Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

Publicat

O indrumare in Busteni : http://www.casamagicabusteni.ro/

Peisajul e mirific, vazut din camere, mancarea proaspata si delicioasa, iar pretul = bun simt, servire ireprosabila, curatenie, au oferte pentru grup si mai ales pentru grup se poate negocia.

Iar cand vreti sa faceti un gratar puteti merge la Cascada Urlatoarea, sau ceva mai sus, pentru un picnic de nota 10.

Aveti grija la coborare.

Publicat

Am cautat si eu si am gasit Hanul Dambul Morii din Sacele. Pensiune de 4 stele cu preturi 120 lei camera single si 150 lei camera dubla. Pensiunea detine piscina, restaurant, sala de conferinte. Contracost si in functie de sezon se pot organiza si activitati sportive:

• parapanta in Bunloc

• ski si snowboard in Poiana Brasov

• paintball

• catarare

• rapel

• tir cu arcul

• tir cu pusca

• plimbare cu ATV-ul

• bungee jumping

• motodeltaplan

• kiting

• Natura Parc

•Adventura Parc

post-335-031492100 1313312128_thumb.jpg

post-335-097895900 1313312134_thumb.jpg

post-335-059765500 1313312141_thumb.jpg

post-335-068328400 1313312149_thumb.jpg

post-335-034789400 1313312163_thumb.jpg

• Moderator
Publicat

copman s-a interesat la Hanul Dambu Morii din Sacele jud. Brasov (localitatea este la catva km de Brasov) si pentru ca el nu are acces la internet, m-a rugat sa postez eu informatiile obtinute:

• Camera dubla : 75 ron / noapte / persoana (mic dejun)
  • Camera dubla : 125 ron / noapte/ persoana (mic dejun si cina) - demipensiune
  • Camera dubla : 165 ron / noapte / persoana (mic dejun, pranz si cina) - pensiune completa.

Singurul weekend liber este 14, 15, 16 octombrie si sunt 15 camere libere (pt. 30 pers.)

Ce parere aveti?

• Apreciez 1
Publicat

e scump, Marius. Se gasesc pensiuni mult mai ieftine pe Valea Prahovei. Chiar mai jos de jumatatea pretului la ce spui tu. 75 lei/noapte/persoana camera dubla inseamna 150 de lei camera/noapte. Pe Valea Prahovei gasesti cazare in conditii ff bune cu 50-60 de lei camera/noapte

Publicat

As vrea sa vin si eu insa nu pot da raspunsul acum..In principiu nu ma puneti in calcul,pentru ca am de dat niste examene in octombrie dar daca pot si mai sunt locuri o sa vin..

Publicat

banuiesc ca ne'om descurca noi cumva... :) chiar vroiam sa mai intreb ce se mai aude de "intalneala"...

• Moderator
Publicat

@username

Posibil sa ai dreptate, dar vino ceva exemple concrete.

• Moderator
Publicat

Daca aveti cunostiinte sau stiti niste locatii pe unde ati mai fost, nu ezitati sa postati aici sau chiar sa puneti o intrebare celor pe care-i cunoasteti.

Publicat (modificat)

tocmai ce am rugat un prieten care e din BV sa imi dea niste ponturi... o sa sun si la Valea Popii sa vad ce oferta mi'ar putea face...

apropo.. ce ziceti de zona Pestera...? :naughty:

Modificat de Kayne
Publicat

Recomandare pentru un grup de persoane mai restrans.

Recomandare pentru un grup de peste 50 de persoane, unde nu se aplica preturile afisate, ci camera dubla va costa 40 de lei/noapte.

Ambele au privelisti de nedescris, conditii ireprosabile.

Publicat

copman s-a interesat la Hanul Dambu Morii din Sacele jud. Brasov (localitatea este la catva km de Brasov) si pentru ca el nu are acces la internet, m-a rugat sa postez eu informatiile obtinute:

• Camera dubla : 75 ron / noapte / persoana (mic dejun)
  • Camera dubla : 125 ron / noapte/ persoana (mic dejun si cina) - demipensiune
  • Camera dubla : 165 ron / noapte / persoana (mic dejun, pranz si cina) - pensiune completa.

