Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Dan

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 members have voted

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Recommended Posts

Precizez ca ideea nu imi apartine in intregime ci este dorinta si a altor membri. Consider ca in acest mod ne putem cunoaste mai bine, putem dialoga pentru a face schimb de experienta si nu numai. Cu respect.

• Member

Am votat ca sunt de acord, o data pe an, toamna si in centrul tarii, adica la jumatatea distantelor unde ne aflam, sa fie cat de cat egal costul deplasarii.

Cred ca deja putem sa-i rugam pe colegii care locuiesc in centrul tarii sa ne propuna cateva locuri unde ar putea avea loc prima noastra intalnire din acest an :clip:

Nu vreau sa par paranoia dar incerc sa-mi imaginez mutra celor care ne urmaresc telefoanele (implicit pozitia acestora pe harta) cand or sa vada o gramada de semne de localizare, adunate in centrul tarii... :ner:

:emo-yessir:

Edited by videosuzy
  • Upvote 2

Toamna ,in centrul tarii mi se pare cel mai potrivit.

Sa ne intalnim la jumatatea drumului :ner:

Daca era la mare ,cei din Bihor ne cam injurau.

La Brasov sau Sibiu este cel mai bine.

Parerea mea. :emo-yessir:

• Upvote 1

Optez si eu pentru Brasov. Locuri inimaginabil de frumoase. De mare m-am cam saturat si in plus nu ar fi corect fata de cei din Iasi sau Maramures.

Edited by copman
  • Upvote 1

- Da

- O data pe an

- Vara (e anotimpul meu preferat)

- Undeva la mare (unde-i mai bine vara decat la mare?)

^_^

• Moderator

Intalnirea asta ar trebui planificata din timp si ideal ar fi ca de organizarea ei sa se ocupe 1/2 membri din judetul unde va avea loc.

Se vor puncta (parca vorbesc din carti, nu? :D ) 3-4 locatii, din care cei interesati vor alege una (se vor folosi link-urile publicitare ale cabanelor/pensiunilor), precum si week-endul cel mai potrivit.

Se va stabili numarul de participanti, fiecare cate zile si cate camere doreste (poate sunt forumisti cu bebei mici acasa si lipsa a 2 nopti de langa ei nu ar fi posibila).

Ideal ar fi gasirea unei pensiuni care sa aiba loc pt. toti participantii si sa accepte, in mare, mancare de acasa, punandu-ne la dispozitie sala de mese si bucataria pentru cele 2 seri in care ar trebui sa sfaraie gratarele la greu.

Colegii cu aptitudini muzicale ne pot incanta cu vocile si diversele instrumente de suflat, batut, zongorit, etc.

Pentru amintiri placute, pe baza de comanda prealabila se pot inscriptiona tricouri cu sigla forumului, care contra cost, la intalnire, se vor distribui dupa marimi doritorilor.

Nu ar strica sa se laude fiecare cu ce are mai bun pe la el prin judet (ma bag sa aduc covrigi de Buzau si carnati de Plescoi :emo-yessir: ).

Alte idei sunt binevenite, poate organizam ceva in toamna.

Succesuri ;) !

• Upvote 4

Ai fost mai punctual decat mine. Subscriu la cele de mai sus si astept cu nerabdare propunerile colegilor din centru...

:emo-yessir:

- Da

- O data pe an

- Vara (e anotimpul meu preferat)

- Undeva la mare (unde-i mai bine vara decat la mare?)

^_^

Miadry politistii spre deosebire de voi jurnalistii, nu prea isi pot lua concedii vara iar ca cineva din nordul tarii sa vina pana la mare este destul de greu si financiar si din punct de vedere al distantei. Sa presupunem ca facem o intalnire de 3 zile. Cineva care vine de la Iasi pierde o zi dus si o zi intors numai pe drum. :clip:

• Moderator

sa nu pierdem timpul:

http://www.ciuta.ro/

Nu în ultimul rând complexul Ciuta *** este locul de unde puteţi începe excursii tentante, împrejurimile complexului sunt numai bune pentru drumeţii, iar câteva obiective turistice de renume sunt la mică distanţă: Vulcanii Noroioşi, tabăra de sculptură Măgura şi mănăstirea Ciolanu, staţiunea Sărata Monteoru, dar şi superba zonă de lângă barajul Siriu .

http://www.casacutei.ro/sitenou/

Loc de plecare spre Vulcanii noroiosi, Tabara de sculptura Magura, Manastirile Ciolanu si Ratesti, Muzeul chihlimbarului de la Colti.

http://www.pensiunea-varlaam.ro/index.php?page=1&lang=ro

Dintre obiectivele turistice prezente in aceasta zona amintim:

Masivul de sare de la Maruntisu

Biserica de la Alunis

Vulcanii noroiosi

Manastirea Ciolanu

Tabara de Sculptura Magura

Muzeul Chihlimbarului Colti

• Moderator

Colegii cu aptitudini muzicale ne pot incanta cu vocile si diversele instrumente de suflat, batut, zongorit, etc.

Kmcoio, la tine ma gandeam :)

pentru cei care doresc senzatii

scuza-ma, dar se vrea intalnirea membrilor forumului, nu a colegilor SIR :D

Edited by danpin

Miadry politistii spre deosebire de voi jurnalistii, nu prea isi pot lua concedii vara iar ca cineva din nordul tarii sa vina pana la mare este destul de greu si financiar si din punct de vedere al distantei. Sa presupunem ca facem o intalnire de 3 zile. Cineva care vine de la Iasi pierde o zi dus si o zi intors numai pe drum. :clip:

Eu doar am spus ce mi-ar conveni mie mai mult.

Oricum o sa ma supun deciziei majoritatii, asta in cazul in care se va organiza ceva la care as putea sa particip. :)

Ce hotel al MAI este la Brasov si ce facilitati ar fi daca ne-am caza acolo?

Facilitati : Auditie foarte buna, si inregistrare clara.

Imagini reusite, de la camerele bine ascunse.

Cateva probe de divort ,,on tape,, pentru mai tarziu. :ner:

Glumesc evident.

Si tot in spirit de gluma, pe langa colegii cu aptitudini muzicale, speram sa vina si colegele frumoase.Ca sa ne cunoasctem si noi. :emo-yessir:

Faină idee aţi avut, după câte cunosc eu Sibiul are zone destul de frumoase şi mai ales Poiana Sibiului ! Dacă se doreşte cu adevărat aplicarea acestei idei, propun să trecem la fapte, vă pot spune că sunt toate şansele ca în scurt timp să avem un cuvânt de spus , adică dezbătând acolo toate problemele cu care ne confruntăm la locurile noastre de servici şi în acelaşi timp să căutăm posibilităţi de remediere a unora dintre acestea.

• Member

La Bv este Hotelul Excelsior, care este al MAI-ului, Despre preturi nu cunosc inca dar ma pot interesa. Este important nr. de persoane si perioada de cazare!

• Moderator

coosstti, cunosti pe cineva la hotelul MAI? Sau poti sa te interesezi in ce conditii putem merge acolo?