Jump to content
POLITISTI.ro

Refuzul de a participa la examen "interviu". Ce se intampla?

Postare recomandată

Publicat

in cazul in care nu iti faci raportul de participare la examen "interviu" ce iti pot face ? care este procedura legala prin care te obliga sa dai un examen pentrupostul pe care tu il ocupi deja. la mine in oras de la OP trebuie sa plece 4 functii, dar in ultimele doua luni pe planificarile facute la noi au aparut exat patru colegi noi. cine imi poate da un raspuns cl;ar si concret cla cele intamplate.

am intrebat un sef ce se intampla in cazul in care in perioada desfasurarii examenului esti internat in spital nu iti poti face raportul de participare si nu participi la interviu ce se intampla. nimeni nu a putut sa-mi dea nici un raspuns. ma puteti ajuta careva?

• Moderator
Publicat

OMAI nr. 129 din 2011 privin procedura de desfasurare a examenului pentru departajare a personalului ca urmare a aplicarii masurilor de reorganizare la nivelul MAI

2.4. În cuprinsul condițiilor de înscriere la examen candidaților li se solicită acordul scris cu privire la înregistrarea audio sau audio-video a probei interviului structurat pe subiecteprofesionale. Lipsa acordului conduce la imposibilitatea participării la examen.

12.2. Candidații care nu se prezintă la susținerea examenului nu sunt punctați și vor fi considerați ca „NEPREZENTAT”, prin menționarea acestei situații în procesul-verbal al examenului.

Gasesti sa citesti intreg acest ordin privind testarile in

Publicat

catalin am inteles acest lucru dar sa stii ca exista diferenta intre verbul a se prezenta si verbul a participa am dreptate. una este sa te prezinti la examen dupa ce te-ai inscris si alta este sa nu participi deloc la acest examen

• Moderator
Publicat

Pai atunci explica-ne si noua aici, sa vedem care e diferenta intre cei care s-au inscris dar nu se prezinta si cei care nu participa deloc.

• Moderator
Publicat

vlad84

Daca citesti OMAI :

Condițiile de înscriere și de organizare a examenului,bibliografia și tematica se afișează la sediul fiecărei unități sau,după caz, subunități afectate de măsurile de reorganizare instituțională, cu cel puțin 20 de zile înainte de data susțineriiprobei/primei probe.

• Membru
Publicat

Vlad 84 parerea mea este ca acest OMAI nu este o baza legala sa te dea afara avand in vedere ca ti-ai castigat deja postul pe care esti,si oricine ce ar zice daca ii dai in judecata M.A.I.-ul suta la suta castigi! :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Tocmai ai punctat vlad84, aici este chichiţa, t..le mama lor de ghiauri, din momentul în care ţi-ai dat consimţământul prin complectarea acelei cereri de examinare, eşti ca şi al lor din acel moment, te vor juca cum vor ei ! Ăştia sunt conştienţi că această examinare încalcă legea şi din acest motiv au inclus în cererea de examinare şi aspectul în care tu îţi dai consimţământul de a fi examinat şi înregistrat pe bandă magnetică, în cazul în care se vor lumina oamenii şi vor ajunge la proces , aceştia vor aduce ca probă cererea ta şi înregistrarea! Aşa că mai gândiţivă înainte de a o face, să nu uitaţi că ei nu vau forţat dar în acelaşi timp dacă la un inspectorat refuză majoritatea nu ştiu cum îşi vor scoate cămaşa? Mai sunt curios ce vor face mulţi dintre colegii noştri care vor fi puşi la dispoziţie pe perioada de 3 luni , vor mai merge în misiuni ? Ce să mai spun de armament!