Singurul weekend liber este 14, 15, 16 octombrie si sunt 15 camere libere (pt. 30 pers.)

Ce parere aveti?

Ţin să precizez că mie mi se pare cea mai convenabilă varianta nr.1 cu mic dejun inclus care de fapt este un bufet suedez (adică se mănâncă oricât şi orice). Ne putem descurca şi cu un grătar ceva. Plus de asta un prieten ne asigură un microbuz pentru a face eventuale excursii în zonă. Problema este dacă ne hotărâm pentru această variantă trebuie un avans de 30% plătit pentru a ne asigura rezervările.

• Moderator
Publicat

username, nu mi se pare o diferenta notabila intre exemplele tale si cel al lui copman.

La cele doua pensiuni preturile sunt sensibil mai mici, dar asta datorita conditiilor care sunt inferioare. Ex. camerele cu 50 lei pe noapte au baie comuna.

Daca tot mergem, sunt de parere ca e important sa ne simtim bine, mai ales ca vom sta doar doua nopti (vineri spre sambata si sambata spre duminica). Ori diferenta de 20 - 30 lei nu cred ca e cine stie ce castig.

In plus, trebuie sa avem in vedere ca pensiunea unde mergem sa ne poata oferii masa, pentru ca mi-e greu sa cred ca vreti sa veniti cu mancarea voastra.

copman, eu cred ca cea mai buna alegere ar fi demipensiunea (mic dejun si cina). Daca pe timpul zilei vom merge prin imprejurimi si eventual vom manca prin alte parti, seara e bine sa avem masa asigurata si cel mai comod e la locul de cazare.

Publicat

Eu sunt total de acord cu perioada: 14, 15, 16 octombrie. Atunci am eu concediu.:)

In alta perioada mi-ar fi destul de greu pentru ca ar trebui sa ma invoiesc o zi. Noi nu avem 3 zile libere la rand.

• Moderator
Publicat

Nu e vorba de trei zile libere. Vinerea o vom lua din loc, fiecare in functie de programul sau, astfel incat sa ajungem la locatia stabilita seara.

Publicat

Buna seara!

As fi interesata sa particip si eu... am inteles ca propunerea este facuta tuturor membrilor forumului,indiferent ca fac parte din MAI sau nu.

• Moderator
Publicat

Joy, sigur ca se poate.

Ar fi bine sa luam o decizie cu privire la locatie, altfel nu vom mai gasi locuri niciunde.

Publicat

Da Catalin, doar ca eu termin serviciul mereu seara si avand in vedere ca nu am masina personala, depind de programul trenurilor sau microbuzelor, iar distanta este destul de mare, mi-ar fi cam greu. :(

Publicat

Miandry, daca te ajuta cu ceva pt optimizarea costurilor, organizeaza'te pana la Bucuresti si de acolo te preiau eu... valabil pt oricine il duce drumu prin zona asta...

• Membru
Publicat

Ofttopic: Este vreun coleg pe forum care e detasat la Eforie Nord ? Motopolitist? Nu i-am retinut numele pentru ca nu prea l-am inteles din cauza masinilor care circulau in zona dar as vrea sa-i multumesc pentru ca a aratat ïntelegere atunci cand a venit vorba de retinerea unei "dovezi inlocuitoare a unui certificat de inmatriculare" . Il astept la o bere la intalnire in caz ca are cont aici. L-am intrebat daca utilizeaza acest forum si a zis ca "poate" .... :ner:

Publicat

si eu termin seara si nici nu am concediu in perioada aia(nu am concediu deloc)...si nu stiu daca imi da 3 zile libere cred ca o sa ia "foc" un pic...dar sa stabilm exact data si locatia ca sa stim ce facem cu transportul

Publicat

Multumesc Marius :)

Kayne.. eu as fi tentata sa accept propunerea ta de mai sus( fireste contra cost) ....citez " de acolo te preiau eu... valabil pt oricine il duce drumu prin zona asta..." de a merge impreuna....sunt din Bucuresti...detaliile le putem stabili ulterior.Multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.