Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Noua nu ne este frica, " lor " le este frica de noi si de aceea ne asculta ! :P

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu toti care vin sunt politisti, ci membri ai acestui forum.

Modificat de Kmcoio
Publicat

arcan like a alone wolf in the dark..in the dark

god boys go to haven , bad boys go to amsterdam !

imi rezum dreptul de a fi elementul de surpriza, asa ca la nunta , mai luati 5-10 portii in plus :D

Publicat

1.Marius

2.bogdanel - 1 persoana ( adica singur vin)

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne - 1 persoana (vreau liniste si relaxare, la naiba... )

12.Miadry

13.Cerasela

14.videosuzy (inca nu stiu daca 2 sau 1)

Publicat

as avea o sugestie, ar ajuta la organizare zic... fiecare participant sa treaca si "originea" pe lista... asa ar fi mai usor de triangulat o locatie care sa fie cat mai la "mijloc" pt cei ce vor veni ... ce ziceti?

1.Marius

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne - 1 / Bucuresti

12.Miadry

13.Cerasela

Publicat

nicu nu cred ca este nevoie sa ne izolam de civilizatie..si acum cam toti suntem "dependenti" de telefoane...mai ramane sa ne spui ca nu avem curent electric si ne-am scos :))

Nici mie nu prea imi surade ideea cu "izolarea de civilizatie". :(

12. Miadry (Braila)

• Moderator
Publicat

1.Marius

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin / Buzau - probabil 2 pers

10.copman

11.Kayne - 1 / Bucuresti

12.Miadry/Braila

13.Cerasela

Publicat (modificat)

apropo.. ganditi'va si la modul de hranire... do it your self sau la cleste.. sincer eu as opta pt prima varianta... :hmmmt:

@arcan: sa aduci niste pleskavita la pachet te rog ca mor de pofta...

Modificat de Kayne
Publicat

Dar chiar, pe mine cine ma hraneste?

Glumesc, bineinteles. :lol:

Si eu as merge pe prima varianta.

Pleshkavita? Aia ce mai e? :blink:

P.S. Vrea cineva sa-i aduc ceva de la Braila?

Publicat

cred ca cel mai important e sa se gaseasca locatia...detaliile de genul ce mancam si fiecare ce aduce sunt banalitati k nu o sa murim de foame...nu?!!!

• Apreciez 1
Publicat

punctele de plecare ale participantilor si "cheful de mancat" contribuie la alegerea locatie... restrangerea ariei de cautare si a optiunilor in functie de datele avute.. :)

Publicat (modificat)

nu prea are treaba orasul in care locuim cu mancarea sincer...ca doar nu o sa face mofturi 2 zile la mancare, nu e cazul sa ne fandosim si sa facem mofturi

Cerasela-Bacau

Modificat de cerasela
Publicat (modificat)

1.Marius - 1 pers.

2.bogdanel - 1 pers.

3.arcan - 1 pers. / Timisoara

4.Catalin - 2 pers.

5.Kmcoio

6.ety - 1 pers.

7.fane - singur, cred... maine il intreb si va zic sigur

8.eduard - 1 pers. / Covasna

9.danpin - probabil 2 pers / Buzau

10.copman- 1 pers.

11.Kayne - 1 pers. ? Bucuresti

12.Miadry - 1 pers. / Braila

13.Cerasela - 1 pers. / Bacau

14.bmnicu - 1 pers.

15.videosuzy (inca nu stiu daca 2 sau 1)

Modificat de Eduard
Publicat

tin sa imi fac mea culpa... desi dupa cum a mentionat cineva, mai sunt vreo 2 luni pana atunci, "logisticianul" din mine invarte rotite...

cand am mentionat partea cu mancarea, dpdv al selectiei locatiei, ma refeream daca se doreste varianta a) se coboara in sala de mese, se alege din menu si se comanda, sau B) ne organizam singuri, gen gratare etc

:emo-yessir:

• Moderator
Publicat (modificat)

PROPUNERE:

Intr-un cadru mirific, pe Valea Buzăului, strecurat printre munţi, chiar pe drumul spre Brasov, se află locul unde ai tot ce ţi-ai dorit prin servicii de calitate, ospitalitate, confort şi o bucătărie aleasă. Este locul tău, fie că iubeşti mişcarea sau doar natura, este colţul tău de relaxare.

Complexul hotelier Ciuta *** este creat pentru a oferi condiţii de excepţie de antrenament şi refacere nu numai pentru clienţii care iubesc mişcarea dar şi pentru sportivii de performanţă.