Modificat de Leonidas67
Publicat

cataline diferenta dintre cei care s-au inscris si cei care nu se prezinta deloc este cea ca: din momentul in care tu iti dai consistamantul ca refuzi la functia ta astia pot face ce vor cu tine, in timp ce tu refuzi sa te inscrii la examen nu au cum sa te oblige sa vpleci din sistem doar daca te dau ei afara dar acest lucru garanmtez ca nu se v-a intampla.

cel mai rau lucru care ti s-ar putea intampla ar fi ca sa primesti o sanctiune pt neexecutarea unui ordin dat de sefi

parerea mea este ca nici unul dintre noi nu ar trebui sa-si semneze singur demisia (cu aceasta ce3rere de participare la examen) si sa vedem ce o sa faca atunci ei daca nu au persoane care sa dea examen. cum vor putea atunci sa te dea afara din sistem?

Publicat

Vezi, vlad84 că te-ai luminat, încet , încet poate îşi vor da seama toţi colegii de ceea ce încerci să le explici!

Publicat

crede-ma leonidas eu sunt luminat de mult...............si eu sper acelasi lucru... ca intr-o zi nu vom mai fi condusi de aceeasi comunisti care inca sunt la conducere. sper ca si restul colegilor sa-si puna cate un semn de intrebare si sa inteleaga si ei ca legea e pentru toata lumea nu numai pentru unii

Publicat

Din cate am inteles eu, numai structurile de O.P. dau examen..e adevarat??? Daca da, ar trebui sa fim uniti, sa nu se prezinte nimeni la examenele astea impuse peste noapte de mintile luminate care ne conduc..aceiasi indivizi care in urma cu ceva timp ne minteau in fata ca nu vor fi disponibilizati politistii din structurile operative..oare unde se va ajunge..chiar atat de mult ne intoarcem in timp?? Cat mai induram fratilor???

Publicat

Din cate am inteles eu, numai structurile de O.P. dau examen..e adevarat??? Daca da, ar trebui sa fim uniti, sa nu se prezinte nimeni la examenele astea impuse peste noapte de mintile luminate care ne conduc..aceiasi indivizi care in urma cu ceva timp ne minteau in fata ca nu vor fi disponibilizati politistii din structurile operative..oare unde se va ajunge..chiar atat de mult ne intoarcem in timp?? Cat mai induram fratilor???

Da! Este adevarat ca numai din O.P. mai precis cei de la Siguranta Publica dau examen si vor fi dati afara(temeiul legal de dat afara - nexam!....deocamdata).

La I.P.J. Hunedoara in afara de 5 posturi de "politisti" de birou restul de 43 vor fi numai Siguranta Publica!!! :doh:

Or sa ne intre la AN-uri cu talharoaice si alte celea de o sa ne ia batu !

Bineinteles ca ...ie (cu beep) ala de igas (am scris corect!) minte ca un ...rc .....ernic la iRealitateaTV cand spunea ieri ,in interventia telefonica ,ca nu e adevarat ca cei din strada pleaca.

Sper ,atunci cand n-o mai fi ministru ,sa fie victima unei talharii intr-un oras oarecare ,oras care sa aiba o patrula de politie pe schimb (in prezent cu patru ,cinci patrule) sa vad cum e!

Oare tac-su ,ala de o fost sef de post ,nu-i da doua peste ochi ca fost politist!

In final:cei care au un prieten avocat ar putea sa-i solicite parerea pe legislatie la dilema: "NU MA PREZINT LA EXAMEN-NU E LEGISLATIE CARE SA-MI REGLEMENTEZE STATUSUL VIITOR-CE-MI FAC ASTIA IN LIPSA DE ALTA PREVEDERE DECAT NEPREZENTAT"

....Ca ma gandesc ca n-or sa incalce toate normele de drept si dupa ce incheie astia testarile si vor avea cativa ,care bolnav ,care cu refuz ,cu "neprezentat" ,vor da o dispozitie/ordin care sa graiasca ca cei care au "neprezentat" sunt PA!. "Neprezentat" poate fi un coleg care a avut un accident inainte de testare si e in coma ,a avut o apendicita spre peritonita inainte de testare ,poate fi un coleg care .... care.... in idiotenia lor ,cei de sub biroul lui igas ,cand au conceput idiotenia numita "OMAI nr. 129 din 2011 privind procedura de desfasurare a examenului pentru departajare a personalului ca urmare a aplicarii masurilor de reorganizare la nivelul MAI" nu au crezut ca exista si cazuri fortuite...ca de! la mintile lor bovine asa ceva nu se concepe ca egzista ,ma-ntelegi moncher? :ner:

