-ATI PRINS LA PUNCTUL SLAB!!!!!

SPOR LA REFUZUL DE A SEMNA !!!!

Apropos : Kmcoio ,tot din batrani: Tara arde si baba se piaptana! ....restul il deduci ...

:emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Displace 7
Publicat

Teoretic ai dreptate. Daca intr-un inspectorat niciun lucrator nu semneaza.... dar ma indoiesc ca vei gasi fie si macar un singur inspectorat in care oamenii sa fie atat de uniti. Treaba asta, daca e facuta, trebuie facuta la unison si in masa. Nu au cum sa ii dea afara pe toti.

Intrebarea adevarata care se pune este: suntem noi atat de uniti incat sa facem un asemenea protest tacut? Eu cred ca nu! Sper sa ma insel.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cam tocmai asta e ideea ca se scot statele noi pe care cei care vor da examen nu figureaza. Deci nu ocupati o functie in momentul ala. Iar cu neinscrisul la examen, as vrea sa o vad si pe asta in Romania si anume unitatea si colegialitatea. Banuiesc... cel care nu semneaza cererea de inscriere la examen va ramane la dispozitie si nu va fi dat afara direct cum va fi cel care pierde examenul. Dar si la dispozitie poti ramane timp de 6 luni din cate stiu eu, si daca in timpul asta nu gasesti o functie libera esti dat afara. Cam asta ar fi "baza legala"

Publicat

Teoretic ai dreptate. Daca intr-un inspectorat niciun lucrator nu semneaza.... dar ma indoiesc ca vei gasi fie si macar un singur inspectorat in care oamenii sa fie atat de uniti. Treaba asta, daca e facuta, trebuie facuta la unison si in masa. Nu au cum sa ii dea afara pe toti.

Intrebarea adevarata care se pune este: suntem noi atat de uniti incat sa facem un asemenea protest tacut? Eu cred ca nu! Sper sa ma insel.

Cam tocmai asta e ideea ca se scot statele noi pe care cei care vor da examen nu figureaza. Deci nu ocupati o functie in momentul ala. Iar cu neinscrisul la examen, as vrea sa o vad si pe asta in Romania si anume unitatea si colegialitatea. Banuiesc... cel care nu semneaza cererea de inscriere la examen va ramane la dispozitie si nu va fi dat afara direct cum va fi cel care pierde examenul. Dar si la dispozitie poti ramane timp de 6 luni din cate stiu eu, si daca in timpul asta nu gasesti o functie libera esti dat afara. Cam asta ar fi "baza legala"

Dragii mei ,eu incerc doar sa stimulez cresterea unei "mase critice" atat la nivel de politist simplu cat si la nivel de sindicate (care tac intr-un mod suspect si in plus au renuntat ,tot in mod suspect ,la demersul corect de matrasire ca functii de politisti a meseriasilor de la Dinamo sau guristilor de la Ciocarlia....) in speranta ca la fiecare inspectorat vor fi cate 2 ,3,...,10 politisti(ar fi bine sa fie mai multi dar si atati sunt suficient ptr.a distruge tot esafodajul construit de habarnistii din M.A.I. si i-ar zapaci de cap pe sefii slugoi...eh!sunt si eu realist apropos de numar)care sa refuze mascarada asta ilegala....oare nu se poate sesiza Avocatul Poporului ?????? Aloooo! Sindicatele ,auziti????

REFUZATI CAT MAI MULTI SA SEMNATI !!!!

AU REUSIT SA VA BLOCHEZE PARTICIPAREA LA GREVA DAR NU VA POT BLOCA DREPTUL DE A SEMNA UN DOCUMENT CU IZ PENAL/ILEGAL...ARDETI-I UNDE-I DOARE !!!!

P.S. Domnilor care mai dati cate un " - " la postarile care sunt mai contra ticalosiei sistemului incercati sa va abtineti...simplul fapt ca sunteti forumisti si aveti legitimatia emisa de Politia Romana nu va face politisti si colegi cu cei ce inteleg sa se opuna raptului / samavolniciei si abuzurilor si care prin atitudinea lor civica chiar ,incearca sa scoata din adormire masa politistilor reali ...

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Eu cred ca locul de munca ti-l poti recastiga numai in instanta. Asta cu nesemnatul e o idee pentru greci... francezi... alte popoare care stiu sa protesteze. Tu faci apel la sindicate dar ei au fost cei care s-au batut pentru acest examen :)) deci nu stiu de ce ar veni acum sa ne zica sa nu semnam. Si sa zicem prin nu stiu ce absurditate ca se intampla cum zici tu sa nu semneze nimeni, se renunta la acest examen si vor fi disponibilizati pe criteriile care au fost initial vehiculate (vechime, sanctiuni, ... bla bla bla..). Singura solutie este instanta.

Publicat

Eu cred ca locul de munca ti-l poti recastiga numai in instanta. Asta cu nesemnatul e o idee pentru greci... francezi... alte popoare care stiu sa protesteze. Tu faci apel la sindicate dar ei au fost cei care s-au batut pentru acest examen :)) deci nu stiu de ce ar veni acum sa ne zica sa nu semnam. Si sa zicem prin nu stiu ce absurditate ca se intampla cum zici tu sa nu semneze nimeni, se renunta la acest examen si vor fi disponibilizati pe criteriile care au fost initial vehiculate (vechime, sanctiuni, ... bla bla bla..). Singura solutie este instanta.

Eu nici n-am pedalat pe ideea ca va fi unitate in nesemnare(cate 2-3...10-15 acorduri nesemnate/IPJ e un numar suficient ptr. a destructura toata ilegalitatea asta)...eu spun ca cei care nu semneaza nu pot fi dati afara pe motiv de lipsa legislatie...intreaba un avocat.

DAAAAAA !!!!!

Hai sa o facem si sa vedem...nu deja o dam in romanisme ca o fi ,ca o pati...cati o-m fi asta e...

Multi ,putini nu conteaza ,dam un exemplu ca mai exista curaj si rezistenta la nedreptati in Politia Romana si ii spalam blazonul patat de frica ,lasitate ,pupin...sm....daca capitulam toti ... nu mai zic.

• Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat

Am scris mai sus ce o sa se intample daca nu semnezi. E simplu. Nu candidezi la concurs ramai la dispozitia ministerului si in 6 luni trebuie sa iti gasesti loc de munca. Si atunci sa vedem unde iti mai gasesti :) bun avocatul pe care l-ai consultat tu...

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sper ca toata aceasta nedreptate sa ii trezeasca pe cei care mai raman in sistem si sa inteleaga adevarata utilitate a acestor sindicate.

Eu unul, daca raman, in veci nu voi mai face parte din nici un sindicat.

• Administrator
Publicat

Apropos : Kmcoio ,tot din batrani: Tara arde si baba se piaptana! ....restul il deduci ...

:emo-yessir:

Daca nu ai realizat pana acum, te anunt acum ca acest site NU apartine niciunui sindicat si nici nu-si propune sa creeze vreunul sau sa initieze miscari de acest gen. Faptul ca ai intrat aici si poti posta fara nicio problema opiniile, sfaturile si parerile, NU este un drept, ci este un privilegiu. Pentru a beneficia de acest privilegiu, nu trebuie decat sa respecti cateva reguli stabilite pentru a avea aici o atmosfera placuta si pentru a nu transforma forumul intr-o sorcova. Daca nu stiai, in general, pe forumuri, scrierea cu majuscule sau cu fonturi mari semnifica faptul ca tipi la interlocutori, de aceea acest lucru si este interzis de catre regulamentul forumului. Citeste te rog cu mare atentie regulamentul acestui forum si respecta-l.

Te asigur ca membrii acestui site nu au probleme in a citi un text scris la marimea normala, iar daca pentru tine, calitatea si aspectul postarilor de pe aceast forum este sinonima expresiei "baba se piaptana", pentru cei ce benevol pun umarul la intretinerea acestui site, astfel incat tu sa beneficiezi de privilegiul de a discuta aici cu colegii tai, acest lucru nu este deloc valabil.

Publicat

Am scris mai sus ce o sa se intample daca nu semnezi. E simplu. Nu candidezi la concurs ramai la dispozitia ministerului si in 6 luni trebuie sa iti gasesti loc de munca. Si atunci sa vedem unde iti mai gasesti :) bun avocatul pe care l-ai consultat tu...

1. " ramai la dispozitia ministerului " Punerea la dispozitie nu se face dupa ureche ,citim ( da? ) ptr. a argumenta.

2. " in 6 luni trebuie sa iti gasesti loc de munca " Hilar! Sigur ???? Deci ministerul iti zice in marinimia sa " To'arsu ,uite ,noi... ministerul iti acordam 6 luni sa-ti gasesti de lucru... " din ce tara esti ? Sa emigram si noi. Acordandu-ti prezumtia de slaba informare te anunt ca punerea la dispozitie se face pe 3 luni cu posibilitatea infima de prelungire la 6 luni si in plus daca nu e niciun loc sau refuzi ce iti este oferit pleci.Sursa e Legea 360/2002 cu compl si modif ulterioare...Mda !

3. " Si atunci sa vedem unde iti mai gasesti " Asa ne amenintau sefii acum ceva ani spunandu-ne sa tacem la abuzuri...oare tu ai zis la coincidenta ,NU ?????

4. Acel avocat a castigat ,in contencios ,ceva procese impotriva catorva IPJ-uri...

5. Vis a vis de felul cum pui problema am oaresce rezerve fata de faptul ca esti poltist operativ....de ce oare de cand cu postul asta cu " a semna sau a nu semna " au aparut tot soiul de junior members care ii dau cu defetismul ,dezinformarea si descurajarea ? ... intrebarea e retorica prietenii stiu de ce.

Sa traiti bine domnule " coleg " !

Ma repet : mai rasfirati baieti !!!!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Daca nu ai realizat pana acum, te anunt acum ca acest site NU apartine niciunui sindicat si nici nu-si propune sa creeze vreunul sau sa initieze miscari de acest gen. Faptul ca ai intrat aici si poti posta fara nicio problema opinille, sfaturile si parerile, NU este un drept, ci este un privilegiu. Pentru a beneficia de acest privilegiu, nu trebuie decat sa respecti cateva reguli stabilite pentru a avea aici o atmosfera placuta si pentru a nu transforma forumul intr-o sorcova. Daca nu stiai, in general, pe forumuri, scrierea cu majuscule sau cu fonturi mari semnifica faptul ca tipi la interlocutori, de aceea acest lucru si este interzis de catre regulamentul forumului. Citeste te rog cu mare atentie regulamentul acestui forum si respecta-l.

Te asigur ca membrii acestui site nu au probleme in a citi un text scris la marimea normala, iar daca pentru tine, calitatea si aspectul postarilor de pe aceast forum este sinonima expresiei "baba se piaptana", pentru cei ce benevol pun umarul la intretinerea acestui site, astfel incat tu sa beneficiezi de privilegiul de a discuta aici cu colegii tai, acest lucru nu este deloc valabil.

Mii de scuze ! Mea culpa !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

art 11 si art 12 din dispozitia 31/30.06.2011-cei care nu vor sa faca raport cititi aceste articole. nu va mai dati viteji unii ca nu are rost.(stiu ei care)

Modificat de istoricu2
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

o da.ai dreptate dar de ordinul 400 privind cercetarea prealabila ce parere ai. nu a aparut in monitorul oficial si totusi suntem sanctionati conform lui. tu si alti viteji nu semnati ca eu voi face raportul. bafta voua.CHIAR NU VEDETI CA NIMENI NU NE MAI APARA SI TOTI SUNT IMPOTRIVA NOASTRA?

Publicat

Care Ordin? Ala care a fost abrogat si care la o adica nu are nici o valoare in contencios administrativ? Si ce zici vor cerceta intregul personal al MAI care ar trebui sa dea examen? Si ce le vor face? Le da mustrare scrisa? Nimic de pe lumea asta nu ma poate sili sa semnez o hartie daca eu nu vreau. Semnatura este un act personal de consimtamant.

Si ia zi-ne cum ar fi sa cerceteze 50 de mii de politisti si sa le dea mustrari scrise.....

• Displace 1
Publicat

art 11 si art 12 din dispozitia 31/30.06.2011-cei care nu vor sa faca raport cititi aceste articole. nu va mai dati viteji unii ca nu are rost.(stiu ei care)

A se vedea topicul despre 400...Nu sunt viteaz mon cher ... doar ca nu ma las condus de frica si in plus nu ma complac in postura de sluga care inghite ilegalitatii si tace-si pe asta s-a bazat comunismul daca nu stii istorie.

Postarile dumitale imi aduc aminte de cuvantarile d-lui inspector general dr. L.Popa...ciocu mic si semnati ca sa sintetizez....d-aia tara noastra merge asa bine,nu?

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

axle15 da-mi un nr de tel sa luam legatura daca vrei..... apropo hai sa propune noi sindicatelor, daca ei nu iau nici o masura, sa iesim in strada la miting. in fiecare oras, comuna in parte si toate in aceeasi zi si la aceeasi ora. haideti sa facem noi ceva daca sindicatele nu vor sau nu pot. sa vada populatia si inclusiv acest igas ca totusi din operativ se da afara si nu de la birouri asa cum stie el si intreaga societate

• Displace 2
Publicat

axle15 da-mi voie sa cred ca 15 ala din coada e varsta :)) esti total paralel cu ce se intampla in ministerul de interne .. cu statutul politistului .. cu tot ... daaaaaarrr stii sa scrii cu litere mari :) e bn.. mult succes. Eu zic sa iti faci tu un sindicat. Uite adepti ai. Dar pana sa-l faci mai citeste legile care guverneaza ministerul asta.

1. " ramai la dispozitia ministerului " Punerea la dispozitie nu se face dupa ureche ,citim ( da? ) ptr. a argumenta.

2. " in 6 luni trebuie sa iti gasesti loc de munca " Hilar! Sigur ???? Deci ministerul iti zice in marinimia sa " To'arsu ,uite ,noi... ministerul iti acordam 6 luni sa-ti gasesti de lucru... " din ce tara esti ? Sa emigram si noi. Acordandu-ti prezumtia de slaba informare te anunt ca punerea la dispozitie se face pe 3 luni cu posibilitatea infima de prelungire la 6 luni si in plus daca nu e niciun loc sau refuzi ce iti este oferit pleci.Sursa e Legea 360/2002 cu compl si modif ulterioare...Mda !

3. " Si atunci sa vedem unde iti mai gasesti " Asa ne amenintau sefii acum ceva ani spunandu-ne sa tacem la abuzuri...oare tu ai zis la coincidenta ,NU ?????

Eu doar incercam sa lamuresc colegii care iti citesc aberatiile cum stau lucrurile. Nu inseamna ca sunt de acord cu lucrurile astea sau ca le sustin sau ca incerc sa conving pe cineva de ceva.

da ramai la dispozitie pentru ca nu te regasesti in stat si refuzi sa participi la concurs. Ai fix 6 luni "to`arsu" sa iti gasesti de munca in minister adica un post liber !! Nu stiu ce e asa greu de inteles cand tu singur ti-ai explicat din extrasul ala de lege. Aia cu emigrarea nu am inteles cum ai facut tu legatura.

Postarile tale de "Junior Member" aparut dupa ploaie imi da impresia ca vrei sa iti faci si tu vreun sindicat :)). Chiar as fi curios sa ne dai exemplul tau si sa iti urmarim cazul sa vedem ce se intampla. Eu unul te sustin in actiunea ta nobila de a reforma ministerul de interne pe un forum :))

• Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.