Jump to content
POLITISTI.ro

La ce ma pot astepta?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Avocatul e in lipsa de clienti si a gasit-o pe absolventa de drept sa o consilieze! :))))

• Apreciez 2
Publicat
în urmă cu 5 ore, Neacsuanaluiza a scris:

Eu una ma voi duce pana in panzele albe

Și cearceafurile de la spital sunt confecționate din pânză albă, iar după cum cunoști regulile de circulație, ori vei ajunge acolo personal (ceea ce nu va fi o pagubă), ori vei trimite acolo un om nevinovat, ceea ce va fi o mare pagubă. Ce nu ai înțeles până acum? ai lovit o persoană cu autoturismul pe care l-ai condus și ai plecat mai departe, invocând tot felul de motive. Ai părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție. Nu suntem un forum de avocați (chiar dacă unii ne pricepem ai mult decât ei).

• Moderator
Publicat

Cred ca ce era de spus (pe un ton mai acid ori mai bland), s-a spus! In concluzie, @Neacsuanaluiza trebuie discutat cu un avocat serios (eventual cu experienta in accidente rutiere) pentru ca dreptul la aparare este consimtit prin legea fundamentala, asa ca, indiferent de opiniile noastre, trebuie sa poti sa te aperi... cu certitudine ca procurorul sau chiar instanta vor tine cont de bunele intentii (mers la spital, cooperarea cu autoritatile etc.) atunci cand vor da o solutie.

• CITADELA a închis acest topic
  • Catalin unlocked şi închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.