Iata o mostra de tembelism si vrajeala de smecheri de birou : "24. Numirea în funcție a personalului se realizează în conformitate cu prevederile statutare aplicabile.- OMAI 129"

Pai astia ne cred prosti????? Auzi la ei:"prevederile statutare aplicabile"....Doamne!!!! Care-s alea oare?

Din ciclul sa radem de idiotii care populeaza cu cefele lor groase culoarele si birourile ministerului nostru si ne sunt vremelnic sefi prin minister :acelasi O.M.AI.129 la 16.1. "Punctajul final al examenului reprezintă, după caz,punctajul obținut în cazul administrării unei singure probe sau însumarea punctajelor finale obținute la proba scrisă și la interviu, în cazul administrării ambelor probe." Astia nu i-as lasa nici sa-mi spele calul! Auzi! "în cazul administrării ambelor probe" ...pai ce-i exprimarea asta ??? E lucrare penala,avem oaresce invinuiti ,administram probe???? Proba cu martori ,cu inscrisuri ???? Astia-s oamenii lui igas-incurca lume????? Daca citeste profesorul de lb.romana al celui care a conceput O.M.A.I.-ul 129 or sa-l apuce regretele ca nu l-a lasat repetent pe ipochimen cand trebuia...Vai de noi pe ce maini am incaput!!!

Citatele din O.M.A.I. 129 le-am postat prin copy/paste din M.Of / scribd-link-ul de mai sus.

Ma repet: sa nu fie pe bani ,cei care aveti prieteni avocati rugati-i sa va lumineze si implicit sa ne lumineze : daca nu te inscri/nu te prezinti ,ce patesti? Ca eu n-am gasit nimic ca legislatie care sa zica : Art. X: Cei declarati "neprezentat" sau care au obtinut 0 puncte vor fi destituiti cu incepere de la ...bla,bla din politie"

Ca tare imi e ca astia o comit...de 3 guverne vor plati dupa ei despagubiri!!!!

Pana atunci sus inima! si jos igas ! :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

Il mint cei din esalonul 2 si 3 pe Ministrul MAI de il rup. Pur si simplu nu are nici un habar de ce e in sistem. I se prezinta situatia cosmetizata si in mod selectiv. :doh:

• Apreciez 1
Publicat

fratilor la compartimentul unde lucrez, suntem cinci oameni si unul trebuie sa plece.

eu sunt de 1 in concediu de cresterea copilului, sunt femeie.

Zilele astea primesc un telefon de la colegi ca sunt pe lista pentru interviu.

cum va explicati?

daca nu particip, obligat nici nu ma prezint...nu raspund la telefon..la nimic...presupun ca sunt plecata din tara...ce se poate intampla?

(fiind in concediu......raporturile mele cu unitatea sunt suspendate).

Publicat (modificat)

Il mint cei din esalonul 2 si 3 pe Ministrul MAI de il rup. Pur si simplu nu are nici un habar de ce e in sistem. I se prezinta situatia cosmetizata si in mod selectiv. :doh:

Pai hai sa postam din teritoriu toti si sa spunem/scriem fiecare in ograda lui cati de la O.P.-S.P. sunt pe lista de disponibilizari si apoi sa scoatem ,toti-bineinteles ,postarile la imprimanta si hatz! la posta pe adresa lu' igas (ca din multe plicuri unul tot ajunge la el si-l citeste si poate dispune controale la I.P.J.-uri) si sa-i si mentionam ca-l mint nemernicii de sub el si de sub biroul lui ,sa vedem....stie au ba...dar eu cred ca da senzatia ca nu stie cand el de fapt stie perfect....stiti cum e kestia?Pai cum zic nostalgicii dupa Ceausescu:Elena comanda totul ,saracul de el ....ntz ,ntz ,ntz.... nu stia ,nu-l informau cateii lui....si blah ,blah ,blah!

