lightwarrior Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Ar trebui sa presam sindictele (ca macar o singura data sa actioneze radical) pentru a declansa greva generala, cu orice risc.Ei de ce pot sa incalce legea dupa bunul plac ? Este inadmisibil ceea ce se intampla, inadmisibil si insuportabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielsorin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 de acord cu lightwarior e inadmisibil frate chiar asa fricosi sa fim ??? de acord cu light warrior e inadmisibil frate chiar asa fricosi sa fim ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Ar fi cazul sa arate sindicatele mari ca nu sunt vandute, asta daca nu sunt, ofcors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Nu, nu suntem asa fricosi. Suntem mult mai fricosi, dar inca nu ne-au speriat suficient... Ne bucuram cand aflam ca nu suntem pe listele alea soptite, plecam capul la orice mizerie, cumparam in continuare hartie, pixuri si piese la masini, stam ca boii cate 10-12-14 ore la munca si suntem atat de "isteti" incat sa ne mintim ca o sa fie mai bine. Iar sindicatele vor tipa vreo 2-3 zile si apoi o sa fie iar liniste, pentru ca toti ne temem, incepand cu liderii aia controlati si care ar sfarsi prin a fi arestati pentru cadavrele din sifoniere, iar spectrul asta o sa-i tina cu botul pe labe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Daca nici acmu nu se mobilizeaza toti comozii de dupa perdele la un protest sa paralizeze tot, atunci nici salariul minim pe economie nu-i mai scoate in strada. De altfel, nici pe-ala nu l-ar merita daca s-ar resemna cu soarta de invinsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 fara o greva vom fi nevoiti sa suportam toate mizeriile astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLIR Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 “Inca mai discutam daca vor fi sau nu proteste. Noi de mai multi ani am cerut sa le fie reduse salariile si sporurile celor care ocupa functii inalte. Daca se intampla acest lucru nu mai era acum nevoie sa ne reduca noua din norma de hrana”, este de parere Craciunescu liderul sindicatului ProLex dintr-o localitate din ardeal... Daca ei spun asta, ce sa mai asteptam... este declaratie facuta pe un ziar online www.bistriteanul.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany85 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 haideti cu totii la greva Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 sal!am 7 ani in sistem...si cred ca astia or sa faca din noi harcea-parcea..si tot nu o sa iesim in strada...avem sefi care tin de scaune,lideri de sindicat doar cu numele,papusi ale guvernului...cu cine sa iesim in strada??cu oameni ca astia??am crezut ca atunci cand vom iesi din scoala o sa schimbam ceva,noi astia tineri..mai am un pic si fac 30 de ani...e la fel ca in 2004..doar ca sunt alte funduri pe aceleasi scaune..imi pare rau ca s-a ajuns aici..situatie la care a contribuit,presa,guvernul,liderii nostri de sindicat,sefii de inspectorate si nu in ultimul rand NOI,noi pentru ca am stat si stam in continuare sa inghitim toatae rahaturile lor.."nu e benzina??,lasa ca te descurci tu".."n-ai birou?,fugi repde la un patron si roaga-l(in termenii lor in termenii mei CERSESTE) sa iti dea un birou...n-aveti dotare corespunzatoare??fugi repde la magazin si cumpara un baston..coli de scris..la librarie....sa le "MULTUMIM"celor dinaintea noastra pt ca asa i-au invatat pe sefi,au plecat capul,au deschis usi cu capul,unii dintre ei sunt sefi acum..sa le "multumim" pt ce ne-au invatat cand eram in practica"taci din gura,vbeste sefu cum sa ii raspunzi sefului??seful are intotdeauna dreptate....din punctul meu de vedere seful sa ma pupe in [cenzurat] daca nu stie sa faca dialog cu subalternii si face doar monolog.N-avem legi,colegi d-ai nostri sunt tarati in judecata d niste scursuri ale societatii in timp ce unii sefi stau la masa cu scursurile..la momentul actual sa fii polititst in Romania e ca si cum esti gunoier la Amsterdam chiar si mai prost... visele care le aveam atunci cand ne doream sa devenim politsti,,au ramas tot vise.