Trebuie remarcat faptul că fiecare client are aici tot ce-şi poate dori: piscină, jacuzzi, sală de jocuri, sală de forţă şi antrenament, sală de masaj, sală de conferinţe, terasă, terenuri cu iarbă, parcare, parc de joacă pentru copii.

Pentru dumneavoastră vă stau la dispoziţie 5 apartamente, 20 camere single şi 6 camere duble, confortul de care beneficiaţi este la el acasă, iar facilităţile de care beneficiaţi sunt de 3 stele.

Hotelul vă oferă condiţii excelente şi pentru întruniri şi şedinţe de afaceri în sala de conferinţe cu 110 locuri, dotată cu videoproiector şi toate cele necesare pentru întâlnirile cu partenerii dumneavoastră.

Afară în aer liber terasele vaste şi aerul curat de munte sunt o ofertă greu de refuzat. Şi copii au unde să se distreze în parcul de joacă special amenajat pentru ei.

Confortul este pe deplin întregit de savoarea bucătăriei din interiorul hotelului. În sala mare a restaurantului bucatele alese şi meniul bogat fac deliciul orcărui gurmand.

Nu în ultimul rând complexul Ciuta *** este locul de unde puteţi începe excursii tentante, împrejurimile complexului sunt numai bune pentru drumeţii, iar câteva obiective turistice de renume sunt la mică distanţă: Vulcanii Noroioşi, tabăra de sculptură Măgura şi mănăstirea Ciolanu, staţiunea Sărata Monteoru, dar şi superba zonă de lângă barajul Siriu .

Locatia este relativ in mijlocul tarii, fiind accesibila atat celor care vin din Bucuresti, Constanta, Moldova dar si din Oltenia sau Transilvania.

Daca va hotarati pentru aceasta locatie si stabilim si data, ma pot interesa personal de pret si rezervare.

Modificat de danpin
  • Apreciez 2
Publicat

@kayne...cineva=Cerasela care a zis k mai sunt 2 luni...nu intru in discutii contradictorii cu tine....imi este indiferent cum se face cu mancarea....

• Moderator
Publicat

Inca o propunere

Pensiunea “Casa Matei” ****

- Ospitalitate şi Rafinament -

- cazare, restaurant, conferinţe, odihnă si agrement –

Pensiunea "Casa Matei" este localizată pe Valea Buzăului, în Berca, la o distanţă de 16 km de oraşul Buzău si 122 Km distanta de Bucuresti.

Vulcanii Noroioşi:

În apropierea Pensiunii se află Vulcanii Noroioşi de la Berca. În afara vulcanilor de la Berca, numiţi si Fierbători, mai exista încă trei areale de Vulcani Noroioşi în apropiere: Pâclele Mici, Pâclele Mari si Beciu.

Cârnaţii de Pleşcoi:

Din componenta administrativa a comunei Berca face parte şi localitatea Pleşcoi. În localitatea PLEŞCOI se pregătesc Cârnaţii de Pleşcoi – marcă europeană înregistrată.

Râul Buzau:

Pensiunea este aşezată lângă râul Buzău, într-o zonă foarte liniştită, nepoluată şi cu oameni primitori. Pensiunea a fost inaugurată în ianuarie 2007.

Patru stele – Patru Margarete

Pensiunea "Casa Matei" este singura pensiune apreciată cu patru stele-margarete de către Autoritatea Naţională pentru Turism şi ANTREC, din întreaga zonă turistică de pe Valea Buzăului! Deviza pensiunii este - "Ospitalitate şi rafinament" !

Pentru calitatea serviciilor sale şi pentru specificul său inconfundabil, Pensiunea "Casa Matei" a primit Premiul Naţional Margareta de Aur pentru Gastronomie- ANTREC 2009.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

O propunere si de la mine, Pensiune Busteni.

Il cunosc pe patron si as putea obtine un pret bun, dar exista si o problema, intrucat numarul de locuri este limitat la 24.

Daca nu se mai alatura si alti colegi, conform listei am avea locuri destule. In urmatoarele zile voi solicita si preturile sa stim exact cum stam.

• Moderator
Publicat

De unde paintball? Nu scrie nimic pe site, sau nu am vazut eu ...

Publicat

exista.. :) la cererea expresa a publicului... ca si niste ATV'uri.... (cel putin ultima oara cand am experimentat... )

Publicat

apropo.. ganditi'va si la modul de hranire... do it your self sau la cleste.. sincer eu as opta pt prima varianta... :hmmmt:@arcan: sa aduci niste pleskavita la pachet te rog ca mor de pofta...

Daca imi aduci aminte inainte sa plec, iti aduc o plescavita sarbeasca de o sa moara Myadri care nu stie ce e ,de pofta.Hyhy

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.