Hai sa postam link-ul cu politisti.ro pe forumurile sau pe "spune-ti parerea"televiziunilor......sa trimitem la redactorii principalelor ziare din Romania stiri despre macelul O.P.-S.P.

E? Ce ziceti.....poate face masa critica undeva!

Totusi sa revin in topic : cineva ,careva stie ceva in plus la dilema "NEPREZENTAT - ce-mi poate face legal?Ma da afara sau nu? Care e cadrul legal?Ce prevede legislatia in vigoare ,alta decat O.M.A.I.-ul ala agramat cu organizarea testarii ,daca nu semnez sau iau 1 ?"

fratilor la compartimentul unde lucrez, suntem cinci oameni si unul trebuie sa plece.

eu sunt de 1 in concediu de cresterea copilului, sunt femeie.

Zilele astea primesc un telefon de la colegi ca sunt pe lista pentru interviu.

cum va explicati?daca nu particip, obligat nici nu ma prezint...nu raspund la telefon..la nimic...presupun ca sunt plecata din tara...ce se poate intampla?

(fiind in concediu......raporturile mele cu unitatea sunt suspendate).

Pai nu exista cadru legal nici sa te cheme la testare/interviu (chemarea e legata de serviciu ,nu? si ,chiar ,asimilabila cu chemarea la job...zic eu...si codul muncii are alta parere) darminte sa-ti faca ceva.

Le explici ca daca insista cu chemarea ,le faci plangere penala ptr. abuz in serviciu contra intereselor persoanelor ,cu notificare la I.G.P.R. ca sunt cercetati penal (daca-ti admite plangerea) si trebuie ,cf. Legii 360/2002 ,suspendati/pusi la dispozitie :ner: .

Fiind in C.I.C. nu au ce sa-ti faca....daca mai ai mult din C.I.C.(8-12 luni) ,evident. :emo-yessir:

Revenind la ideea postului:

Haideti fratilor sa-i "inecam" cu mesaje la plic-prin posta cu adevarata disponibilizare ( aia a O.P.-ului/S.P.-ului) si cu lipsa cadrului legal real !!!!!!

HAIDETI ,UN ULTIM SI MARE EFORT!

POSTATI ,POSTATI ,POSTATI! Si apoi scoateti la imprimanta si trimiteti la media si zonele de decizie.

Modificat de axle15
  • Apreciez 3
Publicat (modificat)

axle15 : 16.1. "Punctajul final al examenului reprezintă, după caz,punctajul obținut în cazul administrării unei singure probe sau însumarea punctajelor finale obținute la proba scrisă și la interviu, în cazul administrării ambelor probe." Astia nu i-as lasa nici sa-mi spele calul! Auzi! "în cazul administrării ambelor probe" ...pai ce-i exprimarea asta ??? E lucrare penala,avem oaresce invinuiti ,administram probe???? Proba cu martori ,cu inscrisuri ???? Astia-s oamenii lui igas-incurca lume????? Daca citeste profesorul de lb.romana al celui care a conceput O.M.A.I.-ul 129 or sa-l apuce regretele ca nu l-a lasat repetent pe ipochimen cand trebuia...Vai de noi pe ce maini am incaput!!!

Aici nu este vorba de probe la care te referi tu ,ci se refera la faptul ca examinarea politistilor consta in doua probe si anume una scrisa(test grila) si una orala : interviul. Politistul poate participa doar la una din cele doua probe, iar la cealalta nu se prezinta. In aceasta situatie punctajul obtinut la proba la care s-a prezentat se va imparti la 2 si acela va fi rezultatul final.Trebuie sa interpretam corect procedura de examinare pentru a putea fi folosita in favoarea noastra. :emo-yessir:

Modificat de drAGO5
Publicat

conform Metodologiei de examinare postata vineri 01.07.2011, la POLITIE,se va sustine doar interviu. Nu se va da proba scrisa.

