Jump to content
POLITISTI.ro

Material SRI psihologie-informatii

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna! In ultimele zile am cautat un model de examen sau sa aflu ce se cere de stiut la examenul de psihologie(examenul,nu examinarea psihologica)care sa ma ajute cu admiterea la sri sectia de psihologie,dar nu am gasit. inteleg faptul ca multe detalii in legatura cu admiterea sunt confidentiale,dar atunci de unde sa stiu ce trebuie sa invat ? Probabil nici pe acest forum nu mi se va raspunde concret,dar merita sa incerc.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Ai intuit bine, acest forum e dedicat polițiștilor și nu are absolut nicio legătură cu SRI care nu e altceva decât fosta Securitate. 

Publicat

ma gandeam... Atunci de unde as putea face rost de informatii? Initial m.am gandit ca poate prin comprimarea informatiilor ne testeaza sa vedem cum facem rost de ceea ce vrem Sau pur si simplu e doar o alta testare psihologica ceva mai speciala. Totusi,este un examen din care trebuie sa ne pregatim dupa un curiculum . 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.