Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

1.Marius

2.bogdanel

3 arcan

4 Catalin

5 Kmcoio

6. eti

7. fane

8. eduard

9.danpin

• Moderator
Publicat

De ce nu? Nu vad niciun motiv. Eu zic sa va adaugati listei daca sunteti hotarati sa participati. :)

Publicat (modificat)

11. Kayne (later edit: as dori, depinde de momentul respectiv)

Modificat de Kayne
  • Administrator
Publicat

Problema sta in felul urmator:

Va rog sa va ganditi bine si sa va treceti pe lista numai in situatia in care doriti si intentionati sa participati si asta la modul cel mai serios. Daca nu sunteti siguri ca puteti participa e bine sa anuntati acest lucru, pentru a ne putea face o idee clara despre numarul de persoane care vor participa. In felul asta putem discuta si ceva concret si palpabil pe la vreun hotel in vederea rezervarii.

In principiu, din discutiile purtate aici, intalnirea va fi pe durata unui weekend, deci doua nopti de cazare si o vom face undeva in centrul tarii pentru ca distanta parcursa de toata lumea sa fie aproximativ egala.

Deci, nu uitati, treceti-va pe lista numai si numai daca stiti ca veti participa, pentru a putea avea o idee cat mai clara privind marimea grupului.

• Moderator
Publicat

Atunci cei care va treceti pe lista postati si o data, respectiv weekend-ul care v-ar fi cel mai convenabil. Care sa fie undeva in luna octombrie, pentru ca este extrasezon si automat preturile trebuie sa fie mai reduse si vom avea si timpul necesar pt pregatiri. In felul asta le putem centraliza si stabili si o data la care cei mai multi pot ajunge.

Mie personal mi-ar conveni dupa jumatate lunii octombrie, sunt in concediu in aceea perioada.

Publicat (modificat)

Sunt de acord tot in octombrie , pe la jumatatea lunii . Si eu sunt in concediu !

Modificat de Eduard
Publicat

Eu am o propunere. Sa acceptam din afara MAI doar domnisoare . :D

• Apreciez 2
Publicat

eu am spus ca "poate" pentru ca peste doua saptamani intru la program de permanenta pe weekend si nu stiu cum o sa pice... :(

• Moderator
Publicat

Si cat dureaza? Noi vorbim de mijlocul ori chiar sfarsitul lui octombrie.

Publicat

:ner: se refera ca o sa vina in octombrie (presupun) desi e cam frig in perioada aia

Publicat

Marius, pai o sa tot dureze... o sa am unul da, unul nu... si suntem doar doi oameni... sincronizare must have I.. yoda dixit.. :D

oricum, propuneri sugestii de locatie?

• Moderator
Publicat

Cam asta ar fi lista?

1. Marius
  2. bogdanel
  3. arcan
  4. Catalin
  5. Kmcoio
  6. ety
  7. fane
  8. eduard
  9. danpin
  10. copman
  11. Kayne
  12. Miadry

O sa ma interesez sa vedem ce preturi putem obtine. Daca aveti ceva cunostinte in domeniu si puteti capata vreo oferta, nu ezitati sa o faceti, iar dupa postati aici, astfel in cat sa putem alege cea mai buna varianta.

Daca mai sunt amatori pt intalnire si vor sa se adauge listei, luati cu copy / paste intreaga lista dupa care va adaugati la final.

Publicat (modificat)

1.Marius

2.bogdanel

3.arcan

4.Catalin

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne

12.Miadry

13.Cerasela

Modificat de cerasela
Publicat

Reprezentarea din partea sexului frumos lasa de dorit. Lasati lista deschisa , :rolleyes:

Publicat

Tineretul !!! Ce faceti ? ..... noi cui povestim din experienta noastra !

post-558-089456500 1312782904_thumb.png

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu e nimeni obligat sa vina, doar cei carora le face placere. Daca ne vom simti bine si va fi frumos, cu siguranta la urmatoarele vor fi mai multi amatori.

Pana una alta, va rog pe cei care v-ati trecut pe lista sa precizati si daca veti veni insotiti de sotie/sot sau si cu copil/copii. Pentru a putea face un calcul mai exact cu privire la capacitatea de cazare necesara, respectiv cate camere single, duble sau apartamente, ne-ar trebui.

1.Marius

2.bogdanel

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne

12.Miadry

13.Cerasela

• Membru
Publicat

1.Marius

2.bogdanel - 1 persoana ( adica singur vin) :naughty:

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne

12.Miadry

13.Cerasela

• Moderator
Publicat

1.Marius - 1 persoana

2.bogdanel - 1 persoana ( adica singur vin) :naughty:

3.arcan

4.Catalin - 2 persoane

5.Kmcoio

6.ety

7.fane

8.eduard

9.danpin

10.copman

11.Kayne

12.Miadry

13.Cerasela

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.