Jump to content
POLITISTI.ro

Noua lege a salarizării unitare

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Sindicatele nu au negociat nimic. Este o propunere de grile trimise de minister, am cerut grilele pe 09.09.2015 si nu a vrut sa ne lamureasca nimeni.

Elvis, documentul oficial prin care s-au cerut grilele putem sa-l vedem? Share pe FB.

Publicat (modificat)

Erasmus le-am cerut pur si simplu in sala la minister. Crezi ca daca facem o adresa o sa primim alt raspuns? Deocamdata nu este nimic sigur si eu nu mai cred in vorbe. Dar am o banuiala, presedintii de federatii le-au vazut! Toata lumea tace si  mie nu prea imi place tacerea. Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Am trimis un mail liderului sindicatului din care fac parte si astept sa vad ce raspuns primesc.Ar trebui ca toti sa ceara asta, macar sa simta ca ne-am prins.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Erasmus pana Ministerul de Finante si cel al Muncii nu se pronunta vorbim... vorbe. Liderii de sindicat nu le au. Daca le aveam le puneam aici.

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Asta pot sa pun eu Erasmus. Se vor face simulari.

In rest vom vedea.

Modificat de Elvis
Publicat

Sper sa le vedem cat mai repede sa avem timp sa ne urcam in autocare....

Tare mă tem că o să avem surprize neplăcute cu noua grilă de salarizare.
Este bine să fim pregătiţi pentru orice, dar mai ales pentru a merge la Bucureşti, cu autocarele...

Publicat (modificat)

Uite Erasmus exact ce iti spuneam....sunt unii care le-au vazut! Nu presedintii de sindicat!

,,Daca eu.....voi considera"...Intelegi? Decat unii considera!Lucruri-bune-fede.jpg

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am mai văzut acest comunicat, dar chiar şi acum mă uimeşte modul de exprimare, ca să nu mai spun cât de mult mă pune pe gânduri conţinutul său. Trebuie să citeşti printre rânduri, pentru a înţelege ceva. Adică domnul sublocotenent Surugiu (Să trăiţi!) îşi permite să negocieze viitorul nostru cu ministru Oprea, la vreo chermeză probabil, şi, ca să le închidă gura contestatarilor săi, spune ce va fi pentru poliţişti. De ce atâta secretomanie?

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Ce tare e formularea aia: 

"Dacă eu, presedintele bla, bla, bla, Iulian Surugiu, voi considera ... " 

Probabil că se crede un fel de Mesia, unsul lui Dumnezeu pe pământ ... pe el nu-l interesează părerea celor ce plătesc cotizatie, numai dacă consideră el că propunerile sunt neîndestulătoare, face si drege. Mai ales într-o astfel de problemă atât de importantă, cea a salarizării. Uită că el reprezintă sau cel putin teoretic ar trebui să reprezinte vocea membrilor săi acolo, nu a lui.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Cum sa ajunga politist !!! E incadrat direct, alta discriminare... Cei incadrati direct nu dau la "examen " si gramatica limbii romane. Limba in care ne exprimam, fata de toti cei care au de-a face cu politia (atat institutional cat si personal), atat in scris cat si prin viu grai.

• Membru
Publicat

Postare preluata de pe unul din grupurile SNPPC de pe reteaua de spionaj :

REVIN CU UN POST MAI VECHI PE LEGEA SALARIZARII POLITIEI 2016

Forma finala pentru inaintarea catre parlament
Agentii de politie – salariul de functie – de la 2300 – 3600, cresterea pana la 3600 a avut in vedere si agentii cu studii superioare
Ofiterii de politie – salariul de functie – de la 3600 – 8000 , s-a marit plaja de evolutie a salariului de functie datorita cresterii maximului stabilit pentru agentii de politie, echivaland astfel grila de salarizare pe criteriul studiilor absolvite.
La salariul de functie se mai adauga salariul de grad care s-a stabilit in proiectul legii unice de salarizare la 700 de lei, iar pentru ofiterii de politie de la 700 – 1200 de lei, apoi gradatia (vechimea in munca) s-a prevazut cu 7 trepte de salarizare, cu coeficient de 4% in loc de 3% cum era pana acum.
Prima de vacanta a fost crescuta in cadrul proiectului de salarizare de la 3 salarii brute minim pe economie la 6 salarii brute minim pe economie, in mod echitabil pentru ambele categorii.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Si marmota invelea ciocolata......

