Jump to content
POLITISTI.ro

Soluţionare tamponare - accident pagube materiale

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

@dandani

Poţi formula o petiţie în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 27 din 30 ianuarie 2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, prin care să soliciţi informaţii suplimentare şi să îţi fie comunicat rezultatul verificărilor efectuate.

Publicat

Multumesc pentru sugestie,asa voi face.Dar as vrea ca soferul vinovat sa imi dea RCA ul lui(in caz ca il are) sau sa imi plateasca reparatia masinii.Credeti ca este posibil acest lucru dupa doua luni?

• Moderator
Publicat

Sigur că este posibil. Pentru a beneficia de asigurarea RCA este necesar acordul respectivului conducător auto. Poliţia nu îi poate impune să ofere acest acord. În situaţia în care respectivul conducător auto nu este de acord să folosiţi RCA-ul său, îl puteţi acţiona în judecată în baza documentului de constatare eliberat de poliţia rutieră.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.