Skip to content

Talon ridicat de politie

Featured Replies

Buna ziua.In urma cu o luna am fost oprit de un echipaj de politie,deoarece aveam o problema la luminile din spate,respectiv stopuri frana.Pe acest motiv mi s-a luat certificatul si mi s-a inmanat o dovada de 15 zile.In timpul acesta mi-am remediat problema.Problema ar fi urmatoarea,nu detin cartea originala a masinii,deci nu pot face RAR-ul,iar proprietarul din acte este plecat din tara si nu pot lua legatura cu el,masina fiind pe numele sau.Greseala mea este ca nu am facut niciun acte de v-c sau sa cer o procura notariala.Mai pot face ceva in acest caz sau direct s-o dezmembrez? Am posibilitatea s-o trec pe numele meu cumva ? Taxa este nerecuperata,etc.Va multumesc,astept niste sfaturi.

• Marius changed the title to Talon ridicat de politie
  • 4 weeks later...

Numai proprietarul din acte poate ridica certificatul  de inmatriculare de la politie , prezentand dovada primita de la politie pe care rar-ul sa certifice ca au fost remediate defectiunile plus dovada ca sanctiunea contraventionala a fost achita . Nu ai cum sa o treci pe numele tau fara ca proprietarul din acte sa fie de fata .

Măcar banii i-ai dat pe mașină? Dacă vine propriearul și reclamă că i-ai furat-o ?

Edited by iav

Ia legătura cu o rudă a proprietarului pentru a intra în legătură cu acesta. Cere-i cartea mașinii și o procură prin care să te delege să ridici certificatul de înmatriculare respectiv.

Altă soluție nu ai.