Jump to content
POLITISTI.ro

Alternativa lunii IULIE - Zile fara plata in M.A.I.

Postare recomandată

Publicat

Astazi un coleg al meu a vorbit cu o persoana ce are o ruda apropiata prin minister. Si intr-adevar, ar fi fost o vorba cum ca s-ar da concedii fara plata in iulie, dar pana la urma a cazut. Dar la cate tampenii au astia in cap, nu stiu ce sa zic...

• Membru
Publicat

Ha ha...si daca vor fi, sa vedeti posturi de politie inchise... :ner: la mine e disperare mare ca nu mai raspund la telefon la 112 dupa orele de program. Le-am spus ca nu imi mai merge telefonul, nu am bani sa il platesc. E vina mea? :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

probabil stie Militaru ce spune...de ce sa dea zile fara plata, cand poate sa ia si cat timp te duci la munca...

Modificat de username
Publicat

norma de hrana pauza.....zile de concediu fara plata.... mai fratilor in stilul asta ajungem sa luam leafa 50 euro si in decembrie ne mai taie dracu si factura ca trebuie sa mai dam noi niste bani..eventual pentru curent, pentru apa de la wc....

Publicat

Lucrez intr-o institutie care apartine de MAi si se zvoneste ca vom avea si noi parte de 7 zile de concediu fara plata, dar m-as mira pt ca noi nu lucram sambata si duminica. Cica ar fi iesit un ordin intern la MAi. Cei care sunt in masura sa o stie ar fi bine sa ne spuna. Chiar nu e nimeni de la resurse umane din minister sa confirme sau sa infirme aceste zvonuri?

• Moderator
Publicat

ovidiudif, sunt utilizatori ai forumului si de la Resurse Umane, dar nu vor sa spuna.

Publicat

Nu ii inteleg pe acesti oameni. ce au de castigat ? Cati bani primesc pt tacerea lor????? Daca nu sunt platiti in plus eu nu vad alt motiv pt tacerea lor...

• Moderator
Publicat

Nu, le este teama sa nu isi piarda locurile de munca "caldute". :clip:

Publicat

Ii rog pe cei in masura sa confirme sau infirme aceste zvonuri sa ne raspunda, deoarece avem si noi familii, rate de platit, calcule de facut. Din pacate traim intr-o lume materiala iar vietile noastre depinde de aceste date. Rog aceste persoane sa fie in primul rand Oameni si sa nu uite ca nu sunt singuri pe acest pamant.

Publicat

Nu stiu ce sa zic...vad ca toata lumea are cate o varianta... sa ti-o spun si pe cea care am auzit-o eu la noi in judet....

Cica vom primii 4 zile fara plata in luna Iulie si 3 zile fara plata in luna August, si ca nu este adevarat ca vom primii cele 7 zile odata intr-o luna.... Vor sa faca exact cum au facut si in noiembrie si decembrie 2010 (atunci am primit 4 in noiembrie si 3 in decembrie...daca tin eu bine minte)...

Nu stiu cat de buna este vestea dar mie nu-mi convine ptr ca nimeni nu ne arata baza legala de care se folosesc sa ne faca aceste magarii ptr ca nu le pot numi altfel....

In inspectoratul nostru nu au facut niciun fel de miscare stau linistiti si nu se plang nu se streseaza, iar in teren isi bat joc de noi... dupa ce ca suntem si asa putini si abia facem fata cu efectivul pe care il avem acum colac peste pupaza vor sa mai dea afara dintre noi... Nu stiu unde o sa ajungem...cred ca o sa vina sa lucreze in strada inspectorul sef si comandantul de politie (care habar nu au cu ce se mananca viata de strada)...

In fine nu te mai plictisesc...am vrut doar sa-ti aduc la cunostinta despre cele auzite la noi... O zi buna!

Nu te plange DarkBlueRock ptr ca din cate imi aduc eu aminte anul trecut cand am mai fost premiati cu 7 zile in noiembrie si decembrie mie mi-au taiat liberele de drept si mi-au dat pe alea 7 de neplata.... Asa ca nu mai spera ca o sa mai ai cu 7 zile in plus fata de liberele de drept....

Publicat

Nu cred ca in luna iulie si august se vor da zile fara plata! La noi cel putin este penurie de oameni si fara sa dea Igas afara. Abia facem fata , la cata treaba avem, mai aduc si detasati pe litoral si tot ne-ar mai trebui oameni! Iar ca sa venim sa muncim in folosul comunitatii si sa nu fim platiti iar nu vad ca s-ar intampla! Cel putin , mie mi-au amanat concediul , programat dealtfel in luna iulie, pe motiv ca nu sunt efective, deci nu cred ca s-ar intampla! Dar in Romania lui baselu e posibil orice!

Publicat

domnilor,pana la urma sunt zile fara plata sau concediu fara plata? :unsure:

• Moderator
Publicat

Doar zvonuri, nu e nimic oficial, iar cei din conducere neaga totul deocamdata.