Publicat (modificat)

Steluta, nu stiu la ce postare , a cui si unde,te referi tu, insa OMAI 129/2011 pentru aprobarea Procedurii-cadru privind organizarea si desfăsurarea examenului pentru departajare nu a fost modificat si ca atare:

2.2. În mod unitar la nivelul aparatului central al Ministerului Administratiei si Internelor, respectiv al fiecărui inspectorat general/similar, prin ordin al ministrului administratiei si internelor, respectiv prin dispozitie/ordin a/al inspectorului general/similar se stabileste modul de desfăsurare a examenului prin administrarea uneia sau ambelor probe, după cum urmează:

a) proba scrisă;

B) interviul structurat pe subiecte profesionale. Subiectele profesionale constau în verificarea din punct de vedere practic a cunostintelor necesare îndeplinirii atributiilor postului.

Modificat de drAGO5
Publicat

Cu astia n-o mai scoatem la capat...nu cu frumosul in orice caz..dar asa suntem noi..fraieri, ne complacem asa, cand de fapt trebuia sa fim toti gramada pe baricade, la demonstratii, pentru ca va spun eu si va garantez ca structurile de ordine publica asigura eficienta si functionarea politiei in masura de peste 50% ! Fara noi toti cei din strada, ar fi politia de ras, insa nu stiu cum se face ca tot noi suntem batjocoriti. Rusine Igas si tuturor sefilor care nu stiu ce inseamna sa stai minim 8 ore in picioare, pe canicula sau ger!

Publicat

daca incepand cu 06.07.2011 intra in vigoare noile state, politistii din cadrul compartimentelor vizate pentru restructurare, se zvoneste ca vor fi "la dispozitie"... :hmmmt: , urmand a fi repusi in functii o data cu promovarea examenului...

sper sa nu gresesc, dar asta inseamna : program de 8 ore(sa vedem care mai face ture de noapte), imposibilitatea atribuirii de armament, imposibilitatea constatarii de acte/fapte penale/contraventionale si...poate ceea ce doare cel mai mult PENTRU TOATA ACEASTA PERIOADA SALARIUL DE BAZA!!!

...e doar un zvon sau realitate?

• Displace 1
Publicat

Am un coleg si prieten la Siguranta Publica ,care lucreaza la o politie municipala de unde trebuie dati afara 3 oameni din strada(!!!) -S.P. ( beep ala de igas se lauda ca nu da afara dintre cei de strada ,mama lui de ....rnic :emo-box: ).

Ieri am vorbit cu el si mi-a zis ca nu il bate gandul sa semneze cererea ,raportul sau ce trebuie facut pentru a te putea prezenta la examenul fantoma si prin care iti dai acordul si sa fii inregistrat audio/video.Intrebarea bunului meu prieten (un om ,deosebit ,bun crestin-in sensul real ,cu o coloana poate prea dreapta pentru o politie populata de diverse jivine ,ajunse la apelul opincilor mari sefi si sefuti) este simpla de tot : "Ce se intampla daca nu semnez?".

Raspunsul meu a fost ca nu au ce sa-i faca ci doar sa-l astepte la colt cu vreo gafa minora si apoi sa o faca din tantar armasar.

Argumentul meu- sau cum vad eu lucrurile : Nu semneaza cererea/raportul/acordul ,moment in care este declarat "NEPREZENTAT" la testare/interviu.Bun!Cum toti ,inainte de a se da examen , sunt pusi la dispozitie si el va fi pus la dispozitie si asa va ramane si dupa examen cand cei care au luat examenul vor fi repusi in schema-noua schema. In noua schema vor avea numarul de locuri ocupat fara un loc care nu se va radia-zic eu.... Ca sa-l dea afara pe prietenul meu ,la modul legal-cu legea 360 in mana ,din cate stiu trebuie sa-i propuna un loc undeva....oriunde si daca refuza e PA! -asta pana la 01.01.2012 de cand prin ordin alministrului se vor putea opera modificari in relatia politist-institutie.Pana aici am zis bine?