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anila Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Eu zic ca mai bine ma disponibilizeaza acum decat sa mai astepte 1-2 luni in care sa ma termine cu nervii si cu foamea. Mai bine acum la inceput de vara decat peste cateva luni in prag de iarna. Cu privire la cei 130 lei de mancare ar trebui sa ne depunem toti talpasii demisiile si sa ii lasam pe ei sa faca munca de jos. Sa vedem atunci ce vor face. De acod si cu ce spuneau colegii mai sus, greva cu orice risc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 (edited) Fratilor...cu simple protesten nu rezolvam nimic...acum 2 sau 3 ani, daca va amintiti, judecatorii au boicotat TOATE instantele, intrau in sala si doar asistau,nu se consemna nimic, doar se dadeau termene,si iar termene...si chiorul era toata ziua la TVR zicand ca este ilegal...dar in final tot judecatorii au castigat...asa TREBUIE sa facem si noi...nu (doar) sa tipam la stele in strada...TREBUIE SA NU MAI DESFASURAM NICI UN FEL DE ACTIVITATE...sa ne deplasam la 112 dupa 1-2 ore,nu mai intocmim PVCC,nu mai lucram in dosare,nici macar o declaratie,daca (si sigur se vor ordona fel si fel de razii) vor fi actiuni...rezultatul sa fie ZERO.NUMAI GREVA ii va vace sa se gandeasca de 100 de ori...Acum trebuie sa vedem cat de aproape ne sunt sindicatele...si macar acum sa actioneze U N I T A R...fara orgoliile lor, ce ne fac numai rau... Edited June 2, 2011 by lightwarrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
anila Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Fratilor...co simple protestennu rezolvam nimic...acum 2 sau 3 ani, daca va amintiti, judecatorii au boicotat TOATE instantele, intrau in sala si doar asistau,nu se consemna nimic, doar se dadeau termene,si iar termene...si chiorul era toata ziua la TVR zicand ca este ilegal...dar in final tot judecatorii au castigat...asa TREBUIE sa facem si noi...nu (doar) sa tipam la stele in strada...TREBUIE SA NU MAI DESFASURAM NICI UN FEL DE ACTIVITATE...sa ne deplasam la 112 dupa 1-2 ore,nu mai intocmim PVCC,nu mai lucram in dosare,nici macar o declaratie,daca (si sigur se vor ordona fel si fel de razii) vor fi actiuni...rezultatul sa fie ZERO.NUMAI GREVA ii va vace sa se gandeasca de 100 de ori...Acum trebuie sa vedem cat de aproape ne sunt sindicatele...si macar acum sa actioneze U N I T A R...fara orgoliile lor, ce ne fac numai rau... Ai dreptate si daca nu facem nimic aceasta taiere devine permanenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 pun pariu ca o sa mergem sa dansam ca prostii in fata guvernului in nush ce "mare greva" si asa o sa ramanem..sindicatele sunt prea slabe..si ar trebui sa iesim noi in strada fara sindicate..CA SI CU ELE SI FARA ELE TOT NE-A TAIAT 25% Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Trebuie sparte sindicatele astea mamut, ele nu mai reprezinta mai deloc oamenii si sunt pretextul multor imbogatiri spectaculoase si al unor blaturi odioase in spatele scenelor. Federatii de sindicate la nivel judetean sunt o solutie mult mai aproape de oameni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 la prima greva urlu iar "IESI AFARA JAVRA ORDINARA!!" ca s epare ca asta l-a durut cel mai tare p chior! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Greva e greva, iar mitingul e miting! Greva nu avem voie sa facem, desi asta ar merita nepamantenii astia portocalii , ca sa vada doar ce inseamna cu adevarat acest minister, pe cand miting avem voie sa-l facem, dar de efectul acestui miting lor li se va rupe , cum dealtfel li se rupe de toti romanii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Ma uit la RTV...si ma minunez !...GRUIA este de acord cu suspendarea platii la norma de hrana !!!....eu SIGUR am sa a retrag din SNPPC...ne tradeaza...GREVA...este solutia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi D Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Eu zic ca mai bine ma disponibilizeaza acum decat sa mai astepte 1-2 luni in care sa ma termine cu nervii si cu foamea. Mai bine acum la inceput de vara decat peste cateva luni in prag de iarna. Cu privire la cei 130 lei de mancare ar trebui sa ne depunem toti talpasii demisiile si sa ii lasam pe ei sa faca munca de jos. Sa vedem atunci ce vor face. De acod si cu ce spuneau colegii mai sus, greva cu orice risc. Parerea mea este ca nu ar trebui ca nimeni sa isi dea demisia, desi stiu ca situatia ne va fi foarte grea. Asta urmaresc si ei. Multi sa isi dea demisia, apoi ei sa spuna...nu eu te-am dat afara, ci tu ti-ai dat demisia. Nu te-a obligat nimeni sa pleci. Si tot ei vor iesi aia nevinovati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightwarrior Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Singurul lider care are dreptate este F.Valnei...si el crede ca NUMAI GREVA mai salveaa ceva...oricum sunt dezgustat de Gruia...un tradator...Igas ne taie banii,si el este de acord...SNAP-ul,Diamantul...unde sunt ?...Vai de noi...sefii care au 4000-5000 sau chiar 7000...pot duce o luna fara 500 lei...dar noi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Fratilor, o sa mancam dimineata, la pranz si joia daca se continua in ritmul asta. Eu nu cred ca greva este solutia, pentru ca multora dintre noi ne este foarte usor sa ne batem cu pumnii in piept ca facem greva, insa daca am fi pusi in fata faptului implinit, ne-am retrage usor, pentru ca frica este mare. Nu fac nicio aluzie, nu zic de mine ca as face asa ceva, dar sunt foarte foarte multi colegi ai nostri pe care crezi ca te poti baza si care ar reactiona in felul acesta. Totusi, ar fi frumos sa se afiseze la intrarea in orice unitate de politie "GREVA", sa fie accidente pe artere intens circulate, dar sa nu se deplaseze nimeni intrucat e greva, sa vina domnul cetatean sa spuna ca i s-a furat din casa sau ca a fost talharit dar sa nu faca nimeni nimic pentru ca este greva. Ce ar face atunci mai marii domni ai tarii si ai sistemului??? Lightwarrior, ai mare dreptate, a fost bine gandita treaba asta cu ordinul 50. Toate sunt gandite atat de bine incat mai marii nostri sefi sa nu resimta prea tare consecintele. De ce nu au putut sa taie un procentaj din salariu? Pentru ca normal, ar avea si ei mai mult de suferit... Sincer, sa am vreo 4-5 mii lei salariu (nu mai mult), nu m-as stresa deloc pt. cateva sute de lei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi D Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Ei o pot duce o luna fara 500 de lei. Eu unul va trebui sa o duc o luna cu numai 500 de lei. Pentru ca, dupa ce ne vor lua banii din norma de hrana si dupa ce voi platati rata la banca, exact cu banii astia voi mai ramane. Si bineinteles, din ce imi mai ramane, voi fi nevoit sa mai cumpar coli si pixuri si altele prostii pentru politie. Si sunt sigur ca nu sunt singurul in acesta situatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 De ce le cumperi? Scrie in fisa postului ca trebuie sa ti le procuri? Fa cerere si asteapta sa vina de la stapanire materialele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Intrebare directa domnului ministru Igas: Domnule ministru, copilul meu va mai manca in trimestrul 3, iar pana atunci sa-l suspend din functia de copil? (ca tot se poarta suspendarile de salarii, norme de hrana , de concediu, etc...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted June 2, 2011 Moderator Share Posted June 2, 2011 De ce sa cumperi coli si pixuri? Fa frate raport ca nu ai si NU MAI FACE NIMIC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 (edited) Pai stimate coleg, daca nu ai consumabile, atunci trebuie sa stai pana primesti, iar asta se cheama a fi un fel de greva! Abia ai motivatia legala de a face greva! Edited June 2, 2011 by Dorin17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts