Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Am certificatul de inmatriculare retinut pentru itp expirat. As vrea sa duc masina la Programul Rabla fara a mai repara nimic, dar din cate am inteles am nevoie de certificat in original. Ce pot face in cazul acesta? Dovada este oare valabila? Pot obtine certificatul in vederea folosirii pentru Rabla?

• Moderator
Publicat

Dovada înlocuitoare ţine locul certificatului de înmatriculare.

Publicat

Nu sunt chiar așa de sigur că poate să folosească dovada pentru rabla. Mie mi-au cerut copii legalizate după C.I.V și după certificatul de înmatriculare, plus dovadă de la S.P.C.L.E.P cu domiciliul avut anterior întrucât de când nu am mai folosit mașina veche, s-a schimbat denumirea străzii, iar în C.I aveam denumirea nouă a străzii, chiar a trebuit să fac două copii legalizate după C.I.V și certificatul de înmatriculare întrucât primele nu erau prea clare.  Cel mai bine să meargă la reprezentanța auto de unde vrea să cumpere noua mașină și să-i întrebe.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.