Acum problemele sunt multe vis-a-vis de hotararea de a nu semna sau alte chichite :

- cica daca nu-si da acordul de a fi filmat/inregistrat nu se poate prezenta la examen...adevarul e ca am vazut si eu infamul O.M.A.I. 129 cu cretina prevedere.In cazul in care cineva pica testarea aia idioata si contesta in instanta rezultatul testarii ce judecator ii va accepta ca proba filmarea lui peste prajit? :ner:

- care este legea / norma legala care prevede in mod expres ce se intampla cu politistul care este declarat "NEPREZENTAT" respectiv ca e dat afara/disponibilizat.? - invocare de motive religioase (un avocat bun poate invoca si asa ceva si chiar tine-a fost caz in instanta si a tinut :ner: ) ptr. a nu fi filmat ,concediul de ingrijirea copilului in care mama/tatal sunt cu copilul in strainatate (prietenul meu are un coleg care este in c.i.c. ,in U.S.A.) ,politist in coma sau in concediu medical (prietenul meu are coleg cu T.B.C.-aia e cea mai mica boala de care sufera ,care e netransportabil si cica ii pun masina la dispozitie-ala prost ar fi sa nu simuleze ca i s-a facut rau si sa solicite sa-l ia ambulanta din sediul politiei sa vedem pe unde scot desteptii camasa)....duc la "NEPREZENTAT" ,nu???

-in comisie este unul/sunt doi membrii in care au avut altercatii penale mergand pana la parchet sau D.N.A. cu unii examinati....pe acest considerent candidatii refuza sa faca raportul/acordul rezultand "NEPREZENTAT"....nici aici nu exista legislatie (legi ,o.u.g.-uri ,h.g.-uri ,O.M.A.I.-uri)care sa lamureasca explicit si fara echivoc situatia :ner:

Sa recunoastem ca nu au legislatie de loc (asa zic eu....) pentru situatia cand se vor confrunta cu cazuri in care unii nu vor semna acordul/cererea sau nu vor veni deloc-nici chiar sa semneze.

Astept gandirea colectiva a forumului sa analizeze fara patima obiectiile ridicate de mine vis-a-vis de niste ordine/metodologii concepute de un tamplar si haita lui de juristi de la "Spiru Haret" (pardon! avem si noi un jurist vai steaua si neamul lui care a terminat la zi la B-B Cluj....) si sa vedem ce iese ,pe argumente logice si tinand de lege ,poate se vor confrunta cu o avalansa de rapoarte/acorduri nesemnate....ca nu vor da apoi legi ,o.u.g.-uri ,h.g.-uri ,O.M.A.I.-uri care sa reglementeze a posteriori situatia celor care au "NEPREZENTAT".

Nu e zvon! De la nivel central spre teritoriu sa emis verbal (cum altfel) indicatia pretioasa (blestemul romanului) sa se ia masuri sa semneze toata lumea (de legala ce e masura interviului si O.M.A.I.-ul ,nu-i asa?think about!) sa nu care cumva sa fie cazuri in teritoriu de nesemnat!!!!

P.S. De ce nu s-a ascuns in spatele anonimatului oferit de forum prietenul meu??? El zice ca e mai circumspect vis-a-vis de protectia oferita de forum in fata institutiilor statului ( de parca ar fi vreun Al-Quaeda boy :ph34r: ) si daca tot sunt eu membru la forum am zis sa-l ajut.

Asa ca nu dati cu pietre in mine!!!!

PANA LA O NOUA REVEDERE NU SEMNATI ACORDURILE/RAPOARTELE PTR INTERVIU CACI EI ASTA VOR DE LA VOI:SEMNATURA!!!!!!

CONSULTATI AVOCATI !!!!!

NU FITI LASI !!!!! DESTUL V-AU TERFELIT PE VOI ,CEI DIN STRADA!!!!!!

