Jump to content
POLITISTI.ro

Scrisoare de intentie si CV - mutare in cadrul MAI

Postare recomandată

Publicat

Seara buna, dragi colegi!

Apelez si eu la cunostintele voastre, in special cei ce ati trecut prin asa ceva. 

Am gasit o functie libera intr-o structura, nu are importanta care, cert este ca mi-au cerut scrisoare de intentie si CV. cum cu CV-ul nu e o problema, va adresez o intrebare.Este careva din voi ce a intocmit aceasta scrisoare de intentie? Va intreb pentru ca ma gandesc ca nu e ca la o firma X: "Vreau sa ocup postul de sofer pentru ca .... si am o experienta la firmele x,y, z" ci e ceva adaptat.si cui ii e adresata?

Va multumesc anticipat!

Publicat

Tocmai asta a fost si motivul pentru care am intrebat, ca mi s-a parut ciudat. Asa mi-a fost solicitat:) pana la urma am reusit sa fac ceva, asa ca daca are cineva nevoie, cu placere!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.