Ar fi bine....dar mai vedem!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Domnilor, nu as vrea sa supar pe nimeni dar pe mine ma deranjeaza faptul ca unii din colegii mei,  care au fost angajati din sursa externa, ar putea avea acelasi salar ca mine care mi-am tocit coatele 2 ani in scoala la Campina. Nu  mai spun si de faptul ca mai sunt unii care acum au in salar si acel salar de merit cu care anul 2010 l-a gasit. Nu este omul vinovat dar sistemul ar trebui sa repare greseala cumva.

Domnilor, nu as vrea sa supar pe nimeni dar pe mine ma deranjeaza faptul ca unii din colegii mei,  care au fost angajati din sursa externa, ar putea avea acelasi salar ca mine care mi-am tocit coatele 2 ani in scoala la Campina. Nu  mai spun si de faptul ca mai sunt unii care acum au in salar si acel salar de merit cu care anul 2010 l-a gasit. Nu este omul vinovat dar sistemul ar trebui sa repare greseala cumva.

• Apreciez 7
  • Displace 7
Publicat

Probabil cei care mi-au dat [-] sunt din care au fost angajati la norma, la apelul bocancilor si probabil, cum cei angajati direct 99,9% sunt cu pile, au avut si salar de așa zis merit, s-au cam suparat.

• Apreciez 6
  • Displace 4
  • Membru
Publicat

Ce-i ”aiurel”, nu suporți critica? Nu-ți mai poate da nimeni ” -” că sari la gâtul lor? 

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

aiurel

am coleg care este angajat din sursa externa si care prin munca lui a ajuns ofiter

si in prezent este sef de birou BIC

un om care este dedicat 100% muncii de politie

• Apreciez 4
  • Displace 4
Publicat (modificat)

Soimica tocmai aici apar unele discutii. Oare cum aia cu Academia terminata ajung foarte rar sefi si astia orientati, de parca numai ei, orientatii, sunt dedicati muncii de politie, ajung in marea lor majoritate sefi? Din ce spui tu astia cu scoala nu prea sunt dedicati muncii de politie. Daca ar fi dupa mine as face o evaluare serioasa a tuturor sefilor fara Academie. Ca avem destule exemple de orientati ajunsi in functii de conducere.....luigi spagatore dovediti!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 5
  • Displace 2
Publicat

Suport critica dar nu suport prostia si lichelele sistemului.  Nu suport aceste capuse ale sistemului care incetul cu incetul ne domina.

• Apreciez 3
Publicat

aiurel. welcome in the team!!!!

si in plus cunosc personal unul, ba doi, culmea trei, gata blochez hardul, care au intrat in  sistem pe geam si intre 6 luni si un an au ajuns, ghici ofiteri si si culmea pe la servicii d-astea smechere gen economic si cunosc personal unul care a ajuns ofiter direct si acum este hop! sef si care sa ma scuzati, este pulbere din toate punctele de vedere, dar al de la ajutat este in continuare pe felie, ca altfel nu-mi explic cum de nu vede nimeni toate chiflele pe care le da, deci e O.K.!

• Apreciez 3
Publicat

"Mai mult, incepand cu luna decembrie 2015, conducerea ministerului ne-a comunicat despre o crestere salariala ce va fi aplicata politistilor, crestere ce reprezinta prima etapa din proiectia salariala ce se doreste sa ajunga pana in 2018 la dublarea salariilor actuale" - extras din comunicatul SNAP din 21.09.2015

Doar unii stiu ce o sa fie si, din cand in cand, ne mai spun si noua, asa, din mila. Am ajuns in situatia asta pentru ca le-am permis noi, din cauza nepasarii noastre.
Domn' sublocotenent Surugiu, cine v-a spus, domnu' Gabita? Doar dvs. v-a spus? Ce inseamna sa ai valoare!:))

Publicat

Deocamdata nu este nimic oficial din partea MAI...discutii la un pahar de vorba....cam des dupa parerea mea, paharul de vorba!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.