LEGAL NU AU CE SA VA FACA !!!!!!!

BATETI-I CU ARMELE LOR-CU LEGEA!!!!!!

HAIDETI DOMNILOR COLEGI!!!! UN ULTIM EFORT DE UNITATE!!!!

Publicat

am aflat ca la jandarmi au fost catziva care nu au semnat acele cereri de intrare in examen si au fost destituiti!...motivul? fiind militari "s-a mers" pe neexecutare de ordin si i-au dat afara!

acum , in cazul nostru, vb azi cu cineva si-mi spunea ca incepand cu 06.07 intra statul nou in vigoare; asta insemna ca suntem "undeva in aer", adica la dipozitie; daca nu semnezi cererea respectiva si esti declarat NEPREZENTAT, potzi fi dat afara pentru ca nu mai exsita nici o functie pentru tine; spun asta pt ca cineva zicea ca daca nu semnezi cererea si nu participi, nu au cum sa te dea afara pentru ca ramai pe functia ta (in cerere se solicita sa candidezi la concurs pentru ocuparea unei functii...printre care si a ta...daca nu se radiaza).

...e doar o parere...

Publicat

am aflat ca la jandarmi au fost catziva care nu au semnat acele cereri de intrare in examen si au fost destituiti!...motivul? fiind militari "s-a mers" pe neexecutare de ordin si i-au dat afara!

acum , in cazul nostru, vb azi cu cineva si-mi spunea ca incepand cu 06.07 intra statul nou in vigoare; asta insemna ca suntem "undeva in aer", adica la dipozitie; daca nu semnezi cererea respectiva si esti declarat NEPREZENTAT, potzi fi dat afara pentru ca nu mai exsita nici o functie pentru tine; spun asta pt ca cineva zicea ca daca nu semnezi cererea si nu participi, nu au cum sa te dea afara pentru ca ramai pe functia ta (in cerere se solicita sa candidezi la concurs pentru ocuparea unei functii...printre care si a ta...daca nu se radiaza).

...e doar o parere...

"fiind militari "s-a mers" pe neexecutare de ordin si i-au dat afara!" neexecutarea de ordin este infractiune....dupa Codul Penal al Romaniei....si in plus nu se poate invoca asa ceva intrucat este semnarea unui acord...nesemnarea sa este faptul ca nu-ti dai consimtamantul ,nicidecum insubordonare/neexecutare de ordin

cat despre "daca nu semnezi cererea si nu participi, nu au cum sa te dea afara pentru ca ramai pe functia ta (in cerere se solicita sa candidezi la concurs pentru ocuparea unei functii...printre care si a ta" nimeni si nimic din lume nu te poate obliga sa participi la examen.....daca prin asta te obliga....are raspuns acelasi cod mai sus pomenit-zic eu....si dac mai iti si zice/te ameninta ca zbori afara....ehehe! o plangere penala o sa le limpezeasca creierii - daca-i au!!!

Publicat

dragi colegi...nu mai inteleg nimic...

deci cei din concediu de crestere a copilului vor participa la interviu?

aud tot felul de zvonuri..

incerte

Publicat

asa este cei aflati in concediu de crestere a copilului nu vor participa la interviu.azi la sedinta la ipj ni s-a spus ca cei care nu vor face raport prin care sa-si dea acordul de a fi inregistrati audio/video pentru sustinerea examenului nu vor participa la concurs si vor fi dati automat afara, dupa expirarea celor 3 luni in care sunt pusi la dispozitie.

toti lucratorii de la rural sunt pusi la dispozitie incepand cu data de 06.07.2011 cand vor veni noile state. incepand cu aceasta data nu vor mai exista sefi de post

pentru a ocupa functia de proximist la post atat seful de post cat si ajutorii sef de post din cadrul postului de politie respectiv vor da examen iar cel care primeste cea mai mare nota va ramane la post, ceilalti in functie de notele obtinute vor ocupa functii in cadrul sectiei rurale.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.