Jump to content
POLITISTI.ro

Greva, cu orice risc ?

Postare recomandată

Publicat

Ar trebui ca tot poporul sa faca ce au facut egiptenii!

Publicat

Nu sunt politist dar cea mai buna forma de protest din punctul meu de vedere ar fi urmatoarea nu aveti materiale nu lucrati cumparati doar o coala de hartie faceti raport ca va trebuie pix creion cartus la imprimanta etc. La apelurile 112 raspundeti doar la cazurile grave tentativa de omor de exemplu, criminalistul se duce la caz vede ca nu are coli sau alte materiale specifice nu cumpara nimik se intoarce la sediu si face raport, iar la restu de genul furturi nu se deplaseaza nimeni. Asta ar trebuii si cred ca in 3 zile se rezolva urgent tot

Publicat

acum sa nu va suparati pe mine,dar ca sa fraternizeze jandarmii(si vor,sa stiti) cu voi,poate ca ar trebui macar sa nu ne mai numiti "jandari" sau cu alte diminutive... .sa stiti ca astea ne dor foarte mult chiar daca voi nu credeti asta,suntem si noi oameni cu familii.

Publicat (modificat)

Luati-va toti concedii medicale si blocati activitatea !!

Modificat de jeffo
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

taieri slariale:

- 25%, dupa ei, 43%-dupa noi

- 500 lei din ord. 50 - iunie 2011

- 150 lei-300 lei - pentru sefii de post, care nu vor mai primi M de conducere - iulie 2011

...va urma?!

Modificat de maximo
Publicat

CINE SA IASA IN STRADA?!!!!

Nu vedeti ca suntem o natie de prosti?o natie de lingai...de fricosi...m-am saturat sa se tot scrie mai peste tot 'sa facem..sa dregem' ..asta trebuia sa fie din propria initiativa ..mi-ai incalcat niste drepturi ca si cetatean 'te-am ars'...asta trebuia sa fie gandirea..cand s-a mers la miting-uri , au mers doar cei care mai au sange in instalatie,iar ceilalti s-au cacat pe ei...si care este problema daca o sa ma dea afara?macar nu ma las calcat in picioare...apropo de jandarmi:ei nu au cum sa se dea cu noi ,ca-i baga la bulau direct..ii mananca parchetul militar...asa ca la noi este speranta(macar sa avem noi curaj sa iesim si sa spunem ce avem de spus si va spun eu ca si ei sunt oameni si ei sufera alaturi de noi)

• Apreciez 3
Publicat

chiar astept sa vad daca aceste nemultumiri ale noastre vor fi materializate in vreun fel

Publicat

ratilor,daca nu ne unim acum ,o sa se zica:"lasa ma k au rezistat astia asa or sa reziste si mai rau"daca asteptam de la sindicate,sefi etc,nu o sa facem nimik,ne vor calca in picioare cu zambetul pe buze.o solutie e sa ne ducem la lucru si sa nu facem nimic,rapoarte,amenzi etc absolut nimk,.Deplasarile la cazuri cate o jumatate de ora si interventia efectiva kat mai mult,sau sa iesim pe strada si sa fim "invizibili".daca nu facem ceva si rostim prostii gen"asta e ,nu avem ce face"o sa se aleaga prafu de noi.

• Apreciez 1
Publicat

Va mira ca asta este parerea opiniei publice despre politisti? Asta este imaginea pe care ne-au creat-o in primul rand presa prin faptul au trambitat intotdeauna faptele rele ale politistilor, in marea lor parte chiar prezentate voit eronat, caci faptele bune nu fac deliciul publicului , in al doilea rand mai marii nostrii care ne-au numit chiar ei betivi si nenorociti si nu au luat masuri impotriva celor din presa care ne-au manjit imaginea, si nu in ultimul rand imaginea pe care noi singuri ne-o cream prin comportamentul pe care unii dintre noi il avem in societate. Cat despre taierile salariale si ale normei de hrana, o sa continue atata taimp cat din partea noastra nu apare nici o reactie. De exemplu, daca ieri, dupa celebrul anunt cei de la serviciu erau nervosi si morcoviti, azi pur si simplu se comportau ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu una am ajuns la concluzia ca totusi politistul mai are inca din ce sa traiasca si mai marii nostrii ne pot pregati linistiti inca o " surpriza" caci vom pleca in continuare capul si ne vom supune. In concluzie, sa nu ne mai plangem caci ne meritam pe deplin soarta numai ca pe langa noi mai sufera si cei dragi iar ei nu au nici o vina pentru lipsa noastra de reactie.

