Jump to content
POLITISTI.ro

Material SRI psihologie-informatii


Metaphor
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna! In ultimele zile am cautat un model de examen sau sa aflu ce se cere de stiut la examenul de psihologie(examenul,nu examinarea psihologica)care sa ma ajute cu admiterea la sri sectia de psihologie,dar nu am gasit. inteleg faptul ca multe detalii in legatura cu admiterea sunt confidentiale,dar atunci de unde sa stiu ce trebuie sa invat ? Probabil nici pe acest forum nu mi se va raspunde concret,dar merita sa incerc.

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Ai intuit bine, acest forum e dedicat polițiștilor și nu are absolut nicio legătură cu SRI care nu e altceva decât fosta Securitate. 

Link to comment

ma gandeam... Atunci de unde as putea face rost de informatii? Initial m.am gandit ca poate prin comprimarea informatiilor ne testeaza sa vedem cum facem rost de ceea ce vrem Sau pur si simplu e doar o alta testare psihologica ceva mai speciala. Totusi,este un examen din care trebuie sa ne pregatim dupa un curiculum . 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.