Jump to content
POLITISTI.ro

Talon ridicat de politie


Razdarius

Recommended Posts

Buna ziua.In urma cu o luna am fost oprit de un echipaj de politie,deoarece aveam o problema la luminile din spate,respectiv stopuri frana.Pe acest motiv mi s-a luat certificatul si mi s-a inmanat o dovada de 15 zile.In timpul acesta mi-am remediat problema.Problema ar fi urmatoarea,nu detin cartea originala a masinii,deci nu pot face RAR-ul,iar proprietarul din acte este plecat din tara si nu pot lua legatura cu el,masina fiind pe numele sau.Greseala mea este ca nu am facut niciun acte de v-c sau sa cer o procura notariala.Mai pot face ceva in acest caz sau direct s-o dezmembrez? Am posibilitatea s-o trec pe numele meu cumva ? Taxa este nerecuperata,etc.Va multumesc,astept niste sfaturi.

Link to comment
  • Marius changed the title to Talon ridicat de politie
  • 4 weeks later...

Numai proprietarul din acte poate ridica certificatul  de inmatriculare de la politie , prezentand dovada primita de la politie pe care rar-ul sa certifice ca au fost remediate defectiunile plus dovada ca sanctiunea contraventionala a fost achita . Nu ai cum sa o treci pe numele tau fara ca proprietarul din acte sa fie de fata .

Link to comment

Ia legătura cu o rudă a proprietarului pentru a intra în legătură cu acesta. Cere-i cartea mașinii și o procură prin care să te delege să ridici certificatul de înmatriculare respectiv.

Altă soluție nu ai.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.