• Apreciez 1
Publicat

Eu partiicip!!! Am sa incerc sa conving si pe altii de care sa zicem ca am dubii. Macar acum nu vreau sa cred ca sunt colegul unor persoane tematoare!!! Oricum RUSINE celor care AU POSIBILITATEA sa participe si au sa priveasca din umbra! Sa speram ca vor fi cat mai putini !

Publicat

1. Opinia publica : Hotii, 99% fura de la saraci , pentru ca bogatii isi pemit sa se pazeasca. Daca nu mai mergem la evenimentele rapotate(de oamenii de rand) tot politistii vor fi aratati cu degetul, pentru ca contribuabilul plateste, de obicei, impozite si vrea politie de banii aia.

Si sunt evenimente care nu prea pot fi amanate: la o moarte suspecta daca politia nu face cercetare si nu da drumul la hartii(ordonanta de necropsiere) sta cetaceanul cu cadavrul in casa, si nu merge asa...

2. Dotarea e jalnica, daca nu aduc de acasa ..... nu pot sa imi desfasor activitatea, si culmea voi fi evaluat dupa rezultate nu dupa dotare, pe principiul Din ....... sa faci bici si sa si pocneasca.

3. O pilda de final > am avut o masina la mana a treia, si se strica, si o reparam, si iar ceda o piesa... pana la urma am abandonat-o, am renuntat la banii cheltuiti pe ea si am luat una noua care vrea numai benzina si un schimb de ulei. Ma gandesc ca slujba mea actuala a ajuns ca masina aceia la mana a treia , si ca ar fi mai bine sa renunt pana nu ajung mai rau.

Am un coleg de promotie la campina care a plecat la 6luni dupa incadrare in functie si nu regreta, eu ce sa zic am inceput cu 13mil, am urcat spre 19mil, si apoi declinul, 15mil in 2010, si acum 11-12. Ce sa ma astept de la anul viitor, in conditiile in care sunt cap de familie, sotia e profesoara, si avem un copil de aproape 2ani. Vroiam o casa, acum sper sa imi ajunga banii de mancare....

E de rau stimati colegi....

• Apreciez 1
Publicat

Ce sa ma astept de la anul viitor, in conditiile in care sunt cap de familie, sotia e profesoara, si avem un copil de aproape 2ani. Vroiam o casa, acum sper sa imi ajunga banii de mancare....

7-8 milioane lei vechi?

Publicat

Trebuie facut ceva, bine gandit dealtfel, ca sa nu se intoarca impotriva noastra, desi ar fi tardiv sa ne gandim ca ne mai poate afecta ceva. Tot raul a fost facut. Ca se poate si mai rau, cred, caci idiotii care ne conduc , nu stiu decat sa pupe dosuri cu influenta si sa dea in noi! Asa ca.....

Publicat (modificat)

la secdtia noastra de cand s-a anuntat taierea din norma de hrana dam rapoartele de activitate goale ,ne deplasam doar la 112.dar fara sa luam vreo masura..de sapt viitoare nu mai scoatem nici o masina in teren.De data asta trebuie sa fim uniti.colegi va astept luni la miting.ar trebuii sa ;le aratam ce inseamna societatea romanesca 2 zile fara politie.avem nevoie de un lider caruia nu-i e frica sa ia decizii radicale si nu doar la realitatea.

Modificat de ionut908
Publicat (modificat)

Astept sa vad daca exista in societatea romaneasca o categorie profesionala cu demnitate.

Ce se intampla acum dovedeste contrariul si mai ales dovedeste faptul ca asa zisa revolutie din 89 nu a fost decat o lovitura de stat, pacat de nevinovatii ce au murit degeaba :(

Modificat de marcelkmg
Publicat (modificat)

Postez un articol aparut zilele trecute intr-un cotidian national (postat pe un alt forum de un user). Cele prezentate fac o radiografie pertinenta si actuala a vremurilor pe care le traim.Poate va da de gandit ce trebuie facut.