Publicat

Eu sunt singur la postul de politie de 2 saptamani, colegul e in concediu si sefu in concediu medical dupa un accident la sport. Previziunea pe viitorul apropiat...o sa mai fiu singur inca cel putin o luna, in care asigur tot timpul permanenta. In plus, fiecare sambata dimineata 4-5 ore trebuie sa patrulez prin piata din comuna (tot singur) k sa nu fiu coplesit de furturi, iar seara intre 22:00 si 05:00 masuri de ordine la discoteca din sat (unde vin 700 - 1000 de "oameni" de fiecare data). Uneori primesc ajutor din partea colegilor de la jandarmi, fara de care singur nush ce faceam pe timpul discotecilor. Recent am auzit si eu de cele 7 zile fara plata. Ma gandesc ca o sa fie zile de lucru. Aproape toate posturile vecine stau intr-un singur om, pe cine sa detaseze la mine in comuna cat eu o sa fiu liber, mai ales k toti se feresc de locul meu de zici k vin in paza la lei, abia imi gasesc pe cineva cat fug la oras sa dau un examen la faculta. Si inca se fac concedieri si taieri salariale... in baza carui program de restructurare economica, dupa care se presupune ca o sa ne mearga mai bine? Nu e nici o strategie sau reforma a MAI, e o umilire totala a tot ceea ce inseamna meseria de politist, o razbunare nerusinata si o lupta pentru a "pune cu botul pe labe" singura institutie (piedica) din tara asta care inca mai are demnitatea sa isi indeplineasca atributiile chiar daca functiona la cote de avarii. Acum am 1000 lei lunar, aproape jumatate leafa care o primeam cand am intrat in sistem, dar dupa adoptarea acestei noi masuri iluminate a domnului ministru MAI Traian Base...scuze, Traian Igas, nici nu mai indraznesc sa calculez cu cat voi ramane. In Grecia populatia aproape ca linseaza guvernul pentru masurile luate, aici nu se intampla nimic. Sindicatele ar trebui sa mobilizeze oamenii in strada, iar daca nu sa ne mobilizam noi... Nu, e doar liniste si unda verde pentru Cotroceni. Bine ca au ungurii tupeul sa ameninte ca ies cu armele in strada pentru inventia "a la UDMR" ce e asa zisul Tinut Secuiesc.

• Apreciez 1
Publicat

domnilor,din moment ce protestele voastre nu au avut cam niciun efect cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai indeplinim asa cum ar trebui atributiunile de serviciu,asta implicand sa nu mai acordam niciun fel de sprijin cetateanului.stiu,o sa spuneti ca sunt nebun si altele(si pe mine ma doare sa vad oamenii napastuiti) dara pana ce nu se ridica toata tara impotriva lui,nu se va rezolva nimic,nu vedeti?de ce tac romanii,le este bine?nu,tac pentru ca este cel mai las popor din lume(devenit),pana nu ii ajunge cutitul la os sau la beregata(la propriu),pana nu isi va pierde de tot libertatile,EL VA TACEA!vad clipul acela in fiecare zi si ma cutremur mai ales cand vad scris "trebuie sa stie tot dar sa nu spuna nimic".ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!1 :doh:

Publicat

cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai indeplinim asa cum ar trebui atributiunile de serviciu,asta implicand sa nu mai acordam niciun fel de sprijin cetateanului

cred ca aceasta mica forma de protest poarta numele de " neindeplinirea atributiilor de serviciu" si face obiectul cercetarii prelabile...extinzand problema poate ajunge si la "abuz in serviciu"

Publicat

si or sa bage mii de politisti,jandarmi,pompieri si mai stiu eu ce la parnaie?pe toti????? :unsure: hai sa fim seriosi!!!!

Publicat

tu chiar crezi ca vor iesi TOTI in strada?

si e de ajuns sa inceapa numa cu cercetarile pentru cei care instiga la neindeplinirea atributiilor ca se vor gasi destui care sa isi continue lucru.

Publicat

Atributiile de serviciu trebuie indeplinite, dar.... stim foarte bine ca anumite activitati pe care le facem cu totii zi de zi sunt total benevole. Ce ar fi daca ar disparea acestea?

Spunea cineva inainte ca e singur pe post, lucru inadmisibil. ce ar fi daca acea persoana si-ar respecta strict programul pe care il are si nu ar face gesturi benevole cum ar fi sa tina locul colegilor?

Munceste cat are norma si atat. Restul sa se descurce lumea singura.

Nu sunt de acord cu neindeplinirea atributiilor, dar putem sa nu mai fim baieti buni si sa facem munca in plus. Asta sigur se va resimti.

Publicat

eu as vedea alta solutie,la sfarsit de luna se face pontajul si isi trece toate orele suplimentare si urmatoarea luna isi ia zilele libere,indiferent ce spun sefii,daca nu ii acorda s-ar putea duce la unul din sindicate ca avem asa de multe dar degeaba

Publicat

lasti voi zilele fara plata nu vedeti ca astia vor sa ne dea afara si voi la zile fara plata va ganditi. unde sunt cei din sindicate sa ne dea un raspuns concret la ceea ce se intampla in politia romana :hmmmt::angry:

Publicat

bine zis username. nu ati observat ca de cand se vb ca dam examene nimeni nu mai zice nimik. nimeni SNPPC CNP PROLEX SNAP unde sunteti?

• Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.