Jump to content
POLITISTI.ro

Noua lege a salarizării unitare

Postare recomandată

Publicat

Gasim pe undeva anexa (chiar daca nu e forma finala) pentru FAMILIA OCUPAŢIONALĂ DE FUNCŢII BUGETARE

”APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ ŞI SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ” ?

Publicat

Elvis sunt printre cei carora le "place" sa participe la astfel de activitati si abia astept urmatoarea "iesire"

• Apreciez 1
Publicat

Da, dar ce ne facem cu sindicatele, care au "infierat" "iesirea" de la sfarsitul anului 2014 ?

Publicat

Ne retragem din aceste sindicate daca suntem membrii! Este foarte simplu! Poti sa iti ceri drepturile si fara sa fii membru de sindicat!

• Apreciez 3
Publicat

Îndemnizația de hrană și de echipament intră în acele spori , indemnizații care vor fi maxim 30% sau vor intră separat ca și până acum ?

Publicat

Dar îndemnizația de hrană și de echipament intră în acele sporuri și indemnizații care pot fi maxim 30% sau vor fi separat ca până acum?

Publicat (modificat)

Din cate stiu eu anexa in care ne regasim si noi o sa apara dupa data de 23.07.2015, cand o sa aiba loc discutii (negocieri) cu sindicatele.

Pana in septembrie intreaga lege, cu anexe cu tot ar trebui sa fie gata. Cel putin asa declara Rovana Plumb (ministrul muncii). De asemenea tot ea spunea ca niciun bugetar nu o sa primeasca mai putin decat primeste in prezent. Partea proasta, din punctul meu de vedere este ca o sa se faca maririle salariale in trei transe, respectiv ianuarie 2016, iunie 2016 si in cursul lui 2017 ultima. 

Modificat de Reptor
Publicat

Are cineva idee daca indicele de referinta este salariul minim brut de la data de 01.01.2016? Pentru ca acela se inmulteste cu coeficientul de ierarhizare si asa cat de cat avem si noi o idee de ce ne-ar putea astepta.

Publicat

Dacă negociază cei din sindicate, mi-e frică tare că iar o să avem cele mai mici salarii.

Publicat

Rovana Plumb a declarat ca indicele de referinta va fi salariul minim de la 01.01.2016, adica 1.200 lei.

Publicat (modificat)

Acesta e un lucru bun. Pentru ca in momentul de fata salariul nostru ne raportam la decembrie 2009. Si degeaba ai un spor de 10 % pentru ceva, daca se raporteaza la suma de 600 lei.

Modificat de Reptor
Publicat

Daca am fi avut sindicate ale politistilor nu s-ar fi intamplat acest lucru!

Publicat

Informatiile de la colegii nostri care au participat la intalniri spun ca federatiile trebuie sa dea observatiile lor pana in 20 iulie 2015 (desi nu toate federatiile pe diferitele sectoare bugetare au avut intalniri, ma refer la Justitie+Penitenciare+Ordine publica), iar o noua runda de intalniri ar trebui sa fie in 27 iulie 2015, urmand ca dupa dezbaterea publica sa fie inaintata Parlamentului la 1 sept 2015.

Publicat

nu va mai exista indice de referinta.va fi un salariu de unde vor pleca toate sporurile.ex. salariu de debutant va fi de 1.200 lei

• Apreciez 1
Publicat

Oare sporul care e prevăzut pt cei de la crimă organizată va fi doar pt ei sau și pentru serviciile care lucrează în subordinea diicot?

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Care sunt "serviciile" ăstea ce lucrează în subordinea DIICOT?

Publicat

soca06, lucrezi la un astfel de "serviciu"? Adica esti jindar la Brigada MOBILA, mascat pe intelesul presei si al vostru, si, desi sunteti o structura militara, sunt folositi la descinderi si perchezitii la persoane fizice si juridice sau la paza sediilor?

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Nu, sunt polițist , nu jandarm. Dar nu asta e problemă. Și la brigadă mobilă ai anumite riscuri. 90% și polițiști nu își risca viață când merg la serviciu , în schimb la brigadă mobilă când te mergi la un scandal mai riști sa-ti iei un topor în cap , etc. Așa ca nu mai vorbii aiurea , fiecare își face treabă lui. Sa-ti amintesc ca un polițist de la brigada mobilă din Baia Mare a murit la intervenție ca zilele astea. Nu cred ca cei care lucrează în birouri au riscul asta. Așa ca mai gandeste-te când vorbești murdar

• Apreciez 2
  • Displace 15
  • Moderator
Publicat

...un polițist de la brigada mobilă ...

Serios?

• Apreciez 3
Publicat

Sunt convins ca avem și persoane care nu sunt din aria MAI dar în cazul meu nu este...cazul...daca te uiți mai bn....am ceva poștari pe aici...și ceva timp de când sunt membru....O seară placuta și la cât mai multe discuții constructive!

• Moderator
Publicat

soca06 te-ai rătăcit p-aici. Mergi şi postează inepţiile ăstea pe alte site-uri. Te depăşeşte rău subiectul ăsta.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.