Sunt cetăţean al unei foste ţări

Autor Lucian Avramescu

Într-o ţară moartă, cu un popor care nu mai există, totul este perfect realizabil.

Trăiesc, din ce în ce mai apăsător, gândul că buletinul naşterii mele este fals. M-am născut într-o ţară care nu mai e. România am zis? Care România? La 21 de ani de la fătarea, prin sângeroasă cezariană, a democraţiei, ţara mea a reuşit, economic şi moral, performanţa de a muri. Satul meu, Sângeru, nu mai e, nu mai figurează în nimic, judeţul meu, Prahova, desenat într-o hartă care mi se părea eternă şi osoasă ca un schelet de dinozaur, nu mai joacă în şotronul planetar. România a murit grafic din toate desenele şi geografic de tot. Doar câte o crimă scârboasă sau câte un viol, petrecut prin nu ştiu ce italii sau americi, mai aşază în supratitluri porecla odioasă de român în gazetele universului. M-a sunat un prieten, cu disperare, să mă uit la un interviu televizat, pe nu ştiu ce program, cu istoricul Giurescu. N-am fost pe fază. Dinu C. Giurescu, des­cendent al unei familii cu trei ge­neraţii de academici ai istoriei naţionale, cu originea în Chiojdul Prahovei, vorbea – am înţeles mai încolo – despre falsa împărţire a ţării în ţinuturi secuieşti şi tătăreşti şi vietnameze şi intergalactice. Despre porcăria pe care o cloceşte regimul mafiot Băsescu de a repomăda dicta­tul hitlerist de la Viena, preţ plătit pentru a-şi menţine curvele în capul mesei cu bunătăţi. Giurescu vorbeşte, din păcate, unui popor surd. Chiar surdomut. Unui popor care deja nu mai e. Cui te adresezi, domnule savant al istoriei naţionale? Nu vezi că suntem morţi? Câteva milioane de oameni, zice-se vii, singurii bănuiţi de a fi vii, au plecat unde-au văzut cu ochii. Şi-au uitat aici casele, mormintele, amintirile. Unii şi-au uitat chiar şi copiii minori. Mamele şi-au uitat copiii în leagăne, leagăne mişcate de scheletice mâini de bu­nici, morţi şi ei de nu se ştie când, rămaşi într-o inerţie a datoriei. E cea mai amplă şi înspăimântătoare părăsire de ţară care s-a petrecut vreodată.

Mă uit la dealul şi văioagele şi cărpiniştile oable care continuă poza ferestrei mele şi realizez că locuiesc o iluzie. Cât costă întreţinerea în odaia unei iluzii? La cât a ajuns gigacaloria într-o iluzie? Dealul pare acelaşi din strofa de poem rustic a copilăriei mele. Numai că dealul nu mai e al meu. Iarba a fost înstrăinată. Roua nu-mi mai aparţine. Vă contrazic, domnule academician Giurescu. Mafia de azi nu reface, unicame­ral, doar hotărârea lui Stalin din 1946, aşa cum aţi scris într-o revistă, insultând partidele istorice şi rega­litatea, pentru omorârea parlamentului. Mafia de azi, cea mai parşivă probabil din univers, nu dă doar Ardealul. Mafia de azi, prin capul ei diabolic şi chel, nu dă doar câteva judeţe ardeleneşti, aceleaşi în­tâmplător luate de Hitler, ci dă Ro­mânia. Nu observaţi că România nu mai e? Trimisul special al preşedintelui ţării la Bruxelles, pe numele lui întreg Laszlo Tökes, a uitat cum se cheamă ţara pe care o reprezintă. Drept pentru care i-a zis Ţinutul Secuiesc. Întrucât cea mai mare aglomerare de maghiari e în Bu­cureşti, presupun că Ţinutul Secuiesc se întinde şi peste fosta capitală a fostei Românii, până la Dunăre şi la Mare. Observaţi vreo zvâcnire de orgoliu naţional? Să fim serioşi. Vreun patriot nimerit prin accident în vârfurile puterii? Aş!

Înţeleg că regimului Băsescu îi lipsesc iarăşi nişte miliarde de euro şi aleargă să-i împrumute. Vrea să câştige şi următoarele alegeri. Într-o ţară moartă, cu un popor care nu mai există, totul este perfect realizabil. Cineva mi-a reproşat ieri că nu-i recunosc lui Băsescu măcar meritul de a fi realizat reforma administrativă. Da, i-l recunosc. Chiar şi me­ri­tul de a fi reformat sănătatea. Am alergat, duminică, jumătate din ju­deţul Prahova să găsesc o singură farmacie deschisă. Spitalele zonale au dispărut şi ele împreună cu medicii de comună şi cu moaşele care ştiau să lege un buric de nou-născut. Cele 300 de spitale desfiinţate sunt doar partea cuantificabilă a reformei băsiste din sănătate. Îi recunosc şi meritul concentrării învăţământului la oraş. Să închizi 3.000 de şcoli pentru care au asudat înaintaşii, spre învăţarea alfabetului în îndepărtate cătune, e într-adevăr o reformă istorică. Prin reforma Băsescu, n-ar mai fi fost şcoală în Ipoteştii lui Eminescu, în Humuleştii lui Creangă, în Hobiţa lui Brâncuşi. Da, îi recunosc re­alesului toate meritele reformiste. Poate că România merita omorâtă şi nimeni până la Băsescu n-a observat această trebuinţă istorică. Ei bine, el a reuşit. Iar dacă muribunda mai mişcă un pic, în curând îi va face de petrecanie. Contaţi pe el!

Modificat de marcelkmg
  • Apreciez 2
Publicat

Din pacate, Romania nu se va trezi nici in al 12-lea ceas...

Publicat (modificat)

De ce încercăm întotdeuna să fim atât de pesimişti, când ar trebui să ne încleştăm pumnii şi să luptăm pentru noi şi drepturile noastre? Credeţi că este nevoie ca şi în 1989 să vină alţii, cu motive ascunse şi pentru a lor binefacere, să ne tragă de mână spre luptă? Credeţi că ar fi timpul să ne dezbrăcăm de haina de laş sub care ne ascundem cu toţi, ca şi popor? Credeţi că osul ne-a fost străpuns de românii pe care noi i-am pus să ne conducă? Simţiţi că trăim într-o ţară care avansează spre viitor, acesta fiind-ui destinul desenat de noi şi ai noştri? Vedem cum mulţumirea oamenilor creşte în fiecare zi pe chipurile lor, fiincă avem un nivel de trai în ascensiune? Credeţi că urmaţii noştri vor fi mulţumiţi de ceea ce noi realizăm, iar copii noştri vor avea un trai mai bun fiindcă noi am stat cu mâinile în sân?

Dacă la toate aceste întrebări aveţi un răspuns clar prin care vă exprimaţi nemulţumirea, atunci cred că este timpul SĂ FACEŢI ÎNTRADEVĂR CEVA. Haideţi să lăsăm vorbele la o parte şi să ne apucăm de treabă. FAPTE NU VORBE.

Respect.

Modificat de dorian
  • Apreciez 1
Publicat

Minciuni peste minciuni ne toarna bip! de guvernanti : cica cei de pe strada si cei care sunt implicati in activitatea reala de politie nu vor avea de suferit la disponibilizari!!!

Niste mincinosi de toata bip! !!!!

Par egzamplu : la I.P.J. Hunedoara sunt 63 (cifra e reala!!!!) de locuri care vor fi desfintate....ghici de unde sunt????? :naughty:

De la O.P. (mai grav-Siguranta Publica si Patrulare) ,Investigarea Fraudelor ,Investigatii Criminale ,Rutiera .....

De fapt politistii care chiar presteaza activitate reala de politist sunt ,in I.P.J. Hunedoara ,la Resurse Umane ,Cabinet ,Financiar ,Logistic ,Cazier ,NU????

Halal inspector ....si ca el multi sunt!!! In politia romana portul de coloana si creier atrage destituirea sau bip! psihic :ner:

• Moderator
Publicat

axle15 aceeasi situatie e in toate inspectoratele de politie. Ministrul ori nu stie, ori (cel mai probabil) minte cu nerusinare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.