Jump to content
POLITISTI.ro

Alternativa lunii IULIE - Zile fara plata in M.A.I.

Postare recomandată

Publicat

eu nu mai am incredere in niciun sindicat.

m-am retras din ipa din cnp si ma bate gandul sa ma retrag si din snppc.

stiu doar sa ne opreasca banii si sa ne amageasca cu o agenda (daca prinzi) si o punguta cu dulciuri de craciun.

rusine sindicatelor

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

sdaniel407, nici IPA si nici CNP-ul nu sunt sindicate.

Publicat

la jandarmi s-a dat interviu

cea mai mare prostie.......de pe lumea sta in MAI o intalniti

pe la toate posturile vorbeau ca nu o sa dea afara personalul din strada.....ci de la birouri..cei care nu muncesc....

ATENTIE EI AU FACUT INVERS...

ASA S-A PROCEDAT LA JANDARMI......OFITERIII SI CEI E LA BIROURI AU RAMASI NECLINTITI...IAR CEI DIN STRADA AU PARTICIPAT LA INTERVIU...

UNDE ESTI IGAS...SA VORBESTI? CE-AI VORBIT SI CE AI FACUT?

UNA VORBESC SI ALTA FAC.....ESTE O MAFIE IN MAI CARE NU SE VA TERMINA NICIODATA...PLEACA UNII, VIN ALTII..SI MAI INEPTI..SI NE DOBITOCESC DE TOT....ASTA E ROMANIA FRATE..SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL....

• Displace 1
Publicat

Zilele fara plata cred ca este cazul sa ne luam gindul de la ele inca . Daca era ceva real, se anuntau deja fiindca luna deja mai are aproximativ trei saptamini . Sa speram ca au uitat de ele . :emo-yessir:

• Displace 1
Publicat

La jandarmi examinarea a constat intr-un examen scris tip grila si cei care au luat nota de trecere au dat interviu.Au ramas cei cu mediile cele mai mari.Ceilalti sunt